Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
olio

Re: Igre, konzole i slično

Post by olio » 28 May 2017, 19:43

:kokicarenje: sve

olio

Post by olio » 29 May 2017, 11:19

maddjuro wrote:que si kupija? Wormse?
najmanje zbog wormsa. Za wormse samo world party. Ta igra je za sva vremena

maddjuro

Post by maddjuro » 29 May 2017, 14:09

iz tog bundla mi se jedino wormsi dopadaju, ostalo ili imam ili mi je bezveze
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2017, 19:30

Ma wormsi su zakon u multiplayeru, he, he...

Počeo igrati gwent betu. Na početku kompliciranije od one u igri, ali brzo sam ušao u štos. Obožavao sam gwent u witcher 3. Sad ima preko 600 ili 800 karti, nisam siguran. Ali iako je free, može se pravim novcima kupovati karte. Naravno da je pomalo teško skupljati virtualne novce za kupnju bačvi ili craftanje. Malo sam razočaran, ali ajde, igrivo je i "besplatno".
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 29 May 2017, 20:56

ja nisam igra witcher 3, samo 1 i 2

Ali sam isto krenia sa gwent betom.

Zabavna i brza igra...ali nije me zainteresirala previse. Djeluje mi slabije od ostalih card igara

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2017, 21:44

Ja jedino nisam dvojku igrao. Preslab komp. Nema baš previše mogućnosti, ali ipak je tek beta.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Jun 2017, 00:45

UnEpic- ovo je jedna retro/pixel mteroidvania rpg igra. Igra ima puno referenci an koješta iz geek kulture. Kontrole su solidne, priča također . Ako se ovo odlučite igrati MORATE investirati nesto "skill pointova" u nešto što ima domet; bilo to luk i strijela ili neka od magija (ako stavite jedno 9 beodva u frost UVELIKE cete si olakšati život). Ja to nazalost nisam znao morao sam dobrano grindati 2 lvla da bi mogao neke korisne magije otključati. Izuzev toga odlična igra koju svakako preporučam, prvenstveno jer se svako malo prodaje za nekih 1$. A za to cete dobiti cca 20+ sati igre. Svakako preporučam

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Jun 2017, 17:48

OUtland besplatan na steamu do 8.6

olio

Post by olio » 08 Jun 2017, 09:41

Zaželia se aviona pa instalira war thunder

Sad čekam Steam summer sale i nadam se da će IL2 biti na popustu.
Joystick mi skuplja prašinu već više godina, volia bi se malo provozati nebom

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jun 2017, 02:27

PAYDAY 2 besplatan na steamu

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Jun 2017, 23:00

vampire the masquerade bloodlines- ovo je jedan RPG koji se vrti oko vampira, vampirskog svjeta sa svojim pravilima ponašanja, raznim frakcijama... U početku birate klasu, i svaka klasa iako unikatna esencijalno se da svrstati u : frakcija koja se više oslanja na silu, jedana koja je više za rješavanje problema kroz dijalog, nosferatu klasa koja je toliko ružna da nemrete hodati cestom nego kanalizacijiom i primarno je stealth te "malkevians-i" koji su ludi . čuju glasove imaju praktički unikatan dijalog (koliko čuh ova je klasa odlična za drugi prohod igre). Atmosfera je odlična, odabir glumaca za glasove također. Igra ima više mogućnosti rješavanja misija složene opcije kod dijaloga. Nažalsot koliko čitah igra je morala biti užurbano izdana tako da nije bez mana. Najveća mana je način an koji su odradili borbe, te zadnjih cca 5% igre. nasreću igra je postala svoejvrsni kultni klasik, tako da ljudi već 10ak god je popravljaju, ima hrpa modova i nisam imao nikakvih problema, chrashova ili bugova. Kupio sam ovo za 4 ili 5$ na gogu, njihova je verzija već patchana ali nije modana. Svakako preporučam ako ste ljubitelj nešto kompliciranijih RPGa koji vas neća držati za ruku. Igra je iz 2004-e tako da grafika nije pretjerano oku ugodna, meni osobno nesmeta.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Jun 2017, 00:18

maddjuro wrote:vampire the masquerade bloodlines- ovo je jedan RPG koji se vrti oko vampira, vampirskog svjeta sa svojim pravilima ponašanja, raznim frakcijama... U početku birate klasu, i svaka klasa iako unikatna esencijalno se da svrstati u : frakcija koja se više oslanja na silu, jedana koja je više za rješavanje problema kroz dijalog, nosferatu klasa koja je toliko ružna da nemrete hodati cestom nego kanalizacijiom i primarno je stealth te "malkevians-i" koji su ludi . čuju glasove imaju praktički unikatan dijalog (koliko čuh ova je klasa odlična za drugi prohod igre). Atmosfera je odlična, odabir glumaca za glasove također. Igra ima više mogućnosti rješavanja misija složene opcije kod dijaloga. Nažalsot koliko čitah igra je morala biti užurbano izdana tako da nije bez mana. Najveća mana je način an koji su odradili borbe, te zadnjih cca 5% igre. nasreću igra je postala svoejvrsni kultni klasik, tako da ljudi već 10ak god je popravljaju, ima hrpa modova i nisam imao nikakvih problema, chrashova ili bugova. Kupio sam ovo za 4 ili 5$ na gogu, njihova je verzija već patchana ali nije modana. Svakako preporučam ako ste ljubitelj nešto kompliciranijih RPGa koji vas neća držati za ruku. Igra je iz 2004-e tako da grafika nije pretjerano oku ugodna, meni osobno nesmeta.
Cini se zanimljivo, stavim skidat pa vidim, zanjih par godina sto god igram dosadi mi brzo...
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2017, 15:02

Odlična igra, igrao sam ju desetak puta. I prešao sve moguće završetke. Nosferatu je odličan, kad si na kraju nevidljiv i samo kolješ po redu. I bilo je odličnih questova. Je da je borba traljavo napravljena, ali navikneš se. Onaj quest u horor kući je odličan, ono kad nađeš snuff film.
Već godinama nisam igrao...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Jun 2017, 15:23

i ja sam prvi prohod imao s nosferatuom, jedino steta da se nije moglo brže kretati kad si nevediljiv

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2017, 18:24

Da, a malkavian je bio posebna priča. Ja sam prvi put igrao s onim klanom koji poznaje krvnu magiju. Ona magija povraćanja krvi je prilično efektna.
Toreadori ili ona karizmatična vrsta vampira, je da si se mogao izvući iz borbe, ali su borbe bile teže s njima.
Ma s svakim klanom je bilo gušt igrati. Je da je igra kultna, ali jbg, vrijeme je pregazilo igru. I šteta je što nisu napravili kako se spada. Ali i danas je jedan od najboljih rpg igara koju rijetka igra može nadmašiti. Naročito radi epskih scena koje ne zaboravljaš kao onaj vukodlak dok čekaš žicaru. Ili kako te oni vampiri dočekaju. Skoro filmske scene.
Danas odigraš te open world igre i zaboraviš...
Navodno sam čuo da se radi opet na igri Werewolf the masquerade koji je davno otkazan. Sad koliko ima istine u tome.
P.S. A dobro, mislim da više tako govorim jer jednostavno obožavam vampire i vukodlake. A univerzum u Vampire the maswuerade je genijalan.
Michel puši karu.

Post Reply