Što mi je maknulo smješak danas?
- hitman_4
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Kaže doktorica angina, antibiotici i 10 dana mirovanja. Propade mi trash festival i 3 dana filmova u kinu.
Michel puši karu.
- Inferno
kronični nedostatak vremena 
- Inferno
vrućina i obaveze
- Decadentor
- Inferno
Sad probudim se danas, i skužim na me desno oko jako boli. Odem na ogledalo, ispod oka oteknuto kao da me neko prije spavanja žvajznio šakom. Sad uživam u osjećaju iritacije i konstantom suzenju. WTF? Jučer bilo sve normalno. A ne želim ići kod doktora jer to ne volim 
-
olio
najbolji savjet "ajde kod doktora" 
- Annabel_Lee
Meni je to znalo biti od propuha. Imam neku mast koju mi je još davno prepisala doktorica i uvijek pomogne. Domaći lijek bi mogle biti mlake obloge od čaja od kamilice, ali uvijek postoji mogućnost alergije pa će to još više iritirati oko. Znači ipak - doktor je najsigurnije rješenje. 
- john_constantine
- Inferno
To mi je rekla i prijateljica kojoj sam se obratio. Ona je tak malo u ljekovitom bilju i dala mi je neku svoju mast od nevena za ovo. Namazao i mirovao preko noći, i zapravo je dosta pomogloAnnabel_Lee wrote:Meni je to znalo biti od propuha. Imam neku mast koju mi je još davno prepisala doktorica i uvijek pomogne. Domaći lijek bi mogle biti mlake obloge od čaja od kamilice, ali uvijek postoji mogućnost alergije pa će to još više iritirati oko. Znači ipak - doktor je najsigurnije rješenje.
no doctor
- Annabel_Lee
Ajde super, važno da prolazi. 
Vidiš, na nevenovu mast sam i zaboravila, tj. nisam ju nikada koristila za oko, ali je jako blaga i skoro uvijek pomaže.
Vidiš, na nevenovu mast sam i zaboravila, tj. nisam ju nikada koristila za oko, ali je jako blaga i skoro uvijek pomaže.
- Asfodel
Ne se zajebavat tim kućnim pripravcima na svoju ruku i neposjećivanjem doktora. Moja mama zbog potonjeg razloga, i nakon hospitalizacije i terapija, možda i ostane bez jednog oka. Kao valjda upalo nešto, ha bože moj, malo crveno, malo boli. Na kraju "čir na rožnici koji je otišao predaleko". Razlog nepoznat, može biti od nečeg mehaničkog što je baš upalo, a može i kakva bakterija/virus.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
damn :/
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
Kućni pripravci su najbolji
Inače, the visit od hype šajmalana.
Inače, the visit od hype šajmalana.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo

Code: Select all
http://theantimedia.org/that-awkward-moment-when-one-nobel-peace-prize-winner-bombs-another/