kad su oni išta rekli ili napravili protiv crkve, osim što su se max. dodvoravali?Jesu iz SDP - a bile budale, ali su bili liberalni i protiv crkve i branitelja. Druga stvar što nisu proveli reforme i napravili potpuno red.
Parlamentarni izborni cirkus (2015- )
- hitman_4
Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.
sdp nije ljevica, ljevica u Hr ne prelazi izborni prag(nešto poput srpa). eo ja već puštam suze za pusičkom, marasom, vrdoljakom,opačičkom,stazićem....

- boyko
a da nije većina naroda zadrta, bi to oni odavno napravili, ovak im se ne isplatili, pojele bi ih rvatine 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
Orešković si sigurno čupati kosu sljedeći dan nakon ove sjednice. Toliko budala na jednom mjestu. Baš cirkus.
Michel puši karu.
- hitman_4
- lemonzoo
SDP je imao spiku da su oni ozbiljna stranka, a HDZ su i dalje populisti. Zato se i ona predsjednica stalno smješka gdje kod se pojavi. Zato su im različite fotke.
Usput, je li to desno Dragan Primorac? Je li i on u vladi? Znam da se davno ispisao iz HDZ-a.
Usput, je li to desno Dragan Primorac? Je li i on u vladi? Znam da se davno ispisao iz HDZ-a.
- HorrorHR
- Site Admin
nisam fasciniran sa vladom, ali ovo je bolja opcija nego da je tamo samo SDP ili samo HDZ... već je Orešković eonima bolja opcija od Milanovića ili Karamarka...
uvijek se nadam boljem, a sada dali će se to moći ostvariti, vidjet ćemo kako bude radil' Tim's Team
uvijek se nadam boljem, a sada dali će se to moći ostvariti, vidjet ćemo kako bude radil' Tim's Team
- Annabel_Lee
Misliš njima desno ili nama desno?lemonzoo wrote:Usput, je li to desno Dragan Primorac? Je li i on u vladi? Znam da se davno ispisao iz HDZ-a.
Budući da radim u školi, najviše me zanimaju Predrag Šustar i MZOS (ili će sad opet biti MZOŠ?).
- HorrorHR
- Site Admin
koliko sam ga do sada pratio, ljigić je. uletio u politiku kada su laburisti bili in, pristupio im i kada je skužio da neće ništa od njih, brzinski prešao u HDZ... očito dobar odabirAnnabel_Lee wrote:Budući da radim u školi, najviše me zanimaju Predrag Šustar i MZOS (ili će sad opet biti MZOŠ?).
- lemonzoo
Taj. Baš sliči Primorcu.Annabel_Lee wrote:Misliš njima desno ili nama desno?lemonzoo wrote:Usput, je li to desno Dragan Primorac? Je li i on u vladi? Znam da se davno ispisao iz HDZ-a.Meni onaj iza Karamarka najviše sliči Primorcu, a to je Miro Kovač, ministar vanjskih poslova.
Budući da radim u školi, najviše me zanimaju Predrag Šustar i MZOS (ili će sad opet biti MZOŠ?).
- john_constantine
Ne znam da li se ispisao iz HDZ -a, ali Primorac mi se čini da sad radi u Americi.
He, sada žele srušiti zakon o istospolnim brakovima.
Ai fakat je sramota da toleriraju onog ministra kulture nakon njegovih izjava.
He, sada žele srušiti zakon o istospolnim brakovima.
Ai fakat je sramota da toleriraju onog ministra kulture nakon njegovih izjava.
Michel puši karu.
- hitman_4
znači sedlarove filmove više neće financirati cionisti
jedva čekam da banac postane ravnatelj hrta
i bujanec bi trebao dobiti termin na hrtu...
Petrov, KaraM
orešković je nebitan
mali tepeš je isto
jedva čekam da banac postane ravnatelj hrta
i bujanec bi trebao dobiti termin na hrtu...
Petrov, KaraM
mali tepeš je isto

- john_constantine
Ma da su svi u Saboru kao Orešković, država bi sigurno bila bolja. Ovako u 4 godine jadničak može očekivati ustaše, nož u leđa i podmećivanje.
A ovi iz SDP -a su istina pretjerivali, ali i HDZ kao oporba nije bila ništa bolja.
A ovi iz SDP -a su istina pretjerivali, ali i HDZ kao oporba nije bila ništa bolja.
Michel puši karu.
- john_constantine
Dobro kaže jedan moj kolega: Da je Hitler još živ, sve bi u saboru poslao na tuširanje i pustio plin.
Michel puši karu.
- Decadentor
Svaka misao koju potrosim na ovakve teme me polako truje iznutra, radje bi se trovao drogom.