Dylan Dog vs. duh konja?! Odlična naslovnica, dobar crtež, ali radnja? Majko moja. Loša epizoda, sa glupim twistovima i raspletom.
2/10

meni se osobno ovaj broj dopao; neznam zašto, ali mi je ostao u dobrom sjećanjuMichel wrote:Vratio se Dylanu nakon male stanke. Zahladilo i vrijeme je za stripove i knjige![]()
Dylan Dog: Sunčeve pjege - ovo je nešto što bi Fulchi napravio. Vrata pakla, zombiji koji ustvari nisu tipični zombiji jer Dylan u jednom trenutku govori "Judo plesaču, nekad su zombiji padali kad bi ih udario po glavi" epizoda o paklenoj vrućini koja tjera ljude da čine samoubojstva, ali raznesu se sa eksplozijom koja pobije još više ljudi. Onako, dobar nastavak, ali bez neke atmosfere, prilično repetitivno. Crtež dobar, pogotovo nekoliko djelova iz daljine kad samo prikažu zgrade i ogromno sunce. Priča ništa posebno. I kraj mi se nije svidio. Halucinacije.
6/10
čitam kako naletim, imam stotine dylana pa kada zavirim rukom u jednu od kutija što izvadim ide na čitanje. Planirao sam sve od početka krenuti, ali dok bi sve to sortirao... Nema poanteInferno wrote:Valjda je 71 Svemirac![]()
Sa te dve epizode zaredom reklo bi se ubo prstom u govnoak nastavljaš čitat po toj Ludens regularnoj numeraciji 72 je meni onak solidan koliko se sjećam, a 73 vrlo dobar.