Parlamentarni izborni cirkus (2015- )
- Inferno
Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.
Ja znam za koga treba glasati...

- Michel
Evo i čestitka od karizmatika Buje

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Nove novosti od karizmatika Buje. Bio je u Kanadi 5 dana sa pravim Hrvatima, a ne ovim domaćim zločinačkim partizanima.

Ovo je fantastično i prava istina o Jasenovcu
još mi je najbolje što su neki nategli do milijun ljudi. Kako da ne. Još se jednom pokazuje povijest pišu zločinci pobjednici partizani.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorij ... ora%C4%87u

Ovo je fantastično i prava istina o Jasenovcu
Da, 80 tisućaVIDEO! IGOR VUKIĆ U BUJICI: „U Jasenovcu su 1945. završile kolone s Križnog puta! Za vrijeme NDH tamo je stradalo mnogo manje ljudi, nego nakon rata – brojka od 80.000 je lažna!“
U Bujici je gostovao tajnik Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac Igor Vukić. Poznati novinar i publicist govorio je o svojoj knjizi „Jasenovački logor – istraživanja“ koju je izdao prije godinu dana i u kojoj demaskira komunističku propagandu i mit o Jasenovcu. Pozvao je na javno sučeljavanje Slavka Goldsteina: - Za dva dana Goldstein promovira svoju knjigu „Jasenovac – tragika – mitomanija – istina“. Imam cijeli niz dokaza i dokumanata da u toj knjizi iznosi površne i pogrešne podatke, zato ga pozivam na javno sučeljavanje – odmah, sad i bilo gdje – pa da vidimo tko govori istinu i zašto nekome nije u interesu da se istina o Jasenovcu napokon ispriča!
Vukić je u Bujicu donio i cijeli niz dokumenata, uključujući popise jasenovačkih zatvorenika koji su puštani na slobodu prigodom Božića, 10. travnja ili na Antunovo.
Najgnusnije su laži o ubojstvima 20.000 djece u Jasenovcu! Prava je istina da su vlasti NDH i tadašnja Hrvatska vojska spašavale srpsku djecu s Kozare, koju su gladnu i bolesnu u šumama ostavljali partizani – rekao je u Bujici Vukić.
U Bujici je prikazan i prilog sa zagrebačke premijere filma Jakova Sedlara „Jasenovac – Istina“. Sedlar u još jednom sjajnom dokumentarcu govori o tome što se sve događalo u ustaškom logoru Jasenovac, ali otvara i do sada nedopuštene teme: prije svega bolnu istinu o tome kako je Jasenovac služio i kao stratište za sve protivnike Titova režima. Sedlar objavljuje dugo skrivanu istinu o tome kako su komunisti u Jasenovcu ubili više ljudi nakon rata, nego što ih je tamo stradalo za vrijeme Nezavisne Države Hrvatske. Jedine televizijske kamere na spektakularnoj zagrebačkoj premijeri bile su one Bujice, a zabilježile su i neviđene ovacije za hrvatskog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića. U kinu Europa Sedlar je okupio impresivan broj zainteresiranih gledatelja, a važna gošća bila je i izraelska veleposlanica u Zagrebu Zina Kalay Kleitman. Ministar Hasanbegović već je navikao da ga na raznim kulturnim događajima u Hrvatskoj publika dočekuje s pravim ovacijama. Film je pogledao vrlo pažljivo i iako vidno potresen, ipak je dao ekskluzivnu izjavu za Bujicu, koju su prenijeli mnogi mediji. Hasanbegović je istaknuo važnost istine i otvaranja brojnih tabu – tema. Sedlarov film ocijenio je kao koristan. S Hasanbegovićem se složio i ministar graditeljstva Lovre Kušević, koji je također nazočio svečanoj premijeri. Izjavu za Bujicu dao je i proslavljeni hrvatski književnik i scenarist filma Hrvoje Hitrec, koji je istaknuo ulogu dr. Franje Tuđmana u raskrinkavanju mita o Jasenovcu. Jakov Sedlar u briljantnom dokumentarcu naglasio je i pozitivnu ulogu kardinala Alojzija Stepinca tijekom Drugog svjetskog rata. Biskup Vlado Košić u komentaru na film osudio je Titovu propagandu koja Hrvatima nameće kolektivan osjećaj krivnje, iako je istina posve drukčija. Slavko Goldstein i Drago Pilsel pobjegli su pred kamerama Bujice kada je novinarka i od njih pokušali dobiti izjave...
VUKIĆ: - Nadam se da će oko Jasenovca napokon početi prevladavati mirniji tonovi. Već i sam dolazak Goldsteina na svečanu premijeru filma gospodina Sedlara je dobar znak. Još prije godinu dana tako nešto je bilo nezamislivo...
U Bujici je ekskluzivno objavljen i insert iz Sedlarova filma u kojem se vidi naslovnica Vjesnika iz vremena komunističke Jugoslavije, kojom doslovce dominira naslov: „Leševi iz Jasenovca Savom plutali prema Zagrebu!“ Evidentno je riječ o najgoroj vrsti titoističke propagande jer Sava ipak ne „teče prema Zagrebu“, već u drugom pravcu...
VUKIĆ: - Do devedesete godine nismo mogli istraživati Jasenovac jer su ljudi koji bi ukazivali na mit i laž o njemu, ostajali bez posla ili išli u zatvor! Sada napokon možemo mirno razgovarati o tome, bez histerije i teških tonova. Jedan novinar je u komunizmu bio osuđen na zatvaranje u duševnu bolnicu, na čak tri godine - jer je u svom tekstu prepričao tezu Franje Tuđmana o pretjeranosti priča o stradavanjima u Jasenovcu!
Jasenovac nije bio nikakav logor smrti, to je bio radni logor, zatvor za one koji su se ogriješili o zakone NDH – rekao je Vukić i dodao: - U mom djelu istraživanja možete pronaći ljude koji su davali izjave nakon rata i govorili su kako im je bilo, što su sve radili u Jasenovcu. Donio sam ekskluzivni dokument, popis 185 ljudi puštenih iz logora za Božić 1943. godine. Među njima je i Jure Miliša, čovjek koji je poslije rata napisao knjigu o logoru, a zato jer je prikazivaala drugačiju sliku o logoru - bila je zabranjena. Na njegove zapise se danas pozivaju mnogi i kažu da je knjiga autentična. No, on nije bio u Jasenovcu, već u Staroj Gradiški. Neki povjesničari to uopće ne znaju.
VUKIĆ: - Većina zatočenika su u logor dolazili po odlukama policije, na temelju zakona koji je donesen u studenom '42. godine. Kad bi im istekla kazna, pušteni su iz logora. Ljudi su izlazili i ulazili u logor. Neki su ostajali u logoru raditi. Tamo je bilo svega 6 baraka, maksimalno 2.000 ljudi je moglo stati u logor. Već to pokazuje da je brojka od 80.000 žrtava čudna. Komunistička propaganda o jasenovačkim žrtvama je započela još u veljači '42. kada se šalje pismo partizanskim skupinama i u njemu govori o 10.000 stradalih drugova! Od tada, brojke su išle samo gore. Neki su lagali o 600.000 – 700.000, a dolazilo se i do milijun! Gdje su svi ti ljudi pokopani?! Kako je moguće da od 15 ili 20 ljudi koji su preživjeli Jasenovac i s kojima sam osobno razgovarao . nitko ne spominje masovna ubojstva?!
Što se događalo nakon 1945. godine u Jasenovcu – zanimalo je voditelja, a Vukić je odgovorio: - Kroz Jasenovac prolaze kolone s Križnog puta, a mnogi od njih su pronađeni mrtvi. Sada tamo stvarno plivaju leševi po Savi, čega nije bilo u ranije vrijeme. Svjedoke tih događaja su strijeljali. Jedan od najdrastičnijih slučajeva je strijeljanje čovjeka koji je preživio sve to i prijavio se svom nećaku koji je bio partizan. Otišli su zajedno u partizansku komandu i nikada se nisu vratili. I na taj način su sakrivali tragove. I nakon rata dugo se šutjelo o svemu. Ljudi su se naprosto bojali da ih komunistička milicija ne bi odvela i osudila, nisu se usudili izlagati opasnosti. Posljedica svega je da je i rat '91. dobrim dijelom izbio zato jer je Srbima Jasenovac poslužio kao motivacija za osvetu!
Novinar i publicist Igor Vukić ima posebnu težinu kada govori o rezultatima svojih istraživanja o logoru Jasenovac, zbog toga jer je njegova obitelj iz okolice Jasenovca, a njegov otac je kao malo dijete također prošao kroz logor. Vukić ne skriva da je srpske nacionalnosti i smatra da je najvažnije da se sazna istina.
U ime Društva za istaživanje trostrukog logora Jasenovac, tajnik Igor Vukić je na kraju emisije dodijelio posebnu zahvalnicu TV voditelju Velimiru Bujancu jer je još prije godinu dana otvorio medijski prostor za ovako osjetljivu i praktički zabranjenu temu. U godinu dana mnogo se toga ipak promijenilo na bolje i razbili smo medijsku blokadu – zaključio je Vukić.
Na kraju emisije voditelj Bujice zahvalio je Jakovu Sedlaru što je omogućio da TV premijera filma „Jasenovac – Istina“ bude upravo na 10 televizija koje prenose Bujicu. Film će ekskluzivno biti prikazan u petak, 08. travnja, s početkom u 20:00 sati – u terminu Bujice! Sljedeća redovita Bujica je na programu u ponedjeljak.
BUJICA – SRIJEDA – 06. TRAVNJA 2016. GOST: IGOR VUKIĆ!
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorij ... ora%C4%87u
Zato se danas može iako nažalost ima još kojota koji vjeruju u heroje partizane isto kao što ima kojota koji vjeruju u heroje ustaše, a i jedni i drugi su zločinci. Samo što to neki ne shvaćaju. Kakva državaZa vrijeme SFR Jugoslavije nije se smjelo govoriti ni pisati o partizanskim zločinima
- hitman_4
strava u Kanadi!!
jel to bujo posjetio starački (za)dom u Kanada?
jakov sedlar
jel to bujo posjetio starački (za)dom u Kanada?
jakov sedlar

- john_constantine
S obzirom da ne mogu naći taj podatak, zna li tko koliko godina ima Velimir Bujanec?
Michel puši karu.
- Michel
http://www.jutarnji.hr/policija-optuzuj ... -/1139093/ članak iz 2013. gdje piše
čovjek je u formi 
Znači da danas ima 41, 42 godinu, a izgleda kao da mu je 25Velimir Bujanec (39)
- john_constantine
Znači, rođen je 1974. godine. Još je bio balavac tijekom Jugoslavije. Znači, utjecaj roditelja ili se jednostavno rodio kao idiot. Uvijek su mi fascinatni takvi likovi opsjednuti ustaštvom, partizanima i ne znam čime sve.
U ratu, bilo kojem, sve strane su radile pizdarije bilo ubijanje civila ili vojnika. Jedini je problem što su ustaše radili genocid nad ljudima drugačije vjeroispovjesti, a crkva ih je podržavala. I to je cijela priča.
A ovo za domovinski rat, kakvih sam se priča naslušao od prijetnje tenkom seljaku radi 5 litra rakije ili par kolega koji su se zabunom međusobno skoro upucali. Jedna grupa se skrivala u zgradi i pila, a druga vani u autu iz zajebancije gađala zgradu. Tek vojni rokovi i sve to.
Meni je već glupost cijeli razgovor uopće o tome. I naravno da povijest pišu pobjednici. A svi ti koji se uopće raspravljaju o tome, ili podržavaju ustaše, to je praktički kao da podržavaš neonaciste.
U ratu, bilo kojem, sve strane su radile pizdarije bilo ubijanje civila ili vojnika. Jedini je problem što su ustaše radili genocid nad ljudima drugačije vjeroispovjesti, a crkva ih je podržavala. I to je cijela priča.
A ovo za domovinski rat, kakvih sam se priča naslušao od prijetnje tenkom seljaku radi 5 litra rakije ili par kolega koji su se zabunom međusobno skoro upucali. Jedna grupa se skrivala u zgradi i pila, a druga vani u autu iz zajebancije gađala zgradu. Tek vojni rokovi i sve to.
Meni je već glupost cijeli razgovor uopće o tome. I naravno da povijest pišu pobjednici. A svi ti koji se uopće raspravljaju o tome, ili podržavaju ustaše, to je praktički kao da podržavaš neonaciste.
Michel puši karu.
- Michel
Pa no slažem se. Općenito bilo tko da podržava ustaše i partizane, za mene je idiot i nemoralna nakaza jer mi se sere od tog licemjerja i gledanja jedne strane. Najjači su mi ti ekstremi koji samo pljuju po jednoj ideologiji, a drugu brane. Nisam ekstreman već pokušavam uvijek gledati dvije strane u ovom slučaju i jedna, i druga su zlo. Kao što je i politika zlo i ne ide mi u glavu kako još ovaj jebeni narod vjeruje političarima. Ne znam što vide dobroga u bilo kojem od njih. Ne znam jel zbilja vjeruju da će nešto učiniti dobroga za narod pa su jednostavno naivni ili nešto treće. Nema druge. I jedno i drugo je za mene zlo. Bujanec je karikatura i što drugo preostaje nego ismijavat takve imbecile.
-
olio
lijepo rečeno 
- hitman_4

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izbo ... 90979.aspx
hrt nikad gori otkad je adeze na vlasti, kao da gledam kaptol tv

- john_constantine
A što očekuješ kada Karamarko, čovjek koji je 11 godina studirao povijest čestita dan Josipa za praznik rada...
Michel puši karu.
- Michel
Uh, sva sreća da sdp kad su bili na vlasti nisu radili isto. Ups, ili možda jesu http://www.vecernji.hr/hrvatska/domagoj ... ta-1068246
sdp/hdz družina i dalje maže očima javnosti. Drago mi je da sam izgleda jedini koji ne gleda uvijek jednu stranu
sdp/hdz družina i dalje maže očima javnosti. Drago mi je da sam izgleda jedini koji ne gleda uvijek jednu stranu
- HorrorHR
- Site Admin
pogledaš lijevo lopine i govna, pogledaš desno govna i lopine