Parlamentarni izborni cirkus (2015- )
- john_constantine
Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.
Prgomet je rekao da iza sebe ima 6 podanika, lako otiđu s njim u SDP.
A sve ovisi sad o Petrovu, ako pređe u HDZ, onda će izdati birače.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Nadam se da će Prgomet i njegovi na "lijevu" stranu, ali da budu kritični i drže se principa za koji su ljudi glasali za Most - kontrola većine, a ako većina zajebe, odjebati ih...
- Michel
Ako pređe i u SDP, izdati će birače. Ali kako volim čitati sad komentare glasače HDZSDPa i kako se izvlače
priceles. Kad vidiš koliko tu tikvana ima. Pa neka budu sretni što je napokon došla stranka koja zbilja želi, Petrov zbilja želi nešto napraviti i vidi se to iz njegovih nastupa i onda komentari HDZSDPovaca kako su pokisli
Pogotovo Milanović i Karamarko kad ih sad gledam zadnjih dana. Više nema vrijeđanja, mirni ko bubice. Odvratni su koliko su licemjerni i lopovi. Nakon 20 godina dođe nova stranka koja može nešto napraviti i onda još ima ljudi koji idu sa HDZSDP
nakon toliko krađa, laganja pa da i ništ ne napravi MOST na kraju, barem nisu gori od ove dvije nakaradne stranke.
Pogotovo Milanović i Karamarko kad ih sad gledam zadnjih dana. Više nema vrijeđanja, mirni ko bubice. Odvratni su koliko su licemjerni i lopovi. Nakon 20 godina dođe nova stranka koja može nešto napraviti i onda još ima ljudi koji idu sa HDZSDP
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
odakle ti to da ima 6 podanika? sigurno medijska naklapanja. Ebote i ti političari su stvarnojohn_constantine wrote:Prgomet je rekao da iza sebe ima 6 podanika, lako otiđu s njim u SDP.
s kim god da koalira izgubit će dio birača. Politički rizik
meni je žao Prgometa, djeluje kao pošten čovjek i eo već 2x izbacuju

- Michel
Prgomet je govno što i ne čudi jer je 20 godina bio u HDZ-u i sad govori da Petrov bježi od odgovornosti
koji su to spinovi, uživam gledati kako se koprcaju ko svinje u blatu. Napokon je došao jedan koji se ne mijenja kako vjetar puše i koji drži do svojih riječi. Neka se samo ponove izbori i ako Petrov osvoji manje mandata, nema veze. Pokušao je i dokazao da ima poštenih.
- hitman_4
mostić je zbog tajnog sastanka sad još bliži adezeu. Loše je to esdp odigrao...
nije mi više žao Prgometa
nije mi više žao Prgometa

- john_constantine
Ako to napravi, onda će izdati birače. Time će pokazati da su obični prodavatelji mandata.
Michel puši karu.
- john_constantine
Ovo je već stvarno cirkus. Već tjedan dana nemamo vlast niti se ne zna tko će biti. Most je danas obavio sastanke i sada kažu za 6,7 dana će biti drugi krug pregovora.
Najbolje da se za to vrijeme raspadnu i riješena stvar.
Najbolje da se za to vrijeme raspadnu i riješena stvar.
Michel puši karu.
- Michel
Pa dobro, znam da neka strana država nije imala 6 mjeseci vladu. Polako, doći će. Nakon 20 godina lopovluka, licemjrea od HDZSDP-a, pa valjda se možemo strpit za MOST.
- john_constantine
Ovi iz mosta stvarno nisu normalni za reformama. Po njima, HEP bi trebao svu proizvedenu struju prodavati na tržištu. A poslije? Otkupljivati tuđu?
Prvo su u reformi imali prijedlog pojačati drugi stup, a sada bi sve iz drugog stupa prebacili u prvi i drugi bi sada bio dobrovoljni. To me baš raspizdilo.
I treće, Lovrinčić i monetarni fond.
Nadam se da će biti novi izbori koliko ovi iz mosta imaju nebuloze. A i već predugo traje to nadrkavanje.
Prvo su u reformi imali prijedlog pojačati drugi stup, a sada bi sve iz drugog stupa prebacili u prvi i drugi bi sada bio dobrovoljni. To me baš raspizdilo.
I treće, Lovrinčić i monetarni fond.
Nadam se da će biti novi izbori koliko ovi iz mosta imaju nebuloze. A i već predugo traje to nadrkavanje.
Michel puši karu.
- john_constantine
Počeo se pomalo raspadati most. Sada ima 16 mandata, i ako se spoji za HDZ - om, opet neće imati dovoljno. U tom slučaju može bandić koalirati s njima ili glavaš. Živi zid je tako rekao da neće s nikime. Najsmješnije mi je bilo ono da Karamarko poziva manjine u koaliciju, a u njegovoj stranki su sami frikovi koji otvoreno potiču na ustaštvo, a niti događaji s ćirilicom nisu pomogli + desničarska stranka.
A i most će se tako polako raspasti, izgleda da je većina unutra na strani SDP - a.
A i most će se tako polako raspasti, izgleda da je većina unutra na strani SDP - a.
Michel puši karu.
-
Ash_Williams
briga me za politiku, ne zanimaju me te stvari al jedna dobra stvar je proizašla. očekivao sam da će ponovno građani instalirati hdz na vlast jer ipak bi bio red na njima po dobrim starim hrvatskim običajima, poslije sdp-a može doć samo hdz. začuđujuće to se nije desilo, i sad zapravo imam malu nadu u ovaj malouman narod. 
- Asfodel
Maloumni su oni koji leže doma za vrijeme izbora i koje 'ne zanima politika'.
Ovi ostali ne 'instaliraju' to vječno dvostranačje, nego glasaju protiv nekoga, jer znaju da ako glasaju po savjesti - po njima veće zlo dobiva.
Da pasivna većina samo pomakne malim prstom jednom u sto godina kad se glasa, ne bi bilo ni hdz-a, ni sdp-a.
Taj scenarij je ipak sf (i moj mokri san) pa ćemo dotad gledati i slušati ove pasivne mudre ljude kako kritiziraju stanje u državi i političare zaboravljajući da ih to 'ne zanima' i nazivaju ostale koji mare i nešto ipak poduzimaju - maloumnima. E to je perverzija par excellence.
Laku noć Hrvatska
Ovi ostali ne 'instaliraju' to vječno dvostranačje, nego glasaju protiv nekoga, jer znaju da ako glasaju po savjesti - po njima veće zlo dobiva.
Da pasivna većina samo pomakne malim prstom jednom u sto godina kad se glasa, ne bi bilo ni hdz-a, ni sdp-a.
Taj scenarij je ipak sf (i moj mokri san) pa ćemo dotad gledati i slušati ove pasivne mudre ljude kako kritiziraju stanje u državi i političare zaboravljajući da ih to 'ne zanima' i nazivaju ostale koji mare i nešto ipak poduzimaju - maloumnima. E to je perverzija par excellence.
Laku noć Hrvatska
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ash_Williams
ja glasujem, da ,protiv nekoga da samo da veće zlo ne pobijedi.
zašto su se sada ljudi sjetili marit i poduzimati nešto i to 1 jako mali dio, prije su mahom prihvaćali ideologije nekog aktualnog buljookog tipa sa iskrivljenim ustima, nije uopće bio problem prije nagovorit ih nekoliko puta da lete kao krdo s litice. ni sad nije problem velikoj većini 1 Šimunić da im proključa krv, pitam se gdje idu ti glasovi.
Noćna mora, veća od Malnareve.
Noćna mora, veća od Malnareve.
- Decadentor
Lezim doma i ne zanima me politika, ako me to cini maloumnim neka, no sigurno si necu dopustiti da i najmanji zivac potrodasim na nesto sto je nemoguce promijeniti, pa cak i da se promijeni vlast, moj zivot ce i dalje biti isti i ovisiti samo o mojim dostignucima, marljivosti i snalazljivosti. Tako da mi je nebitno bio na vlasti karamarko ili sincic, to j sve ionako samo sarada da ljudi imaju o cemu pricat kad teme nisu novac, nogomet, sex te ogovranje zajednickih prijateljaAsfodel wrote:Maloumni su oni koji leže doma za vrijeme izbora i koje 'ne zanima politika'.
Laku noć Hrvatska