Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 19 Jun 2017, 18:32

sada ce za koji dan biti i steam ljetna rasprodaja za one koji bi si možda ovo htjeli kupiti, a ne žele uzimat preko goga (na kojemu je igra jos uvjek po 4e)
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Jun 2017, 03:11

KILLING FLOOR besplatan na humble bundleu

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Jul 2017, 14:44

Gothic 3- odličan action RPg iz 2006-e. Odigravši ovo mi je žao da nisam počeo s jedinicom. Nasreću priča je neovisna o prethodnim dijelovima, iako se spominju neke stvari iz njih. Vizualno je igra solidna, mehanika borbi također.Priča počinje kada vaš heroj uplovi u luku samo da ga dočeka opsada grada od strane orkova. nakon što ih pobijete možete raditi što god hoćete i ići di god hoćete na mapi koja je velika i nema apsolutno nikakvih restrikcija di možete ići. Imate mogućnost odlučiti kome se priključiti, a možete i istrijebiti apsolutno čitav život na kontinentu (ono što jednom ubijete ne "respawna se" bilo ljudi ili životinje). Jedna stvar koja mi se dopada je da kada vam daju misije vas ne vodaju za ruke i kažu di i koliko čega ubiti. Dobiti cete misije tipa "istrijebi vukove oko grada" ili istočno od grada se kamp odi i riješi se neprijatelja. NAravno nema ni "quick travela". Možete naći "teleport stone" za glavne gradove i to je to. Lvl-anje se rejšava da ili odete do hrama za osnovne atribute ili do trenera za trening specifičnih klasa. Priča je solidna. Igra mi se dopala i preporučio bi vam je pošto mi je odlično sjela. Da se kupiti za siću na rasprodajama po cca 2.5e.

Inferno

Post by Inferno » 04 Jul 2017, 19:33

jučer prešao Metro Last Light:- najveća zamjerka mi je to što je osim priče, sve isto kao u jedinici

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jul 2017, 22:06

To istina, ali zato će novi metro biti sigurno odličan. Ostao sam u šoku kad vani skine masku. I onaj vlak. Uz god of war i shadow of war, najočekivanije igre.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 06 Jul 2017, 22:25

Metro trailer mi je bio najbolji na E3-u od svih novih igara

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jul 2017, 20:04

RAGE- ovo sam davnih dana igrao na xboxu, pa pošto sam je osvojio besplatno odlučih je prijeći kako spada na PCu. Igra je ok, ali nekako mi se čini "promašenom". Ideja je ok, ali finalni produkt manjka ono nešto.Kako nismo, a vjerojatno ni nećemo, dobiti nastavak kraj je tatav kakav je. Opcionalne misije i ne služe nekoj svrsi, osim da možda skupite recepte za razniraznu municiju. Oružja ima hrpu ali sam ih samo par koristio jer na većim težinama neka su praktično beskorisna. Vizualno je i dalje igra oku ugodna, AI neprijatelja je odlično odrađen, oružja su dobro odrađena i svako koje se koristi ima drugačiji osjećaj. Stavio sam na veću težinsku razinu i trebalo mi je cca 18 sati da je prijeđem sa svim opcionalnim misijama. Naravno nisam išao lovit ačivmente. Multyplayer je, kako je i za očekivati, mrtav. Ovo je na steam rasprodaji došlo cca 5 eura, od čega je 2.5 bila scortchers expanzija koja donosi misiju dugu oko 2 sata. Ako ovo nabavite jeftino (ili je osvojite besplatno kao sto je bio moj slučaj) svakako vrijedi zaigrati.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jul 2017, 23:29

Potpuno sam zaboravio na tu igru. Nikad ju nisam odigrao, čini mi se da je bio štos jer se dugo radilo na igri i da je na kraju izašla nedovršena.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jul 2017, 00:48

john_constantine wrote:Potpuno sam zaboravio na tu igru. Nikad ju nisam odigrao, čini mi se da je bio štos jer se dugo radilo na igri i da je na kraju izašla nedovršena.
tako i je neki "feel" igre. NIje loša, ali borderlands koji je izašao koju godinu ranije je daleko bio bolji, a oboje imaju (ajmo tako reći) sličnu tematiku. Al, za 2 eura koliko dojde ta igra i jos nekih 2 za DLC se isplati uzeti. Uredno je radila na suvremenom PC-u

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jul 2017, 10:29

Da, igram dvojku od borderlands. Opet sam se vratio nakon telltalove avanture. Samo gledam ovo za dlcove, da sve pokupiš, ode minimalac od plaće.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jul 2017, 14:44

john_constantine wrote:Da, igram dvojku od borderlands. Opet sam se vratio nakon telltalove avanture. Samo gledam ovo za dlcove, da sve pokupiš, ode minimalac od plaće.
10 ili 15e igra sa svim dlcima borderlands 2

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Jul 2017, 20:43

john_constantine wrote:Da, igram dvojku od borderlands. Opet sam se vratio nakon telltalove avanture. Samo gledam ovo za dlcove, da sve pokupiš, ode minimalac od plaće.
ovo bi ti se moglo doast. Fenomenalna ponuda za horror igre, među kojima i remasteri resident evil ranih naslova koje već jako dugo pikiram ali nikako dočekati po povoljnoj cijeni

https://www.humblebundle.com/capcom-rising-bundle

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2017, 22:08

Dobra ponuda. Sve sam igrao. Umbrella corps ima jako loše kritike. Za dmc me čudi da nema nastavka, a bio mi je odličan. Dead rising serijal... Zakon igra, ali ubije me ono za vrijeme. U trojci mi se čini da je izbačeno, ali imam slabi pc.
Son of rome sam morao odustati nakon pola igre koliko je štekalo.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Jul 2017, 22:43

i mene strasno odbija to vremensko ograničenje u dead rising 2.ci; zato sam i odustao od igre, a u trojci iako postoji ograničanje značajnije je usporeno nego u ranijim nastavcima. Još se dvoumin dali da uzmem tier 3, ali ako cu i igrati dvojku budem koristio neki trainer da mogu tim vremenom manipulirati i guštati u igri, A to da je umbrella corps smeće to ne samo da je istina nego i kompliment.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jul 2017, 01:49

jotun: Valhalla Edition besplatan na steamu i gog.u

Post Reply