Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
-
HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Post
by HorrorHR » 21 Jul 2015, 23:18
In a new primetime docu-series, “Consumed: The Real Restaurant Business,” CNBC takes viewers behind –the -scenes of five very different restaurants in the ultra-competitive New York food scene, chronicling their every struggle and occasional triumph.
http://www.cnbcprime.com/consumed/
-
HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Post
by HorrorHR » 21 Jul 2015, 23:20
Startalo u svibnju. Pogledao pet epizoda od tipa 8 ili 10 koliko je snimljeno. No bullshit (ili stvarno mimimalni bullshit) o vođenju restorana u New Yorku. Nije ono ala Kitchen Nightmares kao sranja koja se rade, već poslovni aspekti, odluke, partnerstva, širenja, dizanja kapitala itd.
Dosta dobro za pogledati, ako vas zanimaju ovakve teme.
-
copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Post
by copycat » 24 Jul 2015, 23:05
iako super izgleda, pola toga je preuveličano -- it's a reality show.. znači = staged...
a da je teško voditi restoran, je...
Ako u NYC nemože uspijet, onda neznam gdje možeš...
-
HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Post
by HorrorHR » 25 Jul 2015, 13:54
Jesi gledala? Nije baš staged...
Sedma i osma super zanimljive jer jedan tip otvara novi restoran a drugi dobiva investitore (i upozorenje koje mu može utjecati na gašenje restorana), pa sa tim ide brdo informacija vezanih uz te situacije.
-
HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Post
by HorrorHR » 25 Jul 2015, 13:55
A u NYC, koliko možeš uspjeti sa restoranom, toliko možeš i popušiti, prevelika je konkurencija, troškovi najma, utjecaj kritike (ima o tome u osmoj epizodi) itd...