najgori horrori
-
mefistopolis
- metallicat
- El Ranchero
- dr_gonzo
A meni jedan od najboljih animal attack filmovaEl Ranchero wrote:Meni je Arachnophobia jedan od najgorih
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- bakero
jel to u nas možda prevedeno kao osveta radioaktivnog reportera, e to mi je prijatelj ima na kaseti koje jebeno sranje to je čudo!Djuro21 wrote:toxic avengerer
evo mojih top 5
1. Prvo misto pripada bez premca Shark attack 3 - gleda sam ga zajedno sa cilom familijom i bilo me stid na kraju filma šta sam ubacio u dvd player, mislim koje debilne scene, morski pas od 688 metara ždere brodove, glisere... ajme
2. Jezero straha - ne znam originalni naslova al ubi bože koje smeće, katastrofa
3. Demonski vjetar- kad sam bio mali bilo me strah tog filma al kad sam ga prije koju godinu pogleda malo mi je falilo da ne povratim od gadosti kako je loš film, užas jedan!
4. Tunel smrti (death tunnel) - ovo će sjest na broj 4. samo zato što sam očekiva nešto od ovoga horora a na kraju je ispa kao jedan od najgorih filmova koje sam ikada pogleda, strašno!
5. Noć vještica 3-mislim da je svima jasno sve u vezi ovoga filma!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- metallicat
neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar
) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
kad je došao u kina ja sva sretna da je došao neki hororac a ono ajme. kako sam se ja parala na taj film, zajebavali smo se da igraju rizika jer su bili žuti i crveni

- metallicat
- Wendigo
ja sam nakon tog dreka morao pogledati TCM doma da dođem k sebi..metallicat wrote:neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
![]()
kad je došao u kina ja sva sretna da je došao neki hororac a ono ajme. kako sam se ja parala na taj film, zajebavali smo se da igraju rizika jer su bili žuti i crveni
![]()
- Boby
Isprika prihvaćenametallicat wrote:neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
![]()
![]()
- metallicat
ma ja sam bila užasnuta i pod dojmom par danaWendigo wrote:ja sam nakon tog dreka morao pogledati TCM doma da dođem k sebi..metallicat wrote:neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
![]()
![]()