Big Brother 2015
- john_constantine
Re: Big Brother 2015
Navodno da su je producenti prisilili jer ima ugovor s njima. A to što majka njezina priča da je radi ervina vratila u kuću, tko to puši?
Michel puši karu.
- hitman_4
heroincopycat wrote:Pise se po Facebook da se po splitu prica da je izasla iz kuce ne zbog trave vec zbog necega puno ozbiljnije
baš, bašjohn_constantine wrote:Navodno da su je producenti prisilili jer ima ugovor s njima
(svi oni imaju još 3 godine ugovor sa rtlom, znači da bez njihovog odobrenja ne mogu davati izjave za časopise ili druge televizije)

- Michel
Stefani carica
Uvjerljivo najbolja od svih tamo dvoiličnih. Imamo Zoricu, onu cigansku obitelj, Ervina najveću budalu koju sam vidio i profi kurve. Kako je samo Stefani Radu nominirala pa ova popizdila

Uvjerljivo najbolja od svih tamo dvoiličnih. Imamo Zoricu, onu cigansku obitelj, Ervina najveću budalu koju sam vidio i profi kurve. Kako je samo Stefani Radu nominirala pa ova popizdila
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
No pa što? Istina da su se vlasići brinuli i kuhali za to razmaženo derište, a steffi je teško palo što nisu govorili istinu kad su izašli van. A skoro 90 % hrvata i ljudi govori jedno pred nekim, a kada izađu, prešute to. I u čemu je problem?
Najsmješnije mi je kad komentiraju da ih je steffi prokužila od prvog dana kakvi su, a jebala se s ervinom. I pijana i trijezna. Druga stvar što ima gadnu narav i preveliki ego kao vlasići.
Najsmješnije mi je kad komentiraju da ih je steffi prokužila od prvog dana kakvi su, a jebala se s ervinom. I pijana i trijezna. Druga stvar što ima gadnu narav i preveliki ego kao vlasići.
Michel puši karu.
- hitman_4
- john_constantine
Eh, tako ti je to kad daš budali vlast u ruke. Ovo s bananom i Mikom je bilo ponižavajuće. Otkad su vratili steffani, niti ja nemam više volje gledati bb. Jedan kolega s posla je isto odustao radi nje jer namjerno maltetrira ljude i provocira.
I istina, sada steffi polako pokazuje svoje lice.
I istina, sada steffi polako pokazuje svoje lice.
Michel puši karu.
- copycat
Ne nije vezano za drogu, već za Ervina.hitman_4 wrote:heroincopycat wrote:Pise se po Facebook da se po splitu prica da je izasla iz kuce ne zbog trave vec zbog necega puno ozbiljnije
Last edited by copycat on 08 Nov 2015, 20:38, edited 2 times in total.
- copycat
Jedini razlog zašto se Stefani vratila u kuću (pustimo na stranu da ju je 90% produkcija potplatila da se vrati jer radi show) je da opere svoj obraz i da troši svoje vrijeme u osveti.Michel wrote:Stefani carica![]()
![]()
Uvjerljivo najbolja od svih tamo dvoiličnih.
Stefani ima pravo raditi što hoće ali je cura samodopadna i ima nerealna očekivanja od ljudi iz showa.
1. to je show
2. svi su tamo da uzmu paru i/ili steknu neku trenutnu slavu
3. nitko u takvom show-u ti nije prijatelj niti je iskren stobom jer bi onda radio protiv samog sebe
4. svi stvaraju klanove (jer je sigurnije i lakši put) i onda kada je kraj blizu razbijaju klanove i onaj najpametiji pobjeđuje
Znači Stefani nikad nije imala šance da ide do kraja ...
Trenutno Zorici sljepo vjeruje a kada ju razočara, a hoće, onda će i govoriti da je i ona dvolična ...itd.
Za sada su Zorica, Barbara, Tina i njen "klan" a svi oni manipulira s njom, a ona opet to ne vidi...
Očekujem pokolj do Petka jer Stefani uzima novce iz buđeta i zbog toga ću ju izbaciti čim stignu...
Jednostavno Stefani nije taktičar.
Last edited by copycat on 08 Nov 2015, 20:50, edited 2 times in total.
- hitman_4
- john_constantine
nemoj mi reći da i ti pušiš to sranje što je njezina majka rekla...copycat wrote:Ne nije vezano za drogu, već za Ervina.hitman_4 wrote:heroincopycat wrote:Pise se po Facebook da se po splitu prica da je izasla iz kuce ne zbog trave vec zbog necega puno ozbiljnije
Meni je to glupost to za iskrenošću, prevrtljivošću i licemjerstvu. Koji bullshit. Kao što sam rekao, a jbg, među njima sam i ja, svi govorimo nešto dok smo u jednoj prostoriji, a kada se nađemo, onda pričamo drugu pjesmu. Nisam mogao podnijeti neke osobe koje su me imale na piku i normalno da sam blatio njih između četiri zida s drugima, a kada bi me pitali da li imam nešto protiv njih, šutio sam i rekao da nemam.
Michel puši karu.
- john_constantine
I to što kažeš. Cura mi je veći ovisnik o bb, ali ona jednostavno sve shvaća ozbiljno da sam prestao raspravljati s njom o kandidatima i bb, pa samo saslušam i pazim što govorim. Naročito o toj "iskrenoj", "pametnoj" i "lijepoj" steffani, ali hvala kurcu, mana joj je što je nekulturna osoba. Ja sam joj rekao da dovedem nju pred roditelje, poslije bi si žile dao srezati.copycat wrote:Jedini razlog zašto se Stefani vratila u kuću (pustimo na stranu da ju je 90% produkcija potplatila da se vrati jer radi show) je da opere svoj obraz i da troši svoje vrijeme u osveti.Michel wrote:Stefani carica![]()
![]()
Uvjerljivo najbolja od svih tamo dvoiličnih.![]()
![]()
![]()
Stefani ima pravo raditi što hoće ali je cura samodopadna i ima nerealna očekivanja od ljudi iz showa.
1. to je show
2. svi su tamo da uzmu paru i/ili steknu neku trenutnu slavu
3. nitko u takvom show-u ti nije prijatelj niti je iskren stobom jer bi onda radio protiv samog sebe
4. svi stvaraju klanove i onda kada je kraj blizu razbijaju klanove i onaj najpametiji pobjeđuje
Znači Stefani nikad nije imala šance da ide do kraja ...
Trenutno Zorici sljepo vjeruje a kada ju razočara, a hoće, onda će i govoriti da je i ona dvolična ...itd.
Za sada su Zorica, Barbara, Tina i njen "klan" a svi oni manipulira s njom, a ona opet to ne vidi...![]()
Očekujem pokolj do Petka jer Stefani uzima novce iz buđeta i zbog toga ću ju izbaciti čim stignu...
Jednostavno Stefani nije taktičar.
Baš to, reality show, a sigurno je i sve namješteno od početka do kraja radi borbe za gledanost. Manipuliranje kandidatima i po scenariju. Pa čak i izbacivanje, većina se žali zato što se ne vide rezultati glasovanja tako da je moguće da je i to namješteno. Ipak su većinom ispadali najmanje zanimljive osobe.
Vjerojatno se dosta njih ušlo radi slave kao Jozefina, a pola njih radi novčane nagrade kao Vlasići. I ne vidim ništa loše u tome. Nitko ne ulazi u kuću da bi našao nove prijatelje, curu ili ne znam što.
Michel puši karu.
- john_constantine
Za Ervina čitam da ga čeka otkaz u vojsci gdje je imao stalni ugovor radi nedoličnog ponašanja u kući i kako se prikazao u javnosti. Ionako će njemu biti najgore s obzirom da ga i novinari tretiraju kao budalu svakim svojim novim člankom.
Michel puši karu.
- copycat
Nemam pojma što joj je majka izjavila, ali stojim iza toga da se vratila zbog: obraza, novca, osvete i slavejohn_constantine wrote:
nemoj mi reći da i ti pušiš to sranje što je njezina majka rekla...Vratila se kao radi Vlasića da im
Dogovorila se sa produkcijom oko novca i što mora raditi .. tj. raditi show i sve provocirati i onda će vidjeti novce..
Stefani je dvolična osoba samo što to dobro krije. Prave razloge povratka neće nikom rećiti jer ne smije i ne želi
nije ona iskrena uopće. A napad na Vasiće su joj omogućili pravu obranu da se ljudi ne pitaju previše zašto se vratila..
Iskreno boli me briga za Stefani... Jedva čekam da ode opet.
Meni je super bio prošli tjedan sa radio emisijom
Last edited by copycat on 08 Nov 2015, 21:08, edited 9 times in total.
- copycat
Vrlo moguće to ne bi bilo prvi put da netko zbog takvog što izgubi posao. Ljudi su zbog posta ili slike na Facebook ili Twitter gubili posao.john_constantine wrote:Za Ervina čitam da ga čeka otkaz u vojsci gdje je imao stalni ugovor radi nedoličnog ponašanja u kući i kako se prikazao u javnosti. Ionako će njemu biti najgore s obzirom da ga i novinari tretiraju kao budalu svakim svojim novim člankom.