Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by Michel » 20 May 2016, 12:58

:lol: :lol:

Da, sad vidim da je on jedan od onih senzacionalnih zavjerasa koji znaju dobro govoriti, ali mi se ne svida pristup.

Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Decadentor

Post by Decadentor » 20 May 2016, 13:24

Ovaj be the hero of your own movie stoji, ostale nisam pogledao niti cu...
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 May 2016, 13:51

Michel wrote::lol: :lol:

Da, sad vidim da je on jedan od onih senzacionalnih zavjerasa koji znaju dobro govoriti, ali mi se ne svida pristup.

Image
SpoilerShow
Image
Image

Image

:mrgreen:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 20 May 2016, 14:22

Hahahahah, ova druga kako mu je neugodno bas vidi kako se pokusava kontrolirat da ne gleda. Vidim da je nekakav stand up komicar. Svasta.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 20 May 2016, 19:18

Tekstilna firma u kojoj radim je za kurac. Ali izjava jednog kupca koji je došao u našu trgovinu... Ono, razgledava robu i šefica dućana ga pita da li mogu pomoći. Pa se na kraju završilo kupčevim komentarom da je ovdje u dućanu prije par godina jednu izvrsnu kvalitetnu i toplu jaknu koja mu je služila kao podstava za psa da može spavati. Pa traži opet takvu.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 May 2016, 01:12

kad sam vidio da mi je trebalo preko 20metara korektor-trake da prebrišem sav dijalog u jednom stripu (strip sam bio primoran kupiti na francuskom pa cu sam pisati na engleskom)
I may be an idiot, but i am no fool.

Inferno

Post by Inferno » 26 May 2016, 01:19

maddjuro wrote:kad sam vidio da mi je trebalo preko 20metara korektor-trake da prebrišem sav dijalog u jednom stripu (strip sam bio primoran kupiti na francuskom pa cu sam pisati na engleskom)
Jel nije jednostavnije pročitat sken na engleskom :lol:

Inferno

Post by Inferno » 26 May 2016, 01:27

Predobar slijed događaja :lol: otišao tak poslijepodne s par frendova na kavu, uslijedilo 6 partija biljara, pa moji imali neku feštu (ja uopće nisam bio upućen :lol: ) te sam onda frendove odvukao doma na feštu. I na kraju smo kod mene gledali film, a budući da se nismo mogli odlučiti što gledati (svatko je imao svoje ideje) na papiriće je svatko napisao svoja dva filma i onda smo ih izvlačili iz šešira. Ja sam napisao Scream (htio sam neke neznalice upoznat s ovom genijalnošću) i na drugi paprić, ne znam ni sam zašto, bubnio Nightmare on Elm Street 4. Na kraju su svi morali trpiti Fredija :zubifale: :zubifale:

maddjuro

Post by maddjuro » 26 May 2016, 02:05

Inferno wrote:
maddjuro wrote:kad sam vidio da mi je trebalo preko 20metara korektor-trake da prebrišem sav dijalog u jednom stripu (strip sam bio primoran kupiti na francuskom pa cu sam pisati na engleskom)
je, vec sam i proćitao, ali eto, volim tu i tamo prelistati stripove, i zato ih zelim na jeziku kojeg znam

john_constantine

Post by john_constantine » 26 May 2016, 16:41

maddjuro wrote:
Inferno wrote:
je, vec sam i proćitao, ali eto, volim tu i tamo prelistati stripove, i zato ih zelim na jeziku kojeg znam
o kojem je to stripu riječ?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 May 2016, 16:51

gantz-u, kako su neki od brojeva odavno rasprodani morao sam ih nabaviti ili na francuskom ili na španjolskom, pa sam se odlučio na francuska pošto (bar je to bilo u teoriji) su sličnija engleskim. Doduše kada sam ih dobio u ruke prva reakcija je bila WTF ce ti košuljice na mangama. Kako ovo pomalo moram naručivati se nadam da nece ih previše biti rasprodano. Nažalost kako je izdavač darkhorse sumnjam da ce ih reprontati, a ova rasprodana izdanja su kriminalno slupa na 2nd hand tržištu

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 31 May 2016, 06:34

Inferno wrote:Predobar slijed događaja :lol: otišao tak poslijepodne s par frendova na kavu, uslijedilo 6 partija biljara, pa moji imali neku feštu (ja uopće nisam bio upućen :lol: ) te sam onda frendove odvukao doma na feštu. I na kraju smo kod mene gledali film, a budući da se nismo mogli odlučiti što gledati (svatko je imao svoje ideje) na papiriće je svatko napisao svoja dva filma i onda smo ih izvlačili iz šešira. Ja sam napisao Scream (htio sam neke neznalice upoznat s ovom genijalnošću) i na drugi paprić, ne znam ni sam zašto, bubnio Nightmare on Elm Street 4. Na kraju su svi morali trpiti Fredija :zubifale: :zubifale:
zasto četvorku crni inferno? :D

dream worriors je najboilji nastavak 8)
:supz: :supz:

Inferno

Post by Inferno » 31 May 2016, 09:55

Wheel Smith wrote:
Inferno wrote:Predobar slijed događaja :lol: otišao tak poslijepodne s par frendova na kavu, uslijedilo 6 partija biljara, pa moji imali neku feštu (ja uopće nisam bio upućen :lol: ) te sam onda frendove odvukao doma na feštu. I na kraju smo kod mene gledali film, a budući da se nismo mogli odlučiti što gledati (svatko je imao svoje ideje) na papiriće je svatko napisao svoja dva filma i onda smo ih izvlačili iz šešira. Ja sam napisao Scream (htio sam neke neznalice upoznat s ovom genijalnošću) i na drugi paprić, ne znam ni sam zašto, bubnio Nightmare on Elm Street 4. Na kraju su svi morali trpiti Fredija :zubifale: :zubifale:
zasto četvorku crni inferno? :D

dream worriors je najboilji nastavak 8)
Jebiga ne znam zašto, samo mi je sjevnulo u glavu :lol: ali new nightmare je ipak najbolji nastavak :supz:

btw to su osobe koje koje su pi*kice i doslovno se boje horora pa ih nikada ne gledaju, tako da je Freddy debelo popljuvan :evil:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 May 2016, 10:23

ako su pičkice, trebao si uvaliti onaj gay nastavak freddya :D :D

Post Reply