Što se tiće covera još moram i ovo rečiBoby wrote: @Unreal - cover nije loš; nije remek djelo ali nije loš

E pa rekao si. Zato velim da mi se sviđa jer me podsjeća na neki jeftini trash. A ako ciljaš na imitaciju nemoj. "Friday the 13th" i postoji zbog "Halloweena" pa ak te ovaj cover smeta trebale bi te smetati stotine slashera koje su se pojavile nakon "Halloweena" uključujući i svaki nastavak petka pa tako i ova sedmicaUnreal wrote:Što se tiće covera još moram i ovo rečiBoby wrote: @Unreal - cover nije loš; nije remek djelo ali nije loš
![]()
![]()
Nisam reka da mi je cover jadan zato što podsjeća na petak 13, nego sam samo istaknuo. Opčenito su mi bezvezni coveri gdje naljepe facu ili lika samo na pozadinu. A što se tiće toga da je Halloween inspirirao Friday the 13th to se slažem,ali nije ni Halloween baš oginalan( malo je uzeo iz Black ChristmasBoby wrote: E pa rekao si. Zato velim da mi se sviđa jer me podsjeća na neki jeftini trash. A ako ciljaš na imitaciju nemoj. "Friday the 13th" i postoji zbog "Halloweena" pa ak te ovaj cover smeta trebale bi te smetati stotine slashera koje su se pojavile nakon "Halloweena" uključujući i svaki nastavak petka pa tako i ova sedmica
Potpisujem ovo za Daeg Faercha, meni je osobno najbolji glumacu ovom filmuUnreal wrote:Ajde probao sam da mi na neki način film bude ok,ali je zbilja loš. Film je dosadan,nemaštovit,predvidlji,krcat sa puno likova za koje me briga ili koji su iritantni,ima dosta loših dijaloga i ubojstva nisu nekaj makar ih ima puno. Jedna pozitivna stavr je mala uloga Danny Trejoa i izvedba Daeg Faerch,a ostalo je večinom ispdo ili na prosjeku.
Svakako šiša ostatak glumačke postave ,a klinac jeBoby wrote:Potpisujem ovo za Daeg Faercha, meni je osobno najbolji glumacu ovom filmuUnreal wrote:Ajde probao sam da mi na neki način film bude ok,ali je zbilja loš. Film je dosadan,nemaštovit,predvidlji,krcat sa puno likova za koje me briga ili koji su iritantni,ima dosta loših dijaloga i ubojstva nisu nekaj makar ih ima puno. Jedna pozitivna stavr je mala uloga Danny Trejoa i izvedba Daeg Faerch,a ostalo je večinom ispdo ili na prosjeku.
Iako se meni svidio film potpuno se slažem za McDowella (dobar glumac ali bez karizme Pleasenca i njegova dijaloga) i ove tri glumice za koje sam već prije spomenuo da su najgori apsekt cijelog filmaUnreal wrote:Svakako šiša ostatak glumačke postave ,a klinac jeBoby wrote:Potpisujem ovo za Daeg Faercha, meni je osobno najbolji glumacu ovom filmuUnreal wrote:Ajde probao sam da mi na neki način film bude ok,ali je zbilja loš. Film je dosadan,nemaštovit,predvidlji,krcat sa puno likova za koje me briga ili koji su iritantni,ima dosta loših dijaloga i ubojstva nisu nekaj makar ih ima puno. Jedna pozitivna stavr je mala uloga Danny Trejoa i izvedba Daeg Faerch,a ostalo je večinom ispdo ili na prosjeku.. Ma imalu su par dobrih glumaca poput Brad Dourif,Dee Wallace i Danny Trejo,ali su ih nekak slabo iskoristili.Malcolm McDowell makar nije loš glumac nije bio nekaj kao dr.Loomis, čovjek nema karizmu niti dobre dijaloge poput Donald Pleasenca,a ako ni ne gledam orginal nije nekaj
. Redateljeva žena Sheri Moon mi je prosjek(mogli su svakako nači puno bolju glumicu,no naravno to je redateljeva žena pa treba biti u filmu
). No najgori su mi oni glumci koji glume Laurie,Annie,Lynda mislim gdje su te glupače našli
,išli su mi tako na živce svojim glumatanjem i dijalozima poput "wait bitcheses".
Ma najači lik u cjelom filmu mi je bio onaj cenac s kojim se Michael šorao na WCBoby wrote: Iako se meni svidio film potpuno se slažem za McDowella (dobar glumac ali bez karizme Pleasenca i njegova dijaloga) i ove tri glumice za koje sam već prije spomenuo da su najgori apsekt cijelog filma
Došlo mi ga žao; čovjek se došao olakšati i naletio na grdosijuUnreal wrote:Ma najači lik u cjelom filmu mi je bio onaj cenac s kojim se Michael šorao na WCBoby wrote: Iako se meni svidio film potpuno se slažem za McDowella (dobar glumac ali bez karizme Pleasenca i njegova dijaloga) i ove tri glumice za koje sam već prije spomenuo da su najgori apsekt cijelog filma
"I'm Joe Grizzley bitch ,and I'm gona cut that mask right of your face"![]()