Last Post Wins !!!11one
- Michel
- lemonzoo
Re: Last Post Wins !!!11one
Da vidis koliko njegovih plakata po Srbiji. Po centru Beograda. Utrosio je milijardu eura na kampanju.john_constantine wrote:Koja je to fora za Srbima i izborima? Vučić je dobio puno glasova, a ostali premalo da bi išli u drugi krug. I sada su se digli na noge...
- Michel
Srbi ko srbi. Paranoja i misle da se kuje zavjera protiv njih. Presmiješan narod 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- hitman_4
- Inferno
https://www.youtube.com/user/thatPoppyTV/videos
wtf bi ovo trebalo bit?
ženska jeziva, kao neka lutka
wtf bi ovo trebalo bit?
ženska jeziva, kao neka lutka
- Michel
A pazi reakcijuhitman_4 wrote:
koji je ovo k?![]()
'uuuu, izašla je prva epizoda, već 28 pregled"
Daj pogle ovaj video i tu reakciju. Znači, kak se zna reći da se generalizira o toj novoj generaciji moderne tehnologije, ali ovo je strašno. Kao da su namjerno okupili sve te klišeje o njima. Pogle ti frizure ala Bieber, način govora, stila oblačenja ko da su svi pederi. To je ta moderna generacija kasnih 90-ih/nultih. Generacija kasnih 80-ih i ajmo reći početkom 90-ih su isto odrasli u tom nekom rastu interneta, ali posebno ova generaicja iz videa (kasne 90-e, početak nultih) su odrasli u boom internetu (facebook, instagram, youtube, twiter) i to je strašno. Propali smo ako će nam takva generaicja bezličnih osoba biti na prvoj crti revolucije, ali prvo sumnjam da će uopće biti. Zamisli sam oda takve generacije nikad nisu doživjele nešto kao sve generacije prije bilo to one iz 50-ih ili 80-ih. Bez mobitelja, facebooka, twitera odrastanje, druženje cijelo vrijeme. Ovo je užas. Mene je strah. Čisti horor.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
Ogroman potpis! I danas mladi doslovno jedno 90% slobodnog vremena bulje u mobitel i čitaju sranja šta im se serviraju po fejsu. Jednostavno čovjek je toliko "evoluirao" da je izgubio kontakt s svojom prirodom. Danas je zapravo na fejsu i sličnima sa svojom propagandom da postavljaju nove društvene norme koje će mladi slijediti. Njima u biti i odgovara da se feminizira muški rod jer će biti manje bunta (žene će učiniti sve da se savršeno uklope u društvene norme), a da ne pričamo da su žene puno veći konzumenti svih nepotrebnih sranja, više konzumenata = više para potrošenih u trgovini. Ispadam možda k'o neki zaostali seksist, al' majke mi nisamMichel wrote: Daj pogle ovaj video i tu reakciju. Znači, kak se zna reći da se generalizira o toj novoj generaciji moderne tehnologije, ali ovo je strašno. Kao da su namjerno okupili sve te klišeje o njima. Pogle ti frizure ala Bieber, način govora, stila oblačenja ko da su svi pederi. To je ta moderna generacija kasnih 90-ih/nultih. Generacija kasnih 80-ih i ajmo reći početkom 90-ih su isto odrasli u tom nekom rastu interneta, ali posebno ova generaicja iz videa (kasne 90-e, početak nultih) su odrasli u boom internetu (facebook, instagram, youtube, twiter) i to je strašno. Propali smo ako će nam takva generaicja bezličnih osoba biti na prvoj crti revolucije, ali prvo sumnjam da će uopće biti. Zamisli sam oda takve generacije nikad nisu doživjele nešto kao sve generacije prije bilo to one iz 50-ih ili 80-ih. Bez mobitelja, facebooka, twitera odrastanje, druženje cijelo vrijeme. Ovo je užas. Mene je strah. Čisti horor.
- john_constantine
Michel i inferno dobro kažu. Ja sam na poslu više surfao po mobitelu nego sam se spominjao kolegama. Stalno su me gnjavili radi toga, a sad sam to smanjio.
Strahota je to gledati, svi su većinom na mobitelima. A ja sam većinom samo na nekoliko stranica oko vijesti i wikipedija. Ali većinom čitam knjige na putu.
I nije to najmanji problem. U Veneciji gdje sam uživao promatrajući grad, svi su radili selfie. Snimali se dok hodaju. Pa selfi štapovi. A ja fotićem slikam grad.
I ono kad sam prešao na youtube poslije ovih vaših snimki, vidim pun kurac sranja gdje svi ti blogeri ili kako god snimaju svoje živote, kako im mama radi frizure. Ma ja mrzim kad netko priča tijekom walktroughta od igre. A ovo da si svi snimaju živote, probleme i stavljaju na youtube. Pa još i hejteri...
Meni je pun kufer interneta. Ima nekih prednosti kao čitanje manga online, a ovo sve... Kad se sjetim ono kad je minuta interneta na kompjutoru bila skupa. I još sporo, naročito kad si slike otvarao.
Strahota je to gledati, svi su većinom na mobitelima. A ja sam većinom samo na nekoliko stranica oko vijesti i wikipedija. Ali većinom čitam knjige na putu.
I nije to najmanji problem. U Veneciji gdje sam uživao promatrajući grad, svi su radili selfie. Snimali se dok hodaju. Pa selfi štapovi. A ja fotićem slikam grad.
I ono kad sam prešao na youtube poslije ovih vaših snimki, vidim pun kurac sranja gdje svi ti blogeri ili kako god snimaju svoje živote, kako im mama radi frizure. Ma ja mrzim kad netko priča tijekom walktroughta od igre. A ovo da si svi snimaju živote, probleme i stavljaju na youtube. Pa još i hejteri...
Meni je pun kufer interneta. Ima nekih prednosti kao čitanje manga online, a ovo sve... Kad se sjetim ono kad je minuta interneta na kompjutoru bila skupa. I još sporo, naročito kad si slike otvarao.
Michel puši karu.
- hitman_4