Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

Decadentor

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by Decadentor » 18 May 2016, 23:44

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 May 2016, 21:04

Kakva blesava baba i televizija koja je otišla u kurac, a mi to plaćamo.
To za pobačaj je škakljiva tema, ali istina je da ima puno ljudi koji se neodgovorno ponašaju uz mogućnosti kontracepcije.
A ovo za ekonomske razloge, lako je njoj srati kad ima veliku plaću, vilu i ne znam što. Ne kužim ljude koji imaju od 7 do 15 djece, a poslije cmizdre kako nemaju za hranu. A svećenik im da samo blagoslov i da i dalje rađaju. A što? Djecu bez budućnosti?
Mislim da su vrlo, vrlo male šanse da će jedno od petnaestoro djece završiti fakultet.
Je da treba napraviti kontrolu pobačaja, ali zabraniti? Silovana žena ili ako će dijete biti invalid?
Koji je smisao da se majka psihički i fizički uništi za nepokretno, gluho, slijepo i teško mentalno retardirano dijete? Možda zvučim grubo, ali znam iz vlastitog i tuđeg iskustva.
Ionako, ako i zabrane, samo će to raditi ilegalno ili izvana tako da je isto.
Last edited by john_constantine on 19 May 2016, 21:10, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 19 May 2016, 21:05

Hahahaha, sad bi trebali onu pjesmu pustati svakih sat vremena sto pjevaju nina badric, shorty i jos nekolicina njih.

Za pobacaj se slazem. To je stvarno skakljiva tema i mislim da su jedni i drugi u krivu/pravu. Jer mislim da zena moze pobaciti u tih prvih nekoliko mjeseci ako se ne varam jer fetus se kao jos nije razvio, nije ziv pa tako da pobacaj je legitiman dok one zene u kojima je fetus ziv, nazalost to je stvarno problem i ne bih htio biti u njihovoj kozi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 19 May 2016, 21:16

Da je bar nekoliko mjeseci. Neki bi to ograničili na nekoliko tjedna. A što s downovim sindromom? Mislim da se još i danas ne mogu odmah vidjeti neke deformacije. Svi samo pišu o sretnim familijama koje su spasile dijete s deformacijama. A nitko ne piše poslije kad odrastu.
He, negativno razmišljam, ali nije toliki problem u pobačaju koliko u državi. Ništa ne fukcionira. Slušam kolege koji imaju jedno ili dvoje djece. Uspijevaju opstati s minimalcem, ali ispada da nisu problemi ekonomski koliko birokracija, sustav ili problemi kao zlostavljanja u školi.
Za nezbrinutu djecu koja su u domovima je sve poznato. Za djecu s invaliditetom se ukidaju prava i invalidnine. A svećenici samo daju blagoslov i zabrane ti ući u crkvu jer imaš samo jedno dijete.
O čemu onda pričamo? O budalama koji su došli do zaključka da je problem u visokoobrazovanim ženama jer ne mogu naći partnere i nemaju djecu.
Michel puši karu.

Inferno

Post by Inferno » 19 May 2016, 22:45

Pobačaje dopustiti jedino u extremnim slučajevima tipa silovanje, bolest i sl.
Za sve ostale nema iznimke, bio od najsiromašnijih/najbogatijih, ako si bio dovoljno glup/pametan da napraviš djete, onda ga odgajaj i plaćaj mu sve! Ako je netko toliko glup da si napravi djete koje si ne može priuštiti, neka trpi! Žao mi je jedino djece, ali tough life, ne možeš birat gdje si rođen i odmah ti je na početku život ograničen. Jebiga tko bude htio stvarno uspjeti radom i učenjem u životu, može to i bez bogatih roditelja. Bit će mu ispočetka puno teže, ali....na kraju krajeva nitko mu nije oduzeo pravo da postoji.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 May 2016, 22:47

Inferno wrote:Pobačaje dopustiti jedino u extremnim slučajevima tipa silovanje, bolest i sl.
Za sve ostale nema iznimke, bio od najsiromašnijih/najbogatijih, ako si bio dovoljno glup/pametan da napraviš djete, onda ga odgajaj i plaćaj mu sve! Ako je netko toliko glup da si napravi djete koje si ne može priuštiti, neka trpi! Žao mi je jedino djece, ali tough life, ne možeš birat gdje si rođen i odmah ti je na početku život ograničen. Jebiga tko bude htio stvarno uspjeti radom i učenjem u životu, može to i bez bogatih roditelja. Bit će mu ispočetka puno teže, ali....na kraju krajeva nitko mu nije oduzeo pravo da postoji.
Ako djete nastane silovanjem takodjer mu uzimas pravo da postoji...
Image

Michel

Post by Michel » 19 May 2016, 23:22

Da, silovanje nije drugacije. Mislim je jer te netko prisilio i ako zatrudnis, to je radi toga sto te netko silovao. No, caka je u tome sto je opet ta zena trudna i ima malo vremena da odluci sto ce.

Kakvi su uopce zakoni u ostatku europe ili opcenito u svijetu? Znam da Svedska danas poznata kao zemlja imigranata jer su ih poceli dovoditi jos 70-ih pa je danas tamo situacija nevjerojatna. Imaju najvecu stopu silovanja samo se o tome nazalost suti i govori kao o nekakvoj obecanoj zemlji.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden
In 2014, there were 6,700 rapes reported to the Swedish police—or 69 cases per 100,000 population
A vecinu ih naprave imigranti samo se ne zeli o tome govoriti to je najstrasnije od svega, a da ne pricam o onim neprijavljenim slucajevima. http://www.allenbwest.com/ashleyedwards ... f-the-west

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 May 2016, 00:36

Image

mislim da bismo se svi trebali uzdati u željku!!
Image

Image

Image

Inferno

Post by Inferno » 20 May 2016, 01:08

Decadentor wrote:
Inferno wrote:Pobačaje dopustiti jedino u extremnim slučajevima tipa silovanje, bolest i sl.
Ali jebiga silovana žena je žrtva koja nije imala niti trunku izbora. Ja je ne bih krivio što ne želi roditi dijete monstruma koji joj je to napravio. Znam da malo sad skačem sam sebi u usta, ali ovdje bih ipak stavio ženu ispred djeteta.
Dobro pa sam direktor svemira pa me svi moraju slušat :zubifale:

Michel

Post by Michel » 20 May 2016, 01:49

hitman_4 wrote:Image

mislim da bismo se svi trebali uzdati u željku!!
New life like this
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 20 May 2016, 02:11

Inferno wrote:
Decadentor wrote:
Ali jebiga silovana žena je žrtva koja nije imala niti trunku izbora. Ja je ne bih krivio što ne želi roditi dijete monstruma koji joj je to napravio. Znam da malo sad skačem sam sebi u usta, ali ovdje bih ipak stavio ženu ispred djeteta.
Dobro pa sam direktor svemira pa me svi moraju slušat :zubifale:
Oprosti direktore :o
MIslim ni sam nisam siguran jesam li za ili protiv abortusa, no u prvih par dana dok se moze sve rijesit pilulama za dan poslije mi je totlano prihvatljivo, kad fetus poprimi prepoznatljivi oblik postaje degutantno.
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 May 2016, 09:57

daj michel :axe: :axe: :axe: kakav je to gif :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 20 May 2016, 16:41

Zamišljam scenarij RH bez pobačaja: svaki drugi čovjek socijalni slučaj :partyman:

Kad već sad marširaju da zapovijedaju drugima što moraju raditi sa svojim tijelom, nadam se da će biti uskoro i neki prosvjed kakve frizure trebamo imati. Bilo bi šarmantno da prođe da se svi moraju šišati kao Željac Markić, imućna prodavateljica antibebi pilula.
S takvim prizorom na glavi bi ljudi međusobno osjećali manje seksualne privlačnosti, posljedično se rjeđe se parili i samim time bi opao i broj pobačaja. Case closed.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

hitman_4

Post by hitman_4 » 21 May 2016, 00:32

Image

Image

Image

Post Reply