Što mi je maknulo smješak danas?
- Michel
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Odlična serija mogu reći. Baš sam uživao. Pogledaj i Daredevil ako nisi. The Flash bih rekao da je jako kompleksna serija. Jako su puno toga spojili. To putovanje kroz vrijeme, sve kao po stripu. Tako je i Daredevil.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
peder koji mi je pokrao jagode i pojeo ih s našeg vrta. Susjeda ga je slikala i to na kraju ništa ne znači. A zaboli me kurac što izgleda kao probisvijet, siromah i to, ali nabijem ga na kurac. Ako ništa, bar nije napravio štetu. Ali takva gamad mi uvijek digne tlak.
Michel puši karu.
- Michel
Idući put otrov za štakore i nekako to kamufliraj. Naravno, u nekoj mojoj fantaziji/filmu 
- john_constantine
- hitman_4
- Asfodel
Pošalji tog lika meni, jagode rastu svaki dan uvijek iznova i gotovo da mi je tlaka brati stalno 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Nisam mislio da je tako teško smršaviti. Uspio sam skinuti 10 kg makar se to ne primjećuje. Pukao mi je film nakon svakodnevnog vrijeđanja jednog kolege s posla. Nisam ništa izbacio, samo manje jedem i više krećem. Ali izgleda da to nije dovoljno.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Nisam mislio da je tako teško smršaviti. Uspio sam skinuti 10 kg makar se to ne primjećuje. Pukao mi je film nakon svakodnevnog vrijeđanja jednog kolege s posla. Nisam ništa izbacio, samo manje jedem i više krećem. Ali izgleda da to nije dovoljno.
pa vrijeđaj i ti njega, sigurno nije savršen
- john_constantine
Hm, doktorica kaže bar još 30 - 40 kg. Ma nešto povišeni triglicerin. Ostalo po nalazima sve u redu, pa i tlak. Ma ionako tijekom ljeta slabo jedem radi vrućine.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ok, to je stvarno puno, iskreno po slikama koje stavljaš na fb ne izgledaš toliko problematičnojohn_constantine wrote:Hm, doktorica kaže bar još 30 - 40 kg. Ma nešto povišeni triglicerin. Ostalo po nalazima sve u redu, pa i tlak. Ma ionako tijekom ljeta slabo jedem radi vrućine.
- john_constantine
Ma nije toliko bitan izgled, nego baš radi zdravlja. A i kvragu, kada treba natovariti 200 kutija za uniformama i to sam, fuck. Kondicija i ojačati ruke.
Michel puši karu.
- Michel
Upravo to, zdravlje je najbitnije. Samo polako. Mislim da čak i nije dobro naglo smršaviti jer će ti se stanje još pogoršati pa samo korak po korak. Ma može se, sve je do volje. Ja bih zamislio tog idiota koji te vrijeđao i u inat njemu radio, a ostali razlozi ja i moja obitelj.
- maddjuro
kad vidim da su zadnji DBZ film već i na španjolski dubali; a ne postoji japanska sub verzija
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
upao mobitel u vodu 
- Michel
Nadam se da nije neki skupi.