Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Secret world; vidim da je na primamljivoj akciji na steamu; pa me zanima tko je igrao, i isplati si se to kupovati (20 eura za igru s prvih 11ak "dlca")
I may be an idiot, but i am no fool.
- dr_gonzo
"Middle-earth: Shadow of Mordor" - jako dobra igra u kojoj napokon možeš klati uruk haije i orkove do milje volje. Specijalnim comboima im otkidaš glave, a još kad te napadne njih 15 odjednom uf
krvi do koljena. Da naprave ovakvu igru za Konan to bi bilo naj
krvi do koljena. Da naprave ovakvu igru za Konan to bi bilo naj
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- maddjuro
pred jedno mjesec dana kupih "secrer world" neku ediciju di sam dobio praktički sve "DLC-e" za nekih 15ak eura (mislim da se još uvijek da nabaviti to po toj cijeni a ako i ne uskoro ce opet bit na akciji). Ovo je jedan MMO (free to play) za nas koji volimo horrorce. Pun je raznih horror ikona, nasilja i jako crnih scenarija. Većina misija je "voiceactana" (budete prepoznali neke glumce iz horroraca kao jeffrey combs-a). Ima referenci i misije koje su inspirirane f.e.a,r. serijalom kao i raznim horor serijalima. Ssitem borbe je nešto pojednostavljen, mislim da je sličan onome u guild wars 2-ci; dobra stvar je sto svaki lik može "naučiti" koristiti sve a u borbama koristite po 2 oružja u bilo kojoj kombinaciji kao i skillove za njih koje si složite. Velika većina misija se može solo riješiti i generalno su interesantne. Morati cete nerjetko i online istraživati da bi našli di i što raditi (osim naravno ako neznate napamet stvari kao morsovu abecedu, grčki i latinski jezik isl). Tako da su misije nešto na što još dosad nisam naišao. Imate 3 frakcija, sve ce imati iste misije izuzev par misija koje ce biti specifične za svaku frakciju. Iako nema preveć igrača online u pravilu se da skupiti ljudi za neku instancu. Kao što sam rekao igra nema mjesečne članarine, mikrotransakcije su generalno kozmetičke tako da igra niej pay to win. Imam jedan game key viška ali to je samo za osnovnu igru pa tko prvi javi mogu mu dati taj key da isproba igru. Meni se dopala za malo odigrati nakon posla da se jedno sat ili dva vremena odmorim nakon posla.
- Inferno
besplatna horor indie igrica na steamu: Black Rose. Prešao je dva puta, potrošio ugodnih 10-15 minuta. U kući si s baterijom i moraš naći ključ od glavnih vrata da možeš izaći van. U kući slendermanish duh i tak to....
- maddjuro
Medal of Honor™ Pacific Assault besplatan na originu
-
šteta šta su serveri na multiplayeru ugašeni
- maddjuro
evo steam key za saints row 2; pa tko prvi njegovo
02CZL-LBBLT-J6WHC
02CZL-LBBLT-J6WHC
- Inferno
Ja iskoristio!
hvala maddjuro

hvala maddjuro

- maddjuro
inace; dobra ponuda na humblebundleu za 1$. Risen 1,2 ; sacred 3 gold, saint row 2 i dead island goty edicija; sve za 1$
https://www.humblebundle.com/deep-silver-bundle-2
https://www.humblebundle.com/deep-silver-bundle-2
- maddjuro
- Decadentor
ajd ajd probat ce se, nisam igrao nista pametno ne pamtimmaddjuro wrote:Jedna FENOMENALNA igra besplatna na originu
https://www.origin.com/en-ie/store/free ... -the-house

- maddjuro
cisto da znaš, svaka od tri klase ce imati sasvim drugačije misije, drugačiji kraj... pa se isplati igru proći 3 putaDecadentor wrote:ajd ajd probat ce se, nisam igrao nista pametno ne pamtimmaddjuro wrote:Jedna FENOMENALNA igra besplatna na originu
- Decadentor
maddjuro wrote:cisto da znaš, svaka od tri klase ce imati sasvim drugačije misije, drugačiji kraj... pa se isplati igru proći 3 putaDecadentor wrote:ajd ajd probat ce se, nisam igrao nista pametno ne pamtimmaddjuro wrote:Jedna FENOMENALNA igra besplatna na originu
opaaa, samo je problem to sto necu jos igrati jer imam nekih obaveza, no ukoliko mi se svidi ovo je odlican podatak

- maddjuro
system shock 2 se more dobit besplatno na gog-u
-
super,
imam ga na steamu ali dobro dođe svugdje xD
imam ga na steamu ali dobro dođe svugdje xD