Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 20 Apr 2017, 16:19

Saints row 2 naredna 2 dana besplatan na GOGu
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Apr 2017, 16:45

Saint row 2 već imam besplatno, ali jednostavno, sranje od igre koja pokušava biti sranje. Jednostavno je sve loše od vožnje do priče. Trojku sam jedva završio, a onu u paklu izbrisao nakon 15 minuta.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Apr 2017, 18:00

dvojka je meni još i najbolja u serijalu; onaj 3.5 s alienima je fora bio; a gat out of hell jest smeće

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Apr 2017, 16:11

Fallout 2- ovu sam igru već prije započinjao ali brzo odustajao jer mi je sistem borbe bio strašno odbojan. Ovaj put sam se se odlučio preko toga prijeći i uživao sam u igri. Priča solidna; iako šteta da nije bilo više "vaultova". Po običaju imate više pristupa kao što riješiti, kome se priključiti, možete biti mučko đubre ili dobričina (sukladno tome ima više mogućih krajeva). S obzirom na dob igre sumnjam da ima ikoga tko nezna za nju, a mnogi od nas su je vjerojatno i zaigrali. Ako volite retro igre ovo svakako preporučam

Dying light- nakon cca 2 godine čekanja ova igra je spala na prihvatljivih 20e (enhanced verzija skupa sa DLCima). Igra je esencijalno dead island sa parkoutom, s time da za razliku od dead islanda imate samo 1 lik sa "skill tree-ima". Kao i u dead islandu možete raditi razna oružja kombinirajnem koječega, interesantnih stvari koje su uačene iz vica, ima puno referenci na filmove, igre isl . Po noći haraju specialni zombiji od kojih je bolje pobjeć, a ostali su više manje nesto na bazi zombija iz left 4 dead (minus vještica i hunter). S obzirom na cijenu jako sam zadovoljan igrom, šteta da nema više ljudi koji je igraju online ali ipak to je 2 godine stara igra. Priča je predvidljiva, a velika većina misije je odi tu i tu i donesi to i to. Opcionalne misije su daleko zabavnije od same priče. Vizualno je igra ljepa, parkout je fludan no malo mi je išlo na živce to da se mora "otključati" sposobnost da se zombiju cipelom zgnječi glava kada je na podu (ali moraju nekako opravdati "skill tree"). Prešao sam sve misije i guštao skupljajući specialna oruža i još koješta i na to utrošio jedno 70sati (s tim da cu još igrati dok mi ne dojadi ili nabavim nešto novo). Tako da ako igru možete nabaviti jeftino (a često ej na steamu po 20ak eura) 'zemite si je.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Apr 2017, 06:24

Fallout 2 je klasik. Da, taj turn based stil zna biti iritatan, kao kod onog questa ako si na strani robovlasnika, gdje treba ubiti civile. Pa dok brojni likovi naprave potez...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Apr 2017, 14:41

ili kad te napadne čopor vukova dok se svi izredaju dojadi ti

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Apr 2017, 16:18

Da, stalno sam izbjegavao te borbe gdje je puno protivnika. A i onaj deathclaw isto. Mogao si ga imati u ekipi, i dosta jak lik. Ali ubije u pojam njegovo svlačenje.
Inače, u onom mjestu gdje je mutant šerif, našao sam uran. Samo sam ga bezveze bacio u gradu i kad sam opet došao, svi su me napali. A mislim da je bila i radijacija visoka. Sljedeći put sam odnio u onu bazu u gradu.
Moram baš opet odigrati. Radi toga kako si na više načina mogao rješavati situacije u gradovima.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Apr 2017, 16:46

samo nastoj da se u new renou pridružiš (od mafijaša) onom jednom starom liku . on ti kaže di je napustena vojna baza koju inace neces moći naći, i u njoj možeš regrutirati "skynet" kao folowera.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 May 2017, 04:55

The Cat Lady- dugo vremena pikirah kupiti ovo i kada je nekidan igra bila na akciji za 10ak kn kupih je. Igra je "Psychological horror, graphic adventure"; iako ovakve stvari baš i nevolim nazivati igrama jer samo hodate, i imate interakcije sa okolišom di vam uredno ispiše da ima interakcija i onda samo isprobavate sve opcije, zagonetke su jako jednostavne. VIzualno igra ima specifičan stil za koji najbolje da pogledte trailer jer mi se sada u 5 ujutro neda opisivati. Igra dodiruje neke ozbiljne teme kao samoubojstvo, depresiju, rak.... Ima nadnaravni aspekt. Svi su dijalozi glasovno odrađeni i to sasvim solidno. Ako ovo gledate kao donekle interaktovni film očekujete 10ak sati "igre". Osobno mi se ova igra jako dopala; ima nekoliko krajeva koji ovise samo o odlukama koej donesete pri samom kraju. Ima dosta horror elemenata koji su od gorteske do "texas chainsaw masacre"-a. Kupite na akciji i nećete požaliti (no upozoravam da su jako dobro dočarali depresiju i neke druge elemente koji su doveli glavni lik do samoubojstva ; so be warned) ALSO to da su doveli do samoubojstva nije spoiler, tako priča počinje. Anyway toplo preporučam, kupih ovo na gog.u i kada opet bude na akciji svakako si je uzmite, primarno zbog priče

maddjuro

Post by maddjuro » 10 May 2017, 14:26

Skyborn- simpatučan rpg napravljen RPG maker programom; no vidi se da je u njega uloženo više truda nego u more sličnih stvari napravljeno tim programom. Priča je interesantna,glazba za ovaj tip igre je solidna, turnbased borbe su elementarne. Sviđa mi se što neprijatelje vidite tako da nema nasumičnih bitaka svakih par koraka, ali mi se baš i nesviđa to što kada jednom porazite neprijatelja ne "respawna" se; sto esencijalno znači da nemožete "grindat lvl-e". Ima par opcionalnih misija. Igra ima 5 igrivih likova i trebati ce vam nešto manje od 15h da je prijeđete. Ako je vidite za euro ili dva isplati se uzeti

maddjuro

Post by maddjuro » 19 May 2017, 23:50

Medal of Honor™ Pacific Assault besplatan na originu

maddjuro

Post by maddjuro » 23 May 2017, 22:48

Starpoint Gemini 2 besplatan na steamu (ovo je za one koji neznaju jedna hrvatska igra)

maddjuro

Post by maddjuro » 26 May 2017, 03:08

RISING STORM GAME OF THE YEAR EDITION besplatan na humblebundleu

olio

Post by olio » 26 May 2017, 09:01

hvala na obavijesti

otisa po besplatnu igru...pa kupia humble bundle :zubifale: :partyman:

maddjuro