1001 Komentar
- john_constantine
- El Ranchero
- Dragonrage
Ni ja ga ne vidimEl Ranchero wrote:Kako ja vidim poster? Nije mi jasno...
Nisam ništa napisao,jer još nisam upoznao osobu koja to nije gledala.
Eto napisah nešto,tek toliko...
Uploadaj svoju sliku pa ju onda stavi...ovi linkovi s drugih stranica ne rade baš uvijek...posebice ne sa impawards.com. Oni imaju neku zabranu za to...
- dr_gonzo
@dodo - tvoj film je bio...
svoj film moraš predstaviti po pravilima koji su u prvom postu...pročitaj ga
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
- dodo
- Dragonrage
Aha...jebi ga...dogodi se hehe...dodo wrote:The Shawshank Redemption (1994 )meni osobno najbolji film koji sam gledaoDragonrage wrote:A koji naslov je stavio??dr_gonzo wrote:@dodo - tvoj film je bio...
Ajd nema veze...samo ti deri dalje...stavi drugi najbolji film
- Dragonrage
Na jednom drugom forumu gdje sam otvorio sličan topic je ljudima za 100 naslova trebalo par mjeseci i još su se u među vremenu uspjeli posvađati oko toga koji naslov zaslužuje biti na listi a koji ne...svašta.
Sva čast ljudi...iako kao što sam već naglasio nekoliko puta, ne bi bilo na odmet da neki pokažu malo veći interes (A$H, HorrorHR, FilmTV, Mariosu, Cons. itd.
Inače "The 'burbs" je fenomenalan film...davno sam to gledao. Inače imao je hanks još par dobrih komičnih uloga...ona "Momačka večer", pa "Joe protiv vulkana" itd...
- john_constantine
- dr_gonzo
Jeste (nemoj zaboraviti "Big" , "The Man with One Red Shoe" i netipičnu komediju tj humornu dramu "The Bonfire of the Vanities"), ali mi je baš tu najžešći zbog toga što ga ne ističu previše u filmu nego je ravnopravan sa sporednim glumcima...Dragonrage wrote:![]()
![]()
hehehe došli smo do 100 naslova u tjedna dana
![]()
![]()
i to zanimljivih naslova.
Na jednom drugom forumu gdje sam otvorio sličan topic je ljudima za 100 naslova trebalo par mjeseci i još su se u među vremenu uspjeli posvađati oko toga koji naslov zaslužuje biti na listi a koji ne...svašta.
Sva čast ljudi...iako kao što sam već naglasio nekoliko puta, ne bi bilo na odmet da neki pokažu malo veći interes (A$H, HorrorHR, FilmTV, Mariosu, Cons. itd.![]()
![]()
)
Inače "The 'burbs" je fenomenalan film...davno sam to gledao. Inače imao je hanks još par dobrih komičnih uloga...ona "Momačka večer", pa "Joe protiv vulkana" itd...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby