Big Brother 2015
- copycat
Re: Big Brother 2015
- Asfodel
Koliko sam razumjela, ekipa tu je zakljucila da je tip latentni gej ili latentni bipsic zato sto:
-se lik brije
- zaostala Bosnija percipira muskarca koji se brije 'sumnjivim'
- lik jebe po BB kuci
- lik tvrdi da jebe puno izvan kuce
Jebes BigBrader cirkus pokraj ovako necega
funfufun
-se lik brije
- lik jebe po BB kuci
Jebes BigBrader cirkus pokraj ovako necega
funfufun
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
možda je i panseksualac. To je sad In
eo https://instagram.com/ervinmujakovic/ pa zaključi
za lika koji puno ebe malo je previše muškića pokraj njega 
eo https://instagram.com/ervinmujakovic/ pa zaključi

- Decadentor
- Michel
Tako je, krivo si zaključila radi čega je gej. Ovo je bio samo dodatak.Asfodel wrote:Koliko sam razumjela, ekipa tu je zakljucila da je tip latentni gej ili latentni bipsic zato sto:
-se lik brije
- lik jebe po BB kuci
Jebes BigBrader cirkus pokraj ovako necega![]()
funfufun
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Ma lik je gej sto posto. Siguran sam radi svih onih videa, čudnih ponašanja. Pa i stefani je uključila gej radar i rekla mu je da je gej, ervine peder si. Kakav lik. Srami se, a jebe pred kamerama samo da bi dokazao ovima vani koji misle da je gej da nije. Ervine sjedi, peder si.hitman_4 wrote:možda je i panseksualac. To je sad In![]()
![]()
eo https://instagram.com/ervinmujakovic/ pa zaključiza lika koji puno ebe malo je previše muškića pokraj njega
- john_constantine
Ok, i što ako je gay? Koga briga za njegovu seksualnu orijentaciju? Neka je, on ju je poseksao i sada je njoj krivo. A ne znam čemu? Na komentar kako bi mu dijete ostavila na pragu, znači da nije majčinski tip i ne dao Bog da zatrudni. Niti jedno od njih dvoje nije uopće psihički mentalno stabilno.
Michel puši karu.
- Michel
Slžem se. Pa tamo nitko nije normalan. Još je Ervin najmirniji, ali čovjek je glup ko stup. Sram ga što je gay
stefani najluđa tamo. Barbara najhladnokrvnija, ali proračunat profi drolja. Vjerojatno će joj cijena narasti čim izađe van 
- john_constantine
Mah, ne bi rekao da ga je toliko sram koliko bi problema imao da to javno kaže poznavajući naše moralno i prilično "toleratno" društvo.
Michel puši karu.
- Michel
Kad smo kod društva, što misliš jel bi ovaj Big Borther mogao biti kao nekakav sociološki eksperiment? Ono, u tom Big Brotheru koliko čitam imaš niz psihologa koji promatraju kandidate. Kandidati moraju proći neke testove da bi ušli. Pošto je očito da većina ovih što su unutra ne bi prošli, možda su ti psiholozi namjerno stavili one koji nisu prošli. Veća gledanost, svi pričaju o tome. Reakcije građana bla bla. Ionako to ide njima na ruku.
- john_constantine
Tek si sad skužio? Baš sam to govorio kolegi na poslu da kandidati prolaze psihološka testiranja. Da on i ja koji čitamo stripove, igramo igre i gledamo serije ne bi imali šanse da upadnemo.
Baš radi gledanosti i biraju takve kandidate. Tza steffani je dovoljno vidjeti kako izgleda i oblači. A ervin njegov instagram.
Isto kako su ubacili vlasiće jer su sami frikovi ili onaj beskućnik.
Koji socijalni eksperiment? To je bilo prvi put kad je ta emisija krenula, sada bb služi za zaradu i mamljenje glasova. 3 ili 4 kn za sms poruke.
Beru veliku lovu od gledanosti tako da je ta nagrada samo sitnica za njih.
To ti je uvijek tako, strpaj mentalno nestabilne osobe u istu prostoriju i normalno da će ispasti ovakve situacije. Vjerojatno ima nešto i glume za strane, ali vidiš i sam kako se veliki brat igra njima radi gledanosti.
To me podsjeća na filmove kao cube. A i na funny games gdje su ona dvojica mučila obitelj jer su to gledatelji htjeli.
Da sada pričaju ne znam o betmenu i supermanu, tko bi onda htio gledati big brother?
Baš radi gledanosti i biraju takve kandidate. Tza steffani je dovoljno vidjeti kako izgleda i oblači. A ervin njegov instagram.
Isto kako su ubacili vlasiće jer su sami frikovi ili onaj beskućnik.
Koji socijalni eksperiment? To je bilo prvi put kad je ta emisija krenula, sada bb služi za zaradu i mamljenje glasova. 3 ili 4 kn za sms poruke.
Beru veliku lovu od gledanosti tako da je ta nagrada samo sitnica za njih.
To ti je uvijek tako, strpaj mentalno nestabilne osobe u istu prostoriju i normalno da će ispasti ovakve situacije. Vjerojatno ima nešto i glume za strane, ali vidiš i sam kako se veliki brat igra njima radi gledanosti.
To me podsjeća na filmove kao cube. A i na funny games gdje su ona dvojica mučila obitelj jer su to gledatelji htjeli.
Da sada pričaju ne znam o betmenu i supermanu, tko bi onda htio gledati big brother?
Michel puši karu.
- john_constantine
- Michel
Ali mislim da kod onih prvih BB-a su pak birali relraitvno normalnije
omajgad ovo nisam vidio. OVO NISAM VIDIO
https://www.facebook.com/video.php?v=946063065460899 zorica će prolupat.
omajgad ovo nisam vidio. OVO NISAM VIDIO
- callac
Ja sam "staromodna" po pitanju dlaka, jedna od omiljenih stvari na mom mužu su upravo njegove divno svilene dlake po rukama i nogama koje znam satima maziti. Srećom nema ih po leđima, al da su iste kvalitete ko i ove po rukama, ne bi mi ni to smetalo
Ružnije mi je vidjeti kad krenu rasti te izdepilirane, pa urastaju, pa se stvara miljardu prištića... a nagledala sam se toga. No, svatko nek radi šta mu paše. Baš na ovom forumu sam bila optužena da lažem kad kažem da ne volim nabildane tipove, al opet stojim iza svojih riječi i ponavljam da mi ti ogromni mišići odmah asociraju na mali *urac i još manji mozak, svaka čast izuzetcima.
Što se Ervina tiče, najmanji je problem dal je lik gej ili ne, a veći problem leži duboko u njemu što rezultira potrebom da, kako on kaže, skupi 40 telefonskih brojeva po večeri jer ako skupi dvadeset, nije zadovoljan, da ne zna ime cure s kojom izađe (što smo mogli vidjeti kad se nije mogao sjetiti Stefani nakon što je spavao s njom). Neki se kompleks sigurno liječi time, mi možemo samo nagađati.
Što se Ervina tiče, najmanji je problem dal je lik gej ili ne, a veći problem leži duboko u njemu što rezultira potrebom da, kako on kaže, skupi 40 telefonskih brojeva po večeri jer ako skupi dvadeset, nije zadovoljan, da ne zna ime cure s kojom izađe (što smo mogli vidjeti kad se nije mogao sjetiti Stefani nakon što je spavao s njom). Neki se kompleks sigurno liječi time, mi možemo samo nagađati.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Michel wrote:Ali mislim da kod onih prvih BB-a su pak birali relraitvno normalnije![]()
omajgad ovo nisam vidio. OVO NISAM VIDIO![]()
Michel puši karu.