inače ovo je najbolji nokaut u 2015.
UFC
-
Ash_Williams
Re: UFC
imali ste pravo, sad vidim. Ronda laje kao pas i onda plače da je pomišljala na samoubojstvo.
stvarno je toliko jadna daa će morat radit za Vinca McMahona, koji više nema nikakva zanimanja odkako je pomeo svu konkurenciju prije 15 godina i sad njegov WWE vodi autopilot kao i Berlusconijev Ac Milan. i ima u pripremi remake filma u kojem je Swayze glumio izbacivača koji je pacifist.
ajde moram joj priznat da me zainteresirala za ženski mma i još uvijek mi je privlačna kao bolji trailer trash.
stvarno je toliko jadna daa će morat radit za Vinca McMahona, koji više nema nikakva zanimanja odkako je pomeo svu konkurenciju prije 15 godina i sad njegov WWE vodi autopilot kao i Berlusconijev Ac Milan. i ima u pripremi remake filma u kojem je Swayze glumio izbacivača koji je pacifist.
ajde moram joj priznat da me zainteresirala za ženski mma i još uvijek mi je privlačna kao bolji trailer trash.
- hitman_4
previše dramatizira i glumata(zna da ameri padaju na patetiku i suze)
eo tu drami oko oca
a sa majkom je bila toliko dobra da se odselila čim je napunila 18 i 3 godine nisu pričale

"Pogledala sam ga i pomislila kako trebam imati njegove bebe i da trebam ostati živa."
eo tu drami oko oca

-
Ash_Williams
-
Ash_Williams
vi znalci bi mogli upozorit ubuduće, čitam jutros kako je frajer dignuo masovne pare i na Holm i na Tate. 
-
Ash_Williams
ako se tko osramotio to je draga Ronda opet koja je najavila povratak protiv Meishe Tate.
povratak je uvjetan da ima slabijeg protivnika, ima stvarno karakter.
povratak je uvjetan da ima slabijeg protivnika, ima stvarno karakter.
- lemonzoo
-
Ash_Williams
obožavao sam CM Punka u WWE-ju al mislim da se njegov debi u UFC-u nikad neće desit. jer to se priprema otkad je napustio WWE a to je već neke 2 godine. tj mislim da gledaju koliko može privuć pažnje pa ako bude moguća dobra zarada bacit će mu najslabijeg mogućeg protivnika.