Bone Tomahawk (2015)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Decadentor

Re: Bone Tomahawk (2015)

Post by Decadentor » 09 Jan 2016, 20:39

Dosta dobar, iako nisam bas odusevljen kao vecina forumasa, moguce jer sam ocekivao nesto drukcije (idiot nisam se udostojio pogledati slike, trailer ili jednostavno procitati 1 recenicu koja bi mi objasnila o cemu je film :facepalm: ) Non horror dio filma je odlican, jedina zamjerka mi je sto su svi likovi jako rijeciti odnosno svima je izrazavanje na nekom "zavidnom nivou", horror djlovi su brutalni iako mi ima nekih nebuloza
SpoilerShow
Indijanac ih zatvori i rukom samo stiska klin u stjenu, to bi djete moglo razvlit kad bi udarilo malo jace, u kavezu gdje je bila zena su rupe dovoljno velike za bjeg ,sto se vidi kada joj dodje muz i zavuce glavu kroz resetke da ju poljubi
+ smetaju mi neki djelovi koji se cine komicni 7/10
Image

Michel

ZABORAVLJENA 2015. PART TWO

Post by Michel » 12 Jan 2016, 18:14

Bone Tomahawk (2015) - film koji nema jak marketing, a opet je dosta razvikan od strane horor fanova. Nisam razočaran, ali nisam ni oduševljen. Jednostavno mi neću reći bio dosadan jer taj najsporiji dio je bio zanimljiv, ali nije mi stalo do likova. Znači, imali su sat i pol da naprave karakterizaciju svih likova i nije me bilo briga za njih. Jedino Kurt Russell jer je on ipak Kurt Russell. Ona žena od Patricka Wilsona :facepalm: nju sam gledao u Banshee, tamo glumi kurvu i stalno je gola. U True Detective prva sezona glumi tamo neku kurvu. U ovom filmu nije kurva, ali je bila gola. I baš čitam kako se za tu glumicu govori kako spava sa mnogima da bi dobila uloge :zubifale: eh, 23 joj je godine. Uglavnom, scene sa tim bolesnim indijancima su dobro napravljene. Svidjelo mi se ono kad idu uzeti skalp onom tipu i ne zaustave se na tome već ga prepolove. Zakon scena. Ostalo ok, ali ništa posebno.

8======-o/8==========o (6.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

GreenHornet

Re: Bone Tomahawk (2015)

Post by GreenHornet » 24 May 2016, 15:58

Vrlo dobar.
Zanimljiva tematika, ti indijanci su bas prejezivi i prebolesni-od onog njihovog glasanja sam se bas najezio par puta. Jedna scena ubojstva iznimno brutalna i sokantna! Takodjer, ostale gore scene su vise nego dobre. Likovi su dobro razradeni, ima nesto i jako dobrog crnog humora, Kurt odlicno odradio svoju ulogu-bas podsjeca na junake serife iz starih vesterna. Nije mi se svidilo to sto ima nekih rupa u prici i na trenutke je jako nerealan.
7.5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Post Reply