https://www.youtube.com/watch?v=KOFy8QkNWWs
Last Post Wins !!!11one
- hitman_4
Re: Last Post Wins !!!11one
prije 10-15 godina bili smo taoci prebogatih generala, a danas smo taoci dobro situiranih šatoraša kojima je jedini cilj vratiti zločinačku organizaciju natrag na vlast. poserem im se na lažno domoljublje i barbiku, a povlastice koje imaju vjerovatno će se prenositi sa generacije na generaciju

prava slika Rvatske
#nedirajtemikolindu
SpoilerShow

prava slika Rvatske

- Michel
Nisam im vjerovao od početka. Toliko su prozirni koliko su za HDZ i što rade. Koliko oni već kampiraju?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
116 dana, tu negdje. Ma govna, više ih nitko ne podržava od javnosti. Ali nitko se ne usuďuje ništa napraviti. Kao žele veće penzije, da se poslije brinu za njihove žene, a djecu zaposle u državnim firmama.
Michel puši karu.
- john_constantine
- hitman_4
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VQ6EALtebw jedna prigodna
njih jedino podržavaju fašisti, bujaneci i lažni branitelji
njih jedino podržavaju fašisti, bujaneci i lažni branitelji

- john_constantine
Da li netko ima iskustva s mobitelom koji ima windows phone 8 platformu? Koristiti cu taj mobitel, ali se pitam kakav je store. Znam da nema android, a ne bi htio da budem zakinut za neke aplikacije kao hznet.
Michel puši karu.
-
olio
windows phone mi je poslovni mob.
Jedva da ga koristim..ali većina aplikacija je ista.
Store nije na razini google play storea, niti appleovog, ali blizu.
HZNET sam probao nać i nema, ali ima HŽ vozni red aplikacija. Čini se solidna.
Najbolje ti je prolistat po stranici windows phone store i provjerit aplikacije, ali velika većina će biti.
Meni se ne sviđa baš windows phone (probao/koristim i android i iOS i oba su mi super), ali nekoliko ga prijatelja stalno koristi i oni su oduševljeni.
Jedva da ga koristim..ali većina aplikacija je ista.
Store nije na razini google play storea, niti appleovog, ali blizu.
HZNET sam probao nać i nema, ali ima HŽ vozni red aplikacija. Čini se solidna.
Najbolje ti je prolistat po stranici windows phone store i provjerit aplikacije, ali velika većina će biti.
Meni se ne sviđa baš windows phone (probao/koristim i android i iOS i oba su mi super), ali nekoliko ga prijatelja stalno koristi i oni su oduševljeni.
- Decadentor
Windows phone ima samo jedan plus nad ostalim softverskim sistemima, a to je odlican interfejs i jednostvanost. Ostalo sve kaska, cim skupim pare mjenjam mob.

- john_constantine
Da, čitao sam da je android popularniji, pa više rade aplikacije za njega. Ma kada vec dobivam badava nokia lumia 530, zasto ne? Bitna mi je samo ta aplikacija radi voznog reda vlakova jer cesto putujem njima.
Michel puši karu.
- john_constantine
Mislim da ovo za braniteljima prelazi sve mjere granice. Vrše teror nad svima, napadaju ljude ako nisu bili u ratu, nazivaju antifašistima i cilj im je još bolje sisati proračun, a prosvjednike protiv njih spriječe i još nekoliko njih zatvore. Ova država se vraća u prošlost radi tih parazita, a svi zaboravljaju da imamo druge važnije probleme...
Michel puši karu.
-
olio
al stvarno neshvatljivo...
"anti"prosvjednici idu u mirni prosvjed,
ovi krenu prema njima,
i onda ove antiprosvjednike zatvore i spriječe?!?!
Ko je tu lud?
"anti"prosvjednici idu u mirni prosvjed,
ovi krenu prema njima,
i onda ove antiprosvjednike zatvore i spriječe?!?!
Ko je tu lud?
- Decadentor
Postoji HŽ aplikacija i radi... sad koliko je pouzdana neznamjohn_constantine wrote:Da, čitao sam da je android popularniji, pa više rade aplikacije za njega. Ma kada vec dobivam badava nokia lumia 530, zasto ne? Bitna mi je samo ta aplikacija radi voznog reda vlakova jer cesto putujem njima.

- Decadentor
Prosvjedom nemozes promjeniti tudje misljenje, prosvjed uspije jedino kad su prosvjednici nadmocniji (u najvecem broju slucajeva ljudstvom) te ljudstvom koji stoje iza njih preko medija, tako da mi nema nekog smisla uopce se obazirati na prosvjede, osim ako su naravno visoke moralne vrijednosti u pitanju no sve je diskutabilno i subjektivno...

- john_constantine
He, to za vozni red, da. Sjecam se kada radim subotom, vlak za povratak u 10, nema ga za subotu, ok. I zavrsio sam ranije, pa moram 4 sata cekati sljedeci i vidim da vozi moj vlak. Ono, koji wtf? Pitam na blagajni da li vozi taj u subotu, ona da vozi, ja zasto onda nije u voznom redu na netu, a ona da je vec puno ljudi zalilo na to i da mogu uloziti zalbu. Gubitak vremena, kazem ja, ako dosada niste ispravili, sumnjam da ce moja zalba pomoći. Naravno, ispravili su tek kada su radili novi vozni red...
Ma bolja mi je ta aplikacija nego da gledam na internetu vozni red....
He, pokupiod transmetropolitana izraz: zivčani sam kao kopile na dan očeva.
Ma bolja mi je ta aplikacija nego da gledam na internetu vozni red....
He, pokupiod transmetropolitana izraz: zivčani sam kao kopile na dan očeva.
Michel puši karu.