Xombies i Odjel 19 se čine obečavajući
HELPING HELPS
- Inferno
Re: HELPING HELPS
hvala kolege forumaši na preporukama 
- HorrorHR
- Site Admin
valja sto torrenthr ili kako vec? naime trebali bi mi neki sinkronizirani crtici za maloga pa jel ima tamo toga mozda?
ako ima, moze neki invite kod i te fore?
ako ima, moze neki invite kod i te fore?
-
olio
odlican je THR, ali nemoj se bas nadati lakom upadu.
Vec zadnjih par godina pozivnice se dijele na kapaljku, a i skupe su za vec postojece clanove (kupujes bodovima do kojih tesko dodjes).
Ja sam odavno korisnik, a i odavno nemam pozivnica.
Imao sam za crobytes.org, probaj tamo upasti puno su neozbiljniji. Imaju isto dosta sadrzaja.
Imao sam 5-7 pozivnica, podijelio sve, svi me zezli i nisu se drzali pravila
Ako ti nekad bude trebalo nesto...2-3 torrenta ili neki serijal crtica. Mogu skinuti pa ti posaljem/uploadam negdje.
Vec zadnjih par godina pozivnice se dijele na kapaljku, a i skupe su za vec postojece clanove (kupujes bodovima do kojih tesko dodjes).
Imao sam za crobytes.org, probaj tamo upasti puno su neozbiljniji. Imaju isto dosta sadrzaja.
Imao sam 5-7 pozivnica, podijelio sve, svi me zezli i nisu se drzali pravila
Ako ti nekad bude trebalo nesto...2-3 torrenta ili neki serijal crtica. Mogu skinuti pa ti posaljem/uploadam negdje.
- HorrorHR
- Site Admin
thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1olio wrote:odlican je THR, ali nemoj se bas nadati lakom upadu.
Imao sam 5-7 pozivnica, podijelio sve, svi me zezli i nisu se drzali pravila![]()
-
olio
Skinuto, uploada se. Ujutro dobijes linkoveHorrorHR wrote:thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1nemo primarno ako mozes dl pa negdje ul bilo bi genijalno!
- HorrorHR
- Site Admin
olio wrote:Skinuto, uploada se. Ujutro dobijes linkoveHorrorHR wrote:thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1nemo primarno ako mozes dl pa negdje ul bilo bi genijalno!
ju d men!
- maddjuro
ima li itko iskustva da korištenjem xbox 360 wireless joistika sa PC-om?? Kako se spajaju isl. Ima dosta youtube visea na tu temu, ali preferirao bi informacije od nekoga lokalnog
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
Nazalost X360 koristi neke proprietary drivere i trebas imati njihov sluzbeni receiver (ili kopiju kinesku) da bi spojia.
Spojis taj receiver u usb na PC-u i automatski se spoji, ne treba nista podesavat.
Da su normalno to izveli mogao bi spojiti sa bluetooth adapterom, ali koriste druge frekvencije. Npr. PS3 moze sa BT adapterom bez problema. Ja imam 2 spojena od ps3, cak koriste x360 driver tako da mi rade u svim igrama
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... eceiver+pc
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... eceiver+pc
Spojis taj receiver u usb na PC-u i automatski se spoji, ne treba nista podesavat.
Da su normalno to izveli mogao bi spojiti sa bluetooth adapterom, ali koriste druge frekvencije. Npr. PS3 moze sa BT adapterom bez problema. Ja imam 2 spojena od ps3, cak koriste x360 driver tako da mi rade u svim igrama
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... eceiver+pc
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... eceiver+pc
- maddjuro
znam da se treba imati taj reciver; našao sam ga za nikih 100kn; i jos cu si za 30 uzeti kabel da nemoram s baterijama igrati. Jeftinije mi to izađe nego da kupujem novi joystick kji je koliko toliko uredu
- Decadentor
Zna li itko koliko kostaju nova domvnica i rodni list, te koliko vremena treba da se izrade?

- boyko
ak se ne varam to je instant gotovo. odeš u matični ured, platiš i to je to. tj mislim da moraš biljege kupit. a sad kolko koštaju ti biljegi pojma nemamDecadentor wrote:Zna li itko koliko kostaju nova domvnica i rodni list, te koliko vremena treba da se izrade?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
23 kn sam platio biljege za osobnu. Najveća glupost u našoj birokraciji. Iz neke bizarne logike ili samo kod mene u zagorju, u uredu ne drže biljege, nego moraš ići u papirnicu kupiti. I onda opet natrag, da bi ona to stavila u ladicu ili neki kurac.
Michel puši karu.
- maddjuro
to je i u Zagrebu; idiotarijajohn_constantine wrote:23 kn sam platio biljege za osobnu. Najveća glupost u našoj birokraciji. Iz neke bizarne logike ili samo kod mene u zagorju, u uredu ne drže biljege, nego moraš ići u papirnicu kupiti. I onda opet natrag, da bi ona to stavila u ladicu ili neki kurac.
- Annabel_Lee
Za biljege mislim da je svugdje tako, da se prodaju na kiosku...
Za rodni list ti je inače najjednostavnije (i besplatno) da u Fini zatražiš kod za e-građanin i onda uzmeš i isprintaš dokument kad god ti treba. (Ima i nekih drugih dokumenata koji su dostupni, ne znam sad napamet; znam da rodni list uzimam kad se javljam na neke natječaje za posao pa da ne moram još i to plaćati.)
Za rodni list ti je inače najjednostavnije (i besplatno) da u Fini zatražiš kod za e-građanin i onda uzmeš i isprintaš dokument kad god ti treba. (Ima i nekih drugih dokumenata koji su dostupni, ne znam sad napamet; znam da rodni list uzimam kad se javljam na neke natječaje za posao pa da ne moram još i to plaćati.)
- HorrorHR
- Site Admin
je potvrđujem, u Fini rijesi to za par minuta, ima masu dokumenata koje se mogu isprintati tako sa neta - sigurno dvadesetak različitih najcesce koristenihAnnabel_Lee wrote:Za biljege mislim da je svugdje tako, da se prodaju na kiosku...