zavidim tiJohn_Ryder wrote:uf godišnji pred božić,imao sam to prve dvije godine na poslu,nema boljega
Što mi je maknulo smješak danas?
- boyko
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
boyko wrote:zavidim tiJohn_Ryder wrote:uf godišnji pred božić,imao sam to prve dvije godine na poslu,nema boljega
na nešto što je bilo prije 3 i 4 godine?
-
olio
ja godišni taman između božića i nove i nadam se poslije nove
- boyko
a zabrijal sam da si sad na godišnjem xD najbolje sam to skužilJohn_Ryder wrote:boyko wrote:zavidim tiJohn_Ryder wrote:uf godišnji pred božić,imao sam to prve dvije godine na poslu,nema boljega
na nešto što je bilo prije 3 i 4 godine?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Inferno
mislim da sam u zadnja dva dana dobio jedno 6 kila 
- Decadentor
- Inferno
JebigaDecadentor wrote:Razbio mobitel
- HorrorHR
- Site Admin
temperatura jučer navečer, proljev u rano jutro, maderfaker
- lemonzoo
Planiraš li se bacati u smilje? To je najizgovorenija riječ 2015. na Balkanu. U Hercegovini se dosta ljudi bacilo na to.Michel wrote:Farmer![]()
Prodajem lokalnoj mljekari mlijeko s time da i oni imaju domaće. Uvijek netko dođe kupiti domaće kokice/purice pa se i tu zaradi. I još se uvijek nađe kupaca za nešto. Sad si skupljam pare za puževe http://seljaci.org/index.php/zadnje-vij ... ije-godine imam kolegu koji sad u trećoj godini ima četiri puta veću zaradu. Ne mislim 5 tisuća kvadrata već manje.
- john_constantine
Može li se to uopće uzgajati? Koliko sam čitao, ljudi su većinom na divlje brali radi brze zarade.
Michel puši karu.
- lemonzoo
Može, viđam svuda usput. I valjda je prihod najveći nakon tri godine. Samo je bitno da se pravilno uzgaja.
Kako mi kažu ljudi, ne možeš ga posaditi u čistoj zemlji, moraš pomiješati i kamena.
Prije je njega bilo svuda po brdima, ali u mojem brdu je došao bor prije 50-ak godina, a on je agresivna vrsta pa je svega toga nestalo. Ali u drugim krajevima ga ima još uvijek po prirodi.
Kako mi kažu ljudi, ne možeš ga posaditi u čistoj zemlji, moraš pomiješati i kamena.
Prije je njega bilo svuda po brdima, ali u mojem brdu je došao bor prije 50-ak godina, a on je agresivna vrsta pa je svega toga nestalo. Ali u drugim krajevima ga ima još uvijek po prirodi.
- HorrorHR
- Site Admin
john_constantine wrote:Može li se to uopće uzgajati? Koliko sam čitao, ljudi su većinom na divlje brali radi brze zarade.
čuo neki dan od frenda koji je bio na večeri kod tipa koji se time bavi dole negdje u zagori. kaze da je sve probao a da smilje najbolje jer kad ga posadis, samo moras neki razmak izmedju sadnica i to je to. raste ko ludo i garantiran otkup. spomenuli su to da je iskopao parcelu kamenu za to
- Decadentor
A ono prije par godina je bio zvjer, sad je neki prosjekInferno wrote:JebigaDecadentor wrote:Razbio mobitelvaljda nije bio neki preskupi

- copycat
Inferno wrote:mislim da sam u zadnja dva dana dobio jedno 6 kila
- HorrorHR
- Site Admin
mejkapom se sve da riješiticopycat wrote:Inferno wrote:mislim da sam u zadnja dva dana dobio jedno 6 kila![]()
![]()
i ja