Koje serije trenutno pratite?
- callac
Re: Koje serije trenutno pratite?
zovi, samo zovi
nisi spomenuo pa ne znam jl si gledao (a vjerojatnije da jesi) Modern Family. Od novijih je ok Jane the virgin, al ona traje dulje od ovih navedenih, oko 45min. I ako nisi, a vj. jesi, Entourage, ne pada mi ništa baš na pamet da je "novije", od starijih si sve pretpostavljam gledao... ja sam u zatrpana u moru detektivskih britanskih trenutno za pred spavanje, uz jelo obično upalim tv pa gledam po xy-ti put ono šta se nađe u tom trenu na rtl-u, rtl2, fox-u HBO comedy i sl.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- HorrorHR
- Site Admin
probam vec mozda sutra uz rucakWheel Smith wrote:you are the worst moras gledat.
sad ce druga sezona tj sutra počinje
- HorrorHR
- Site Admin
jep i modern family sam gledao, vise onako sa tv, bilo u jednom periodu kada nam je tajming pasao pa pogledali dosta toga.callac wrote:zovi, samo zovinisi spomenuo pa ne znam jl si gledao (a vjerojatnije da jesi) Modern Family. Od novijih je ok Jane the virgin, al ona traje dulje od ovih navedenih, oko 45min. I ako nisi, a vj. jesi, Entourage, ne pada mi ništa baš na pamet da je "novije", od starijih si sve pretpostavljam gledao... ja sam u zatrpana u moru detektivskih britanskih trenutno za pred spavanje, uz jelo obično upalim tv pa gledam po xy-ti put ono šta se nađe u tom trenu na rtl-u, rtl2, fox-u HBO comedy i sl.
nama je ono uz ručak, optimalno nesto od oko 22 min. prije bi i pogledali sada zapne žena na pola jer se ide odmarati (rucak uvijek imamo kada mali spava; ako što moram je jesti na miru:) ) a ja sa casom vina ostanem solo
a dok kuham, onda mi se uvijek vrti neki masterchef - recimo new zealand ili amerika, to su mi bezvezni koje mogu onako upsutno da se nesto vrti. australski volim bas pogledati, kao my kitchen rules australski - tamo se bas moze nesto nauciti.
sada smo gledali i par epizoda food truck race
-
Wheel Smith
- HorrorHR
- Site Admin
Probali danas uz wok "Young and Hungry" - OK, baš tako nešto treba za gledati, ništa posebno, ali da paše uz format ručka i čaše vina od cca 22 min 
- Michel
- Asfodel
Odgledala jako dobru mini serijicu Death Comes to Pemberley. P.D.James napisala posvetu Ponosu i predrasudama, ali nadodala zlocin (ono sto i inace fali svakoj postenoj knjizi
) Tu konkretnu knjigu nisam citala, sto je dobro zbog ovoga. Glumci divni. Kostimi i vremenski smjestaj, atmosfera i zlocin - boze pa kao naruceno 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
skida seAsfodel wrote:Odgledala jako dobru mini serijicu Death Comes to Pemberley. P.D.James napisala posvetu Ponosu i predrasudama, ali nadodala zlocin (ono sto i inace fali svakoj postenoj knjizi) Tu konkretnu knjigu nisam citala, sto je dobro zbog ovoga. Glumci divni. Kostimi i vremenski smjestaj, atmosfera i zlocin - boze pa kao naruceno
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Wheel Smith
boston legal - uživam - serija je urnebes i smješnija od pola comedy serija
:supz: :supz:
-
jeba
Pogledao sam seriju Forever i naravno da mi se svidjela. E sad se pitam kako je moguće da sve serije koje su meni dobre imaju status "canceled"?
- HorrorHR
- Site Admin
Idemo dalje sa pitanjima za vas TV manijake:
Žena me šalje. Kaže zahvaljuje na PLL preporuci, ostalo joj još par epizoda. Pita sada, što preporučujete dalje - gleda sljedeće Good Wife, Jane the Virgin, Nashville, Suites, Game of Thrones, Supernatural joj više nije interesantan (zadnja sezona). Kaže da treba nešto easy going (to gleda kada ima pauzu od maloga
) i da ima bar nekoliko sezona jer brzo to sve prolazi.
Ovo gore je pitanje 1), pitanje 2) bi bilo moje - jel Vampire Diaries možda nešto što bi je moglo zanimati (Buffy joj je super - spominjem radi tematike ne stila serije gdje vjerojatno nemaju ništa zajedničko)?
Žena me šalje. Kaže zahvaljuje na PLL preporuci, ostalo joj još par epizoda. Pita sada, što preporučujete dalje - gleda sljedeće Good Wife, Jane the Virgin, Nashville, Suites, Game of Thrones, Supernatural joj više nije interesantan (zadnja sezona). Kaže da treba nešto easy going (to gleda kada ima pauzu od maloga
Ovo gore je pitanje 1), pitanje 2) bi bilo moje - jel Vampire Diaries možda nešto što bi je moglo zanimati (Buffy joj je super - spominjem radi tematike ne stila serije gdje vjerojatno nemaju ništa zajedničko)?
- Annabel_Lee
Preporuka za Hart of Dixie, 4 sezone (završila).
- Michel
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- HorrorHR
- Site Admin
Gledala i Heart of Dixie i Revenge - kaže i Scandal, House of Cards, How to get away with murder, Tyrant... Ima još uopće šta? 
- callac
The Affair, Togetherness, The Good wife, Homeland, Nashville, Orange is the new black, Suits, The Americans, The Blacklist.HorrorHR wrote:Gledala i Heart of Dixie i Revenge - kaže i Scandal, House of Cards, How to get away with murder, Tyrant... Ima još uopće šta?
If one of them is dead.
If one of them is dead.