I sad ja danas na kavi s prijateljem i pričam mu to, baš smo spekulirali kada je wc zadnji puta očišćen i samo najednom, kako je kafić po pola odvojen zidom, naiđe stara baba ciganka iz te kuće, koja komotno može u horroru glumit, i pogleda me i kaže nešta na romskom i ode van iz kafića
Što mi je izmamilo smješak danas?
- Inferno
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Sad već par dana pola moje ulice smrdi po govnima, pogotovo navečer kada ljudi kao ja otvaraju prozor da im u sobu uđe svježi noćni zrak, pa eto budu onemogućeni. Uzrok svemu tomu je jedna ciganska obitelj, koja unatoč tomu što im je država u dvorištu sagradila kućerinu , imaju vodu, struju i sve plaćeno, odlučila imati u dvorištu (u kojem je trava tradicionalnih metar i pol) otvoreni poljski wc. Ne treba napomeniti da ja sumnjam u činjenicu da su oni taj wc u zadnjih mjesec-dva čistili. Evo ljudi imaju kupatilo al jebiga vani je to ipak prirodnije jel, k´o životinja.
I sad ja danas na kavi s prijateljem i pričam mu to, baš smo spekulirali kada je wc zadnji puta očišćen i samo najednom, kako je kafić po pola odvojen zidom, naiđe stara baba ciganka iz te kuće, koja komotno može u horroru glumit, i pogleda me i kaže nešta na romskom i ode van iz kafića
ja ostao ono paf, šta je ovo
prijatelj me uvjerava da je neku kletvu bacila

- Decadentor
LaaaaaamiaInferno wrote:Sad već par dana pola moje ulice smrdi po govnima, pogotovo navečer kada ljudi kao ja otvaraju prozor da im u sobu uđe svježi noćni zrak, pa eto budu onemogućeni. Uzrok svemu tomu je jedna ciganska obitelj, koja unatoč tomu što im je država u dvorištu sagradila kućerinu , imaju vodu, struju i sve plaćeno, odlučila imati u dvorištu (u kojem je trava tradicionalnih metar i pol) otvoreni poljski wc. Ne treba napomeniti da ja sumnjam u činjenicu da su oni taj wc u zadnjih mjesec-dva čistili. Evo ljudi imaju kupatilo al jebiga vani je to ipak prirodnije jel, k´o životinja.
I sad ja danas na kavi s prijateljem i pričam mu to, baš smo spekulirali kada je wc zadnji puta očišćen i samo najednom, kako je kafić po pola odvojen zidom, naiđe stara baba ciganka iz te kuće, koja komotno može u horroru glumit, i pogleda me i kaže nešta na romskom i ode van iz kafića![]()
![]()
ja ostao ono paf, šta je ovo
![]()
![]()
prijatelj me uvjerava da je neku kletvu bacila
![]()

- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
-
John_Ryder
john_constantine wrote:He, počni paziti na svoju kilažu.
thinner jel?
- john_constantine
He, he, da.John_Ryder wrote:john_constantine wrote:He, počni paziti na svoju kilažu.
thinner jel?
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
pogledao 3 horora u 24 sata, više nego u zadnjih mjesec dana
I'm back biatches
I'm back biatches
- Michel
Pogledaj Wolf Creek pa na seriju 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- Inferno
ma ameri su u šitu s političkim opcijama trenutno, skoro koma kao i ovdje

- Michel
Bas bih volio da dobije Trump. Neka ih sve sjebe
Clinton moza zvuci pametnije, ali bila bi grozna, grozna predsjednica.
-
olio
Imali su Sandersa kao ok opciju, a odlučili se za ovo dvoje...
- hitman_4
problem je što Sanders nema potporu superdelegata
Hillary je veće zlo od Trumpa!!

- Michel
Draga mi je Abby Martin. Nisam znao da je ovaj smijesni Rogan osvijesten po tom pitanju makar se mozda pretvara pred njom jer se zna za nju da je nista ne jebe kad su u pitanju takve stvari. Ona je i duboko u tim politckim zavjeravama koje i mene zanimaju i uvijek dobro objasni sve sto misli.
Pogledajte ovo
I ovaj je isto dobar
Pogledajte ovo
I ovaj je isto dobar
- hitman_4