Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Asfodel » 23 Feb 2015, 22:02

Joj ove slike Bujanca... bar znam u sto cu gledati ako budem imala zatvor
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Post by Michel » 23 Feb 2015, 23:03

Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 Feb 2015, 21:52

Bujanecova jaketa :prayer:

Image

propagandica :heart: :heart: i omiljena Putinova slika :supz:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 27 Feb 2015, 04:22

Image

Image

copycat

Post by copycat » 27 Feb 2015, 08:53

Jučer vježbam i čujem da svira ...NIN - CLOSER (neki remix kratki sa fucken ace of base?!?!?!) ...
Skoro se unesvjestila... bilo je pola minute ili minuta..
Priv put cujem NIN u teretani... OMFG... :shock: :shock: :shock: :shock:
it was so damn sexy ...
:lol: :lol: :lol: :lol: 8) :rock: :rock: :rock:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2015, 21:25

Zanima me nešto... Cura mi je već godinu dana nezaposlena nakon zadnjeg posla koji je trajao mjesec dana (rad u trgovini) i sada, preko facebook oglasnika za posao (zatvorena grupa), dala je molbu i javi joj se neki lik s profilom Angel Daniel (po wikipediji jedan od palih anđela) i poslao joj je poruku s brojem mobitela tipa koji traži čistačice za svoju firmu, servis za čišćenje. Pa se ona javila i dogovorili su razgovor za posao.

E ono što mene jebe od početka je to što se dogovorili ispred Coninga. Odnosno, na cesti pored Čačićeve bivše firme. Znači, vani. Ja nisam bio prisutan jer sam bio na poslu, ali morao sam joj posuditi 250 kn jer je njezin budući "poslodavac" tražio da ona plati polovicu za liječnički za sanitarnu knjižnicu za posao čistačice. A firma će platiti drugu polovicu, a taj njezin plaćeni iznos će se vratiti refundiranjem na njezinoj plaći.

Ok, odmah mi je to sumnjivo, ali po netu čitam da po zakonu poslodavac mora platiti takve stvari, sanitarni, ali da je dosta zaposlenika moralo iz svojeg džepa plaćati to, pa neki su dobili to kroz plaću, a neki nisu. I ajde, posudio sam joj novce, ali sam joj izričito rekao da ne daje dok ti ne pokaže da radi u tom uredu ili nešto. Koliko mi je ona ispričala, došao je neki mladić sav mokri od znoja s kovčegom i formularima (u poruci je napisao da mora obaviti formulare, pa da usput obave taj razgovor za posao). Ono, posao čistačice, ima nekoliko kuća u čakovcu, dosta ureda i par kuća u varaždinu i slično. I plaća 3000 kn bez obzira na količinu posla. Da to što nema vozački, nije bitno jer se bavi i transportom, pa će ju za početak netko voziti u čakovec da ne putuje vlakom. I dala mu je novce.

E da, za taj ured je rekao da unutra farbaju, pa se zato nalaze vani za razgovor. Ili je on nazvao majstore ili su oni njega, bar je tako nešto bilo. Dala je novce i rekao joj je da će sutra ili prekosutra (odnosno, danas) nazvati da ju uvede u taj posao, a u četvrtak obaviti liječnički koji ne možeš napraviti bez uputnice. Samo da se firma zove kalgera ili kaldera, nije niti sama sigurna. A kaldera je na wikipediji nekakav poluotok, pa nekakva firma s metalima u sloveniji. U varaždinu i u hrvatskoj ne postoji nikakva firma kaldera. Bile su dvije i obadvije su zatvorene prije nekoliko godina.

I danas je dobila poruku da će za liječnički napraviti u ponedjeljak. I cijelo vrijeme mislim da je to bio samo prevarant, da ju je prevario lažnim obećanjima jer sam našao članke o tome da su se u Srbiji dogodile takve stvari. A sada jesam li samo paranoičan? Ne znam, da sam ja bio tamo, ne bi mu samo tako dao novce bez da ga dobro ne pretresem ili se raspitam.
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 04 Mar 2015, 21:36

Može on biti i dalje prevarant. Sad će je tražit možda još neke pare, nije mi to sigurno. Ali nikad se ne zna.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2015, 21:44

lemonzoo wrote:Može on biti i dalje prevarant. Sad će je tražit možda još neke pare, nije mi to sigurno. Ali nikad se ne zna.
ako bude tražio još para, onda ću ja osobno doći s njom. Ali si mislim, 250 kn (ok, s čije se stajališta gleda...) nije puno novaca, ali ako prevariš tako 10 ljudi, onda ti je to skoro 2500 kn.
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 04 Mar 2015, 21:52

Bilo je prošle ili pretprošle godine na vijestima da ti njemu ne možeš ništa po zakonu ako te prevari za cifru manju od neke koja je propisana zakonom. Ne znam o koliko se radi, možda 400 kn. Zato razni prevaranti tako operiraju. Ako te zajebu za više, možeš zvati policiju.
Ovdje je jedino rješenje građanska parnica.

Michel

Post by Michel » 04 Mar 2015, 21:57

Ma to su prevaranti. To me podsjeća na one koji stavljaju oglase za rad kod kuće za one kuverte. Pošalješ im 200 kuna i to je to. Tako i ovaj. Rješenje je pozvatu Bujanca pa nek njega pokuša sjebati :zubifale:

hitman_4

Post by hitman_4 » 04 Mar 2015, 22:58

j_c možeš se komotno oprostiti od tih 250 kn :zubifale: kakve veze taj "poslodovac" ima sa sanitarnim pregledom koji traje doslovno 2 minute :lol:
moje iskustvo: dobijem posao, sam platim sanitarni pregled :shajse: i tek sljedeći mjesec dobijem povrat love od strane poslodavca
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2015, 00:03

lemonzoo wrote:Bilo je prošle ili pretprošle godine na vijestima da ti njemu ne možeš ništa po zakonu ako te prevari za cifru manju od neke koja je propisana zakonom. Ne znam o koliko se radi, možda 400 kn. Zato razni prevaranti tako operiraju. Ako te zajebu za više, možeš zvati policiju.
Ovdje je jedino rješenje građanska parnica.
1000 kn. Makar nisam siguran, možda je čak i 2000 kn.
A ionako i da ga prijaviš policiji, ništa ne znači jer onda moraš sam podići tužbu, pa sam snosiš troškove i sve to. Tako sam čitao na forumu o tome, zato i ima puno prevaranata po njuškalu i slično jer znaju da im nitko ništa ne može.

Ma imao sam par ideja kako da ga ja dohvatim, ali što vrijedi kada će zakon opet biti na njegovoj strani. Bilo da mu izbrezbarim prevarant na čelo nožem od kolege ili da ga samo ispljuskam, ja bi ispao kriv po zakonu.

Jedino je prije mjesec dana jedan nagrabusio jer je nakupio 11 tisuća duga prema drugim korisnicima preko facebooka i njuškala, uzimao im je robu, a nije plaćao. I uz to je bio sin od načelnika policije, tek 21 godinu je imao. Uhitili su ga, ali i pustili su ga da se brani za slobode, a skoro svi ionako više neće niti vidjeti novce niti svoje stvari.

Nije mi toliki problem tih 200 kn, već to što je ona uvjerena da će sigurno dobiti taj posao jer želi naći posao i to, pa će ju to teško pogoditi. A jbg...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2015, 00:05

hitman_4 wrote:j_c možeš se komotno oprostiti od tih 250 kn :zubifale: kakve veze taj "poslodovac" ima sa sanitarnim pregledom koji traje doslovno 2 minute :lol:
moje iskustvo: dobijem posao, sam platim sanitarni pregled :shajse: i tek sljedeći mjesec dobijem povrat love od strane poslodavca
nije sanitarni, nego liječnički. Zato i kažem da mi je od početka zvučala kao prijevara, ali ona kaže da nemam povjerenja u ljude, da sam previše paranoičan i to iako sam već takve fore osjetio na svojoj koži par puta. I sam sam nasjeo, mislim, ne u vezi posla, hm... :zubifale: Ali neka joj to bude lekcija, što da joj drugo kažem.

Ali da, baš kako ti kaže, ono pizdarije. U Ledu dosta ljudi radi bez te sanitarne knjižice ili prvo dobiju posao, pa onda to rješavaju. Tako sam ja radio u punionici vode bez sanitarne knjižice, makar ne znam da li to vrijedi za sezonce...

A i nema smisla sada truditi se da ga pokušavam uhvatiti u zamku. Ali stalno mi pada na pamet ona završna scena iz Inglorious basterds...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2015, 01:54

Vjerojatno je riječ o prevari; mislim da sanitarna dođe oko 300kn; a ako je u pitanju lječnički to nebi znao iznos. Za rad čistačice ti netreba sanitarna; bar mislim da netreba pošto se neradi s hranom. Ako ce još tražiti novca, u što sumnjam, najbolje da se dogovoriš s policijom i da ja uhvatite "u zasjedi".
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply