Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

Michel

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by Michel » 21 May 2016, 21:48

Mesic izdajnik :D

Danas prosvjed Markicke i ostalih na trgu. Ajme, kako su se liberali ukenjali i poceli kipiti :lol: :lol: kad budu gay parade, onda je sve super onda ne dozvoljavaju da itko drugacije misli a kad bude ovakva parada, onda su se naljutili i poceli lagati koliko ljudi bilo, raditi takvu hajku. I odmah da kazem ja sam za pobacaj jer kao sto sam vec rekao. Protiv tih par prvih tjedana trudnoce i za kasnije. Tako da nisam na strani ovih prosvjednika, ali isto tako nisam na strani ovih zadrtih medijskih liberala. Jebote, jedna i druga strana su takav ekstremizam i onda ako se slucajno u necemu slozis sa nekom stranom iako nisi za njih, odmah si njihov. Ludo sve. Potpisujem ovaj komentar.
U čemu je problem s prosvjedima i protuprosvjedima?
Ima li ŽM demokratsko pravo izražavati svoj stav skupa s onima koji dijele taj stav? Ima.
Imaju li zagovornici pobačaja demokratsko pravo dići svoj glas i izraziti svoj stav tj. braniti trenutni zakon? Imaju.

Ako dođe do toga da im pokret postane toliko jak da bi izazvali referendum za zabranu pobačaja, fino ćemo mi izaći na referendum i obraniti pravo na pobačaj. Ako ne uspijemo, onda živimo u zajednici gdje je većina protiv pobačaja. A ako ima onih koji su za pobačaj, a ne bi izašli....takvi i ne zaslužuju bolje.

Ali nadam se da nema previše onih koji bi njoj zabranili pravo na stav i istup u javnosti, nismo u totalitarnim režimima. Naravno, kritike(ili tužbe) treba uputiti ako etiketira ili bilo kako obezvrijedi žene koje su napravile pobačaj.
I to je to. Ako smo demokratsko drustvo, svtko ima pravo na prosvjed ma kakav god bio. Ako bude referenduma, izade se i glasa za pobacaj. Isto jedan dobar komentar da ovo jednostavno trebaju odluciti struka jer i jedna, i druga strana nece popustiti. Tu bi onda trebala nastupiti medicinska struka i napokon javno objasniti kako stvari stoje, a ne ovako i jedni i drugi se bore ko ce uvjeriti javnost u svoje stavove.

Ako vecina odluci, tako ce biti. To je demokracija. Samo izgleda liberalima pase ta demokracija samo kad je po njihovom. A jadni :(
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 21 May 2016, 22:01

Michel wrote:Mesic izdajnik :D
šta su onda glasači koji su ga 2x izabrali za predsjednika?

Image

izbori2005.

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvat ... bjektivni/

jbte pa nek ide na hrt :twisted: Igor Mandić je jedini koji je uspio tu manipulatoricu izbaciti iz takta :finga: :lol:

brutalno :prayer:

:D
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 22 May 2016, 15:28

Evo prave istine :D legenda :supz:

Najbolji dio pocinje od 1:43 kad govori da on ostaje doma kad je glasanje i da nema logike kad mu oni koji su glasali govore da se nema pravo zalit i kaze pa upravo su oni koji glasaju i izlaze nemaju pravo zalit jer su oni izabrali. Car!

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 May 2016, 21:43

:prayer: :lol:

Image

2016.
Image

Image

Image

lemonzoo

Post by lemonzoo » 23 May 2016, 14:30

Još jedan Ćaćin šah-mat.

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 May 2016, 19:07

http://www.index.hr/vijesti/clanak/djev ... 95108.aspx

izdominirala katolički pride!! :lol:
Hvala svima na riječima podrške zadnja dva dana. Ja sam ful sretna da smo uzeli Markićki kormilo iz ruku! Kako se samo iznervirala. Upropastili smo njenih pomno planiranih 5 minuta, sigurno je potrošila mjesece svog života huškajući i manipuliraujući masama naivnih.
hihi

http://www.dnevno.hr/vijesti/dnevni-det ... ncu-923718
Tristotinjak ih se skupilo, navuklo na sebe crno, žuto, ošišano, ofarbano, izbušenih usana, ušiju, noseva, kao vračevi u afričkim plemenima, uspaljeno za parenje s kim stigne i spremno na – ugrize. Da nije bilo policije, tko zna što bismo vidjeli. A još se čudim da hodaju!?
:prayer:
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 25 May 2016, 13:46

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kato ... 95475.aspx

neviđena dominacija crkve i opusdeija!!
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 27 May 2016, 10:56

http://www.index.hr/vijesti/clanak/istj ... 95836.aspx

mislim da će se Petrov opet predomisliti :mrgreen:
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 28 May 2016, 19:42

šta priča ovaj? :D :D
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 31 May 2016, 16:44

http://www.telegram.hr/politika-krimina ... -svi-dodu/

urbani ljevičari i Mile Kekin na aparatima!!
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 31 May 2016, 17:19

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jun 2016, 22:18

Evo, najveći prosvjed u Hrvatskoj. Sada mi je žao što nisam u varaždinu otišao na prosvjed. Hazibengović normalno blati po svima i ispada još veća budala.
Ma teško da je ovo početak, i sigurno će se za mjesec dana zaboraviti, a HDZ ignorirati. Makar se povećavaju šanse da sruše Karamarka.
Mislim da je ovom narodu već fakat dosta, naročito nakon ovakvih gluposti o kombiju ili za regres za more.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 01 Jun 2016, 22:33

Image

lik je predstavnik učenika :prayer:

garant ga markička ubacila :zubifale:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 02 Jun 2016, 00:24

Politicki prosvjed kao i sve drugo. Kad je SDP bio na vlasti, radili se prosvjedi tipa oni protiv cirilice, sad kad je HDZ rade se ovakve gluposti iako osvajamo zlatne medalje na tim natjecanjima i kao skolsko nam je lose. Da nam je lose, ne bi svake godine donosili medalje i bili medu prvima u svijetu.

Velik dio u tom prosvjedu ni ne znaju za sto prosvjeduju. Naravno, Mile Kekin je tamo, Rene je preko yuotubea pozivao na prosvjed, medijska masinerija je radilo svakodnevno i na kraju u citavoj hrvatskoj se okupilo ni 40 tisuca ljudi. A tek kako lazu za trg da se skupilo ne znam koliko :lol: :lol: a lako se provjeri i usporedi sa nekim drugim dogadajima da se vidi kolikotu lazi. Jebeni liberali, odvratni su. Kad bude normalan i ne-politicki prosvjed, drage volje cu podrzati kao i onaj hod za zivot. Sve je to isto, samo drugo pakovanje. Samo sto ovi liberali imaju te medije i nekakve wannabe revolucionare u vidu Kekina i Renea :facepalm:

Jedan dobar komentar
Upravo sam se vratio sa prosvjeda. Zanimalo me koliko će ljudi biti i što je bitnije kakav profil ljudi.
Ljudi je zaista bilo, te se ne može poreći, ali ne da napune cijeli trg. Uglavnom, rulja je zaista izmanipulirana jer sam slušajući razgovore i gledajući face zaključio da pola njih zapravo ne zna protiv čega se točno prosvjeduje. Svi su za djecu, za obrazovanje ali protiv čega !? Šustar i Kolinda su za reforme, nitko iz vladajuće stranke nije rekao da će se kurikulum zaustaviti niti to itko namjerava. Sve se zapravo svelo na seruckanje protiv ove vlade a kad se vidi profil ljudi koji su tamo došli a to su sve gay-lezbo udruge, atnife i ogroman broj besposlene mlađarije koja brije na urbanizam i salonsko ljevičarenje onda je sve jasno. Lijeve udruge su se digle na zadnje noge, iskoristile priliku i napravile prosvjed protiv trenutne vlade. Naravno, sve te antife i gay-lezbo ridikule financiraju starci postavljeni na položaje još od juge pa do sdp-ovih razdoblja vladanja. Bilo je naravno tu i puno roditelja sa djecom ali oni su čini mi se samo izmanipulirani kao i kod večine prosvjeda ovakve vrste.
Uglavnom, kada vidite te lijepo zbigecane salonske ljevičare sa lijepim frizuricama te ove gay likove u šarenim krpicama (puštali su se i šareni baloni u, gle slučajnosti, bojama gay zastave) sve vam je jasno tko vodi kolo.

S druge strane imate kamenjarske zadojene likove na skupu Markićke (i tamo sam bio) koji pak briju na to da je svijet nastao u 7 dana jer Bibliju čitaju doslovce (jer niti ne znaju za metaforu i slične figure) a svoju zadojenost iskazuju militantnim govorima i brijanjem na ultra agresivni nacionalizam. To su kvazi vjernici jer jedno govore a drugo rade. Svi su dobro financijski situirani jer su međusobno dobro premreženi a obogatili se ovih zadnjih 25 godina privatizacijom, ortačko-rodijačkim vezama i slično.
Njih je bilo manje nego sad ljevičara na trgu iz sasvim razumljivih razloga. Zagreb je više SDP-ov grad nego HDZ-ov pa su i ti prosvjedi realna preslika stanja na izborima.

A znate li gdje je bilo najviše ljudi?
Bilo ih je jučer na proslavi Majke Božje od Kamenitih vrata. Bio sam i na toj povorci.
Samo tu nije bilo megafona, parola, dernjave, ulickanih faca, bukača, Markičke ni njenih "vjernika", gay udruga, antifa i sličnih udruga. Nije ni bilo besposlene "urbane" mladeži, ni ulickanih poslovnjaka. U toj povorci su mirno hodali i starci i djeca, oni pravi vjernici te radni ljudi a to se odmah vidi po izgledu ako čovjek gleda otvorenih očiju. Samo o toj povorci nije bilo ni riječi u medijima jer nije po volji ni lijevima a ni desnima (koliko god vam čudno zvučalo) jer niti jednima niti drugima ne pašu ljudi koji imaju svoja uvjerenja, drže ih za sebe, ne viču po ulici, nisu agresivni, nisu povodljivi i ne zanima ih niti ekstremna lijeva niti ekstremna desna opcija.

Uglavnom, svi vi koji vičete ste izmanipulirane ovce jer zapravo nemate pojma zašto vičete ni za koga vičete...

hitman_4

Post by hitman_4 » 02 Jun 2016, 00:35

svakako smislenije od opusdei fešte

markička i nedrk na aparatima!!

M i opusdei ima svoje svoje portale: narod, direktno, dnevno, emisija bujanec, vjerovatno postoji i tjedno,maxportal. eo oni su ti objektivni :wink:

čak imaju i katoličku televiziju laudatotv koja je vjerujem vrlo popularna
Image

Image

Image

Post Reply