UFC
- hitman_4
Re: UFC
dobra borba, al sad da je najveća, ne
http://www.mma-core.com/videos/recent ovo je najsigurnija stranica
http://www.mma-core.com/videos/recent ovo je najsigurnija stranica

- hitman_4
- HorrorHR
- Site Admin
conor vs diaz, zanimljiv fajt, od kamilice na početku do podosta impresivnog comebacka.
kada je nešto sljedeće da valja?
čuo sam od frend da je UFC event u manhcesteru tipa u 5 ujutro da bude taman za USA payperview
kada je nešto sljedeće da valja?
čuo sam od frend da je UFC event u manhcesteru tipa u 5 ujutro da bude taman za USA payperview
- hitman_4
HorrorHR wrote: kada je nešto sljedeće da valja?
UFC 203
- "naš" Miocic brani pojas protiv Reema
- Werdum vs. Brown 2
- CM Punk
- 2 odlične ženske borbe: JoJo vs. Andrade i Eye vs. Correira
moraju kad Ameri najviše kupuju ppv, ne bi ni 100k prodali da je u normalno vrijemeHorrorHR wrote: čuo sam od frend da je UFC event u manhcesteru tipa u 5 ujutro da bude taman za USA payperview

-
John_Ryder
a zašto je sad toliki hype od tog CM punka ?
- lemonzoo
Baš me zanima hoće li mu ovo biti glazba za ulazak kao dok je kečerao.
Ovo mu je žena. Strašno mi je išla na živce jer ne zna pričati i imala je užasne promoe. U ringu je bila solidna i najbolja tad u kompaniji.

Zato što je bio velika zvijezda u WWE-u i napustio je kompaniju tako što se samo prestao pojavljivati na poslu, bolilo ga briga za ugovor. WWE ga nikad nije tužio jer su mislili da će se možda nekad izgladiti odnosi.John_Ryder wrote:a zašto je sad toliki hype od tog CM punka ?
Ovo mu je žena. Strašno mi je išla na živce jer ne zna pričati i imala je užasne promoe. U ringu je bila solidna i najbolja tad u kompaniji.

- lemonzoo
CM Punk - Best in the World (2012)

Preporučujem ti ovaj dokumentarac. Sažetak njegove karijere. Iz dokumentarca se vidi da je s njim jako teško raditi jer je previše zahtjevan.

Preporučujem ti ovaj dokumentarac. Sažetak njegove karijere. Iz dokumentarca se vidi da je s njim jako teško raditi jer je previše zahtjevan.