Druga i treća isto otišle
Taking to the Air - kukci u zraku. O larvama, ali ne crvi već kukci koji lete kao što je vodeni cvijet (koje ime) ili vilinski konjić koji je najdrevniji kukac. Dvije stvari su me ovdje oduševile. Prva su bube koje su najraznovvrsniji kukci, ali mi nije jasno kako je moguće da ih ima 300 tisuća vrsta

pa ja možda mogu nabrojati 10-ak vrsta, ali tristo tisuća pa kako jebote. U kojem svemiru. Nevjerojatna činjenica, a druga stvar su gusjenice. Prvo su tako male pa narastu u divove, ali ono što me oduševilo je ona osa kad im položi jaja u njih i onda oni kasnije umru tako da se male lavrice ose izlaze iz njih
8.5/10
The Silk Spinners - slažem se, ovo je najbolja epizoda dosad i jedna od najbolje dokumentarističkih epizoda koju sam vidio. Ti pauci ne znam, pa kako je to moguće tako da bude evolucijom. Ja ne vjerujem u boga, ali sam isto jedan od onih koji ne vjeruju u evoluciju kao takvu. Da, bliže sam njoj nego bogu, ali ima previše tih stvari koje saznaješ koje su nestvarne. Hoćeš sisavce, i sad kukci. Svi imaju mane i vrline i sve je taman ne znam kak da drugačije objasnim. Kao da je sve sastavljeno kako treba biti. Onaj Nefila pauk, najjača mreža

ali Argiroda mali pauk lopov

koja nadmudrivanja s tim ogromnim paukom. Odsječe mu mreže da mu moiže muhu uloviti.
Pauk gladijator baca mrežu na svoj plijen. Svako od njih je različit. Onaj što si radi vrata pa samo iskoči ili parenje pa ženka ga ubije. Ili onih tisuće i tisuće pauka
10/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"