Koje serije trenutno pratite?
- john_constantine
Re: Koje serije trenutno pratite?
Valja li što super girl i agent carter?
Počeo sam gledati animirane marvelove superheroje. Hulk and agent smash, spiderman i avengers assemble. Ne znam, zabavni su, ali previše debilni. Naročito loš izbor negativaca i iritatno smanjivanje kadrova.
Počeo sam gledati animirane marvelove superheroje. Hulk and agent smash, spiderman i avengers assemble. Ne znam, zabavni su, ali previše debilni. Naročito loš izbor negativaca i iritatno smanjivanje kadrova.
Michel puši karu.
- Michel
Supergirl je uz arrow najlošija superhero serija, a carter je jednostavno dosadna.
Ryderu, ne gledaš od Marvela agente shielda? Meni odlična serija, pogotovo od druge sezone. Na razini Daredevila.
Ryderu, ne gledaš od Marvela agente shielda? Meni odlična serija, pogotovo od druge sezone. Na razini Daredevila.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
@john_rayder
bit ce nove sezone Mr. Robota, a ne gledas Agents of S.H.I.E.L.D.?
bit ce nove sezone Mr. Robota, a ne gledas Agents of S.H.I.E.L.D.?
-
Wheel Smith
znaci da nastavim - pogledao sam samo pilotMichel wrote:Supergirl je uz arrow najlošija superhero serija, a carter je jednostavno dosadna.
:supz: :supz:
- Michel
Da, obavezno. Ne mogu ti ništa reći što će točno biti jer ima vrhunski preokreta i odlično se spajaju sa cijelim Marvelovim svijetom. Ipak to Whedon radi (Buffy, Angel, Firefly) 
Znači, od druge sezone odmah od početka počinje odlično i samo nastavljaju tako s time da već od sredine prve sezone osjetiš naglo poboljšanje.
Znači, od druge sezone odmah od početka počinje odlično i samo nastavljaju tako s time da već od sredine prve sezone osjetiš naglo poboljšanje.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Valja li što super girl i agent carter?
supergirl - je loša (nešto tipa debilana od serije poput gossip girl koju sam odgledao do kraja serijala
agent carter -pa nije tako dosadna kako kaže michel, ako imalo voliš špijunske filmove + marvel pasat će ti, super što je skroz povezano sa captain americom i ima jedna genijalna epizoda nabijena akcijom u rusiji.
agenti shielda - odgledao prvih 3-4 epizode i potpuno bzvz mi je bilo,očajna gluma je kumovala i prestao sam pratiti kao i gotham.
@Michel - meni je recimo arrow zakon, evo sinoć završio treću sezonu, čak mi felicity-ini ljbavni jadi nisu tolko išli na k, također zabavno ali sa puno boljom pričom/dijalozima nego supergirl.
Kako to misliš da agenti postanu kao daredevil, nekako mi je tao malo...neznam..ne vjerujem
- Michel
Pa kvalitetom kao daredevil. Trenutno najbolja superhero serija. Arrow je jednostavno loš. Borbe, gluma ukočena i drvena, čista sapunica od serije. Agenti shielda su upravo špijunska serija ovo što kažeš za cartericu. Samo miljama bolje napisana, odglumljena i realizirana jer se najviše spajaju sa Marvelovim svijetom/filmovima.
- Inferno
Agenti shielda su vrh!
-
Wheel Smith
-
olio
ja sam na početku treće odustao od continuuma. do tada mi je serija bila savršena, jedna od najdražih...ali sve te gluposti koje su se odvile u prvoj epizodi 3. sezone i dalje...su tako bedaste
- callac
završio Haven...nedostajat će mi ta serija 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
olio
Odgledao Dark Angel
Gledao do negdje početka druge sezone i razočaran sam, odustajem.
Stalno neki ljubavni problemčići, mogu hodat...nemogu hodat, a glavni storyline sve veći kupus.
Jensen Ackles je super u seriji
5.8/10
Aquarius sezona 1
odgledao skoro u komadu. Odlična atmosfera, zanimljiv razvoj događaja i odlični glumci.
Jedva čekam dalje
8/10
Ash vs Evildead sezona 1
Meni super. Sigurno na tragu originalnog evildeada
Negdje oko 7-8 epizode se malo pogubila, ali zato 9-10 finale je
Idemo dalje
7.7/10
Jessica Jones
vrlo dobra serija. Obavezna usporedba sa daredevilom: nije na njegovoj razini, ali je drugačija, svakako kvalitetna.
Jedina stvar zbog koje sam prema kraju gubia pažnju i prestalo me zanimati je UŽASAN negativac. Baš je bio bezvezan čak i Tenant koji mi je inače super je ovdje bio loš.
6.9/10
Moone Boy sezone 1, 2 & 3
Odlična komedija! Chris O'Dowd super kao i mali kao glavni glumac.
Provodi nas serija kroz osamdesete i rane devetesete, i sve je savršeno prikazano.
Super obitelj u kojoj su svi dovoljno blesavi, kao i situacije u kojima se nađu.
Smijeh i opuštanje, baš sam uživao, nadam se da će još izlaziti.
8/10
Fear of the Walking dead sezona 1
Davno sam odustao od Walking Dead serije i samo strip nastavio pratiti.
Ovome sam dao šansu ...jer...zombiji?...neznam zašto.
Ali mekano, slabo. Čini mi se kao da prema budžetu slažu seriju jer ipak ovaj stil serije zahtjeva veliki budžet i primjeti se.
5.5/10
Sherlock novogodišnji special
Loše...LOŠE....loše
odustajem od sherlocka u potpunosti
5/10
Peaky Blinders sezona 2
neznam koja serija trenutno je bolja od ove
Glumci, radnja, lokacije i atmosfera, sve je tip top.
Uživam toliko u seriji, jedva čekam dalje
9/10
Gledao do negdje početka druge sezone i razočaran sam, odustajem.
Stalno neki ljubavni problemčići, mogu hodat...nemogu hodat, a glavni storyline sve veći kupus.
Jensen Ackles je super u seriji
5.8/10
Aquarius sezona 1
odgledao skoro u komadu. Odlična atmosfera, zanimljiv razvoj događaja i odlični glumci.
Jedva čekam dalje
8/10
Ash vs Evildead sezona 1
Meni super. Sigurno na tragu originalnog evildeada
Negdje oko 7-8 epizode se malo pogubila, ali zato 9-10 finale je
Idemo dalje
7.7/10
Jessica Jones
vrlo dobra serija. Obavezna usporedba sa daredevilom: nije na njegovoj razini, ali je drugačija, svakako kvalitetna.
Jedina stvar zbog koje sam prema kraju gubia pažnju i prestalo me zanimati je UŽASAN negativac. Baš je bio bezvezan čak i Tenant koji mi je inače super je ovdje bio loš.
6.9/10
Moone Boy sezone 1, 2 & 3
Odlična komedija! Chris O'Dowd super kao i mali kao glavni glumac.
Provodi nas serija kroz osamdesete i rane devetesete, i sve je savršeno prikazano.
Super obitelj u kojoj su svi dovoljno blesavi, kao i situacije u kojima se nađu.
Smijeh i opuštanje, baš sam uživao, nadam se da će još izlaziti.
8/10
Fear of the Walking dead sezona 1
Davno sam odustao od Walking Dead serije i samo strip nastavio pratiti.
Ovome sam dao šansu ...jer...zombiji?...neznam zašto.
Ali mekano, slabo. Čini mi se kao da prema budžetu slažu seriju jer ipak ovaj stil serije zahtjeva veliki budžet i primjeti se.
5.5/10
Sherlock novogodišnji special
Loše...LOŠE....loše
odustajem od sherlocka u potpunosti
5/10
Peaky Blinders sezona 2
neznam koja serija trenutno je bolja od ove
Glumci, radnja, lokacije i atmosfera, sve je tip top.
Uživam toliko u seriji, jedva čekam dalje
9/10
- john_constantine
Otkazan Jekyll and Hyde nakon prve sezone, šteta. Nije bila toliko loša serija.
Michel puši karu.
- lemonzoo
Šteta što osim Michaela svi pišu samo o novim serijama. Prati li netko nešto starije?
- john_constantine