Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Michel
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Ako će ti pomoći, svaki dan imam takav period, ali sam se priviknuo. Znači, meni ti svaki dan dođe da kad sjedim i isplaniram nešto da ću napraviti, samo nastavim sjediti i ne znam o čemu razmišljam. Kao da se ne mogu pomaknuti. Isto tako znam samo gledati u pod i ne znam što ću sa sobom iako sam isplanirao što ću napraviti. Ali dobro, takav period kratko traje. Čudno je. Nekad ne znaš gdje ćeš. Mene spašva svakodnevna zanimacija, uvijek si unaprijed odredim za idući dan ili čitavi tjedan. Bit će bolje 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
Iss pa to je najgore, samo ukljucim zombie autopilot i ne postojim. Hodam ulicom i odjednom se "teleportiram" 300 metara dalje, odnosno potpuno sam nesvijestan da sam prehodao taj dio jednostavno zivimu svojoj glavi ali kako si vec naveo neznam o cemu razmisljam.Michel wrote:Ako će ti pomoći, svaki dan imam takav period, ali sam se priviknuo. Znači, meni ti svaki dan dođe da kad sjedim i isplaniram nešto da ću napraviti, samo nastavim sjediti i ne znam o čemu razmišljam. Kao da se ne mogu pomaknuti. Isto tako znam samo gledati u pod i ne znam što ću sa sobom iako sam isplanirao što ću napraviti. Ali dobro, takav period kratko traje. Čudno je. Nekad ne znaš gdje ćeš. Mene spašva svakodnevna zanimacija, uvijek si unaprijed odredim za idući dan ili čitavi tjedan. Bit će bolje

- john_constantine
Je, poznat mi je taj osjećaj. Kod mene bar to hodanje pomaže da mi razbristri glavu. Najgori dio mi je bio početkom prvog mjeseca ove godine radi duge zime i izolacije, misli su mi bile totalno u kaosu. Hodanje, pisanje ili vježba.Decadentor wrote:Iss pa to je najgore, samo ukljucim zombie autopilot i ne postojim. Hodam ulicom i odjednom se "teleportiram" 300 metara dalje, odnosno potpuno sam nesvijestan da sam prehodao taj dio jednostavno zivimu svojoj glavi ali kako si vec naveo neznam o cemu razmisljam.Michel wrote:Ako će ti pomoći, svaki dan imam takav period, ali sam se priviknuo. Znači, meni ti svaki dan dođe da kad sjedim i isplaniram nešto da ću napraviti, samo nastavim sjediti i ne znam o čemu razmišljam. Kao da se ne mogu pomaknuti. Isto tako znam samo gledati u pod i ne znam što ću sa sobom iako sam isplanirao što ću napraviti. Ali dobro, takav period kratko traje. Čudno je. Nekad ne znaš gdje ćeš. Mene spašva svakodnevna zanimacija, uvijek si unaprijed odredim za idući dan ili čitavi tjedan. Bit će bolje
Michel puši karu.
- Inferno
ok, hvala manituu da sam se jedan dan naspavao
- Inferno
umorno, i loše jer nemam skoro ništa vremena za sebe :/
- Michel
Gadna zubobolja dva dana. Išao kod privatnika i riješio odmah. Pola sata svaki dan i sad je u redu. Sad natrag na filmove i serije jer pod zuboboljom nisam ništa u mogućnosti.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
pospano i umorno, u zadnje vrijeme malo sam u komi :/
- callac
i onog tko je rekao da je trudnoća blaženo stanje nabijem na *urac!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- dr_gonzo
- Inferno
užasno, u zadnja tri dana sam spavao možda 4 sata
- Inferno
od zadnjeg posta apdejt da u medjuvremenu nisam spavao 
-
John_Ryder
Inferno wrote:od zadnjeg posta apdejt da u medjuvremenu nisam spavao
ja isto u zadnje vrijeme iam problema sa spavanjem
- Inferno
meni je jedini problem što ne stignem spavat 
al u zadnje vrijeme stalno neke noćne more imam...
al u zadnje vrijeme stalno neke noćne more imam...
-
filmofil
pa šta radiš da ne stigneš spavati? 
This is the Zodiac speaking.
- Inferno
učim po noći
preko dana ne stignem/neda mi se