Nije taj, ali ovakva smrt ima u Friday the 13th Part 2Ash_Williams wrote:probode par sa šipkom usred seksa.
https://www.youtube.com/watch?v=KJciGsgcYN0
Nije taj, ali ovakva smrt ima u Friday the 13th Part 2Ash_Williams wrote:probode par sa šipkom usred seksa.
moje isprike, to je film koji sam tražio. trailer me krivo naveo prije, danas sam otkrio da je to što tražim kad sam pogledao cijelog.Seth Brundle wrote:Ash, ako još uvek nisi pronašao naslov, pretpostavljam da misliš na Kuću (House) iz 1986. godine?
Manas wrote:Opet sam se sjetio jednog filma iz djetinjstva.. Radnja je negdje u Americi, u nekom selu u pjescanim planinama...Sad sjecam se da to selo napuste svi jer kao u njega dolazi neki vampir/djavo po neku osobu cini mi se... Jos jedan detalj kojeg se sjecam je da ima scena u parkiranim vagonima na nekom depou... Toliko se sjecam,pa nadam se ako neko zna da pomogne.. Hvala
koliko je stari film? slično nešto, samo nije dječak već su kćerke dvije i zombie djeca u rudniku - Wicked Little ThingsManas wrote:Prvi film: Radnja se desava u nekoj sumi gdje neki djecak sa majkom dode u staru kucu..Taj djecak pocinje vidjati neku zombie djecu u sumi i rudniku, pa su tu jos neki kao krijumcari itd.. Ako neko zna
To je sigurno to, imam taj film na VHSu