Koje serije trenutno pratite?
-
Wheel Smith
Re: Koje serije trenutno pratite?
https://www.youtube.com/watch?v=MMXI7tjmvjs - jedva cekam - 1 sezona mi je bila jako dobra druga onako al svejedno mi je dobra.....
:supz: :supz:
- HorrorHR
- Site Admin
Banshee upravo završili prvu sezonu, još jedna serija koju sam na vašu preporuku počeo, a da mi (nam) super sjela.
you rule ppl
you rule ppl
-
Wheel Smith
HorrorHR wrote:Banshee upravo završili prvu sezonu, još jedna serija koju sam na vašu preporuku počeo, a da mi (nam) super sjela.
you rule ppl
http://www.imdb.com/title/tt2390334/ ovo ti preporučam . ok je serija za ono što je. kratka brza ..... taman - 2 i 3 sezona rulaju..... prvu pretrpi i onda sljedi šou... mislim ništa groundbreaking ali zabavno. probaj
- callac
jesi gledao the last man on earth?HorrorHR wrote:Banshee upravo završili prvu sezonu, još jedna serija koju sam na vašu preporuku počeo, a da mi (nam) super sjela.
you rule ppl
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Rekao sam tiHorrorHR wrote:Banshee upravo završili prvu sezonu, još jedna serija koju sam na vašu preporuku počeo, a da mi (nam) super sjela.
you rule ppl
Sad će uskoro i nova sezona. Pogledate taman do nove. Svaka sezona bolja od prethodne.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- HorrorHR
- Site Admin
nope, što je to?callac wrote:jesi gledao the last man on earth?
sad imamo još banshee 2 i 3, to smo puni za mjesec dana cca, pa krećemo na nesto novo
- HorrorHR
- Site Admin
žena miu kratkog fitilja, premalo slobodnog vremena da se troši na nešto "li-la". limit joj je tipa 2 epizode, ako ne ide, stopWheel Smith wrote:HorrorHR wrote:Banshee upravo završili prvu sezonu, još jedna serija koju sam na vašu preporuku počeo, a da mi (nam) super sjela.
you rule ppl
http://www.imdb.com/title/tt2390334/ ovo ti preporučam . ok je serija za ono što je. kratka brza ..... taman - 2 i 3 sezona rulaju..... prvu pretrpi i onda sljedi šou... mislim ništa groundbreaking ali zabavno. probaj
- hitman_4
- callac
ovo vam je formata "uz ručak", dvadeset minuta, humor crnjak, al ne gadljiv, svakom epizodom postaje sve bolje. naslov ti sve govori- glavni lik postaje posljednji muškarac na svijetu, neki virus pobije čitavu zemljinu populaciju (no kasnije saznama da i nije baš takoHorrorHR wrote:nope, što je to?callac wrote:jesi gledao the last man on earth?
sad imamo još banshee 2 i 3, to smo puni za mjesec dana cca, pa krećemo na nesto novo
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Wheel Smith
počeo sam pratiti gilmorice trenutno sam na drugoj sezoni - baš me opušta, prije mi je to bila iritantna serija...... valjda starim
- Michel
To sam mislio gledati, a vidim da se vraćaju.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
cbv
hitman_4 wrote:počeo sam opet gledati Sopranose
I ja, trenutno zavrsavam 4.sezonu..
-
jeba
Počeo jučer gledati Bosch, čini se sasvim ok nakon prve dvije epizode.
-
Wheel Smith
čudim se da nije došla za skinut 3 sezona hemlock grovea za skinut a na netflixu je vec
- HorrorHR
- Site Admin
Banshee S02 do E05... postala mi jedna od dražih serija u zadnje vrijeme. zanimljivo, odlično snimano, jake fajt koreografije, napeto kad treba biti... taman