Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Xenogears- Igra mi se dopala, ali priča mi nekako nije sjela,puna je klišeja , no doduše da sam je igrao kada je izašla prije nego sam odigrao podosta igara to nebi bio slučaj. Sama priča je ok, dosta toga ima za pohvatati i ima 10-ak "subplotova". Jedan veliku plus je što, osim kao likovi , možete igrati kao "gear"-ovi, odnosno veliki roboti kojima vaši likovi upravljau. Naravno svaki lik ima svoje unikatne poteze kao i svog unikatnog robota kojega tokom igre nadograđujete. Sve skupa ima 9 likova. Borbe se standardni turn based tip karakteristican za sve JRPGe tog doba i nemam sto specialno o tome govoriti. Jedna stvar koju moram pohvaliti je da su animacije odrađene preko anime.a. Navodno je ova square-ova igra orginalno bila planirana kao Final Fantasy igra, no pošto je po njima bila premračna su odlućili ne uvrstiti je u FF serijal, ali je dopušteno da izađe pod drugim naslovom. Igra nije bila pretjerano teška. Mislim da nema opcionalnih bossova. trebalo mi je oko 70 sati da je prjeđem. Sve u svemu solidna igra. Priču je malo teze u nekim trenucima za pratiti, ali ako volite "oldschool" jrpg-e ovo bi vam se moglo sviditi. Sudeć po wikipediji ovo je jedini naslov u ovome serijalu
I may be an idiot, but i am no fool.
- yakkazu
Source mod za Silent hill imena Alchemilla je prekjuce izasao. Gledao sam demo od prosle godine, nije bas to to bez monstera i inventorija, ali ipak planiram odigrati, jer ne moram ni spominjati da mi je silent hill vjerovatno najdraza fransiza ikad
- maddjuro
za 12$ se dobije 9 igara, s time da oni koji doniraju "više od prosjeka" budu dobili jos koju igru naknadno. a to više pretpostavljam 13-ak $ ; još 12 dana traje akcija
https://www.humblebundle.com/
https://www.humblebundle.com/
- maddjuro
Star wars force unleashed- jučer kupih 10ak star wars igara i ovo odlučih zaigrati. Igrao sam je jedno sat vremena i jedino sto zasad mogu reći da je konzolski port očajan. Sa mišem i tipkovnicom je ovo očajno za igrati. Budem jos malo probao ovo igrati ali ako se ovako nastavi sumnjam da cu dovršiti. Izuzev toga igra je "fora".(srecom platio sam samo 1$ pa i nije neka šteta)
-
da, grozan port.
Igrao na pc-u i odustao.
Poslije završia na konzoli,
zabavan gameplay, bezveze igra
Igrao na pc-u i odustao.
Poslije završia na konzoli,
zabavan gameplay, bezveze igra
- john_constantine
Ja sam ju igrao na ps2, he. Ima elemente god of war, ali repetitivno i dosta put iritatno. Šteta što je priča slaba. Očekivao sam da glavni lik bude više dark.
Michel puši karu.
- john_constantine
Da li je netko igrao The Bureau: XCOM Declassified
? Ima jeftino na akciji na ps3 store. Da li vrijedi kupiti?
? Ima jeftino na akciji na ps3 store. Da li vrijedi kupiti?
Michel puši karu.
- hitman_4
zaigrao sam malo Stranded Deep. uglavnom dosta zabavno
Lost scenarij samo što ste potpuno sami na nekakvom malom otoku okruženom morskim psima i rakovima
me vs. otvoreno more 0-1
naletih na kita s kojim sam se malo previše zaigrao, što me na kraju koštalo života. kit je zaronio i mene ostavio samog da lutam po mraku oceana... svakako preporuka za noćni ribolov, preyeben osjećaj

me vs. otvoreno more 0-1

- maddjuro
jos jedna jako ljepa survival igra je "subnautica"; vizualno je super, ideja je interesantna. Igra je u early acess-u .Volio bi je imati, ali 20 eura za nešto u early accessu mi je previše za dati
- maddjuro
- maddjuro
Avencast: Rise of the Mage besplatan na bundlestars-u
- john_constantine
Hand of fate - odlična igra napravljena preko kickstartera. Kako objasniti igru? Neobičan i originalan spoj igraćih roleplaying game karata, rpg akcije u stilu diabla i avanture. Igru vodi maskirani čovjek kao iz igre Thief i pred vas miješa karte s lokacijama, neprijateljima, zamkama i slično. Kada odaberete kartu s neprijateljima, onda ulazite u kratku, ali zabavnu borbu protiv raznih neprijatelja i bossova (do koje treba doći kroz karte). Karti ima pregršt, a poslije svakog bossa i tijekom igranja otključavate nove karte koje postavljaju nove izazove. Hrana, zdravlje i zlato, a svakim novim igranjem dobivate novo prokletstvo, a neprijatelji postaju sve teške. Najveći izazov su karte kada treba izabrati prave karte od uspješne do negativne s obzirom da lik dobro miješa. Postoji i endless mode. Dosta izazovna i zarazna, a i taman dugačka koliko treba biti. A i ostaje taj endless mod. Preporučam, nije pretjerano zahtjevna igra, a odlično smišljena.
Michel puši karu.
- maddjuro
evo par stvari koje sam igrao zadnja 3 ili 4 mjeseca
star wars republic commando- iako je grafika malčice zastarjela bio mi je gušt ovo ponovno odigrati. Iako zna biti repetetivna tu i tamo, ovo je jedna solidna star wars igra u kojoj igrate kao vođa elitne skupine storm tropera. Priča je relativno jednostavna i kraj je mogao biti bolji, humor odnosno razgovori unutar jedinice kojoj upravljate su mi bili interesantni. Ako ste ljubitelj star wars serijala, a nesmeta vam starija grafika ovo se isplati odigrati. Mislim da ovo košta nešto sitno na steamu; ja je nabavih za 1$ kad je bila na akciji.
Final fantasy 8- vidivši ovo na steamu me uhvatila nostalgija i odlučih "replay-ati" ovaj kao i FF9 nastavak. Osmica mi je ostala u ne-baš-najboljem sjećanju. Odigravši je ponovno prisjetio sam se i zašto. Iako je jedan solidan FF nastavak; nekako mi je bio prelagan. Sistem implementiran je omogućio da imate praktički maximalne statistike te, ako znate kako, možete nabaviti ultimativno oružje glavnom liku jako rano u igri, a ultimativnoga "bossa" možete doslovno ubiti u jednom napadu (iako za to treba imati podosta sreće pošto je taj instant kill napad baziran na RGNu). Sama priča je bila donekle dosadna, iako to je vjerojatno radi glavnoga lika koji je "pre-emo" bio. Glazba je dobra. Animacije za PS1 konzolu je za pohvalu
Final fantasy 9 - ovo mi je bio najdraži FF na PS1 konzoli, vjerojatno jer je to bila prvaigra ovoga serijala koju sam igrao. I nakon ponovnog igranja mi je igra bila super. Iako je mnogi kritiziraju kao djetinjastu zbog dizajna likova, to mi nije smetalo jer je to dobro implementirano u sam dizajn igre. Priča je ok, iako glavni negativac "Kuja" je malo pre-feminizirano dizajniran; čak i za ovaj serijal. Sistem borbe je bio "old school" i podsjećao na SNES doba. Ima puno opcionalnih stvari za raditi, no chocobo misije znaju ići na živce. Glazba je odlična kao i animacije.
star wars republic commando- iako je grafika malčice zastarjela bio mi je gušt ovo ponovno odigrati. Iako zna biti repetetivna tu i tamo, ovo je jedna solidna star wars igra u kojoj igrate kao vođa elitne skupine storm tropera. Priča je relativno jednostavna i kraj je mogao biti bolji, humor odnosno razgovori unutar jedinice kojoj upravljate su mi bili interesantni. Ako ste ljubitelj star wars serijala, a nesmeta vam starija grafika ovo se isplati odigrati. Mislim da ovo košta nešto sitno na steamu; ja je nabavih za 1$ kad je bila na akciji.
Final fantasy 8- vidivši ovo na steamu me uhvatila nostalgija i odlučih "replay-ati" ovaj kao i FF9 nastavak. Osmica mi je ostala u ne-baš-najboljem sjećanju. Odigravši je ponovno prisjetio sam se i zašto. Iako je jedan solidan FF nastavak; nekako mi je bio prelagan. Sistem implementiran je omogućio da imate praktički maximalne statistike te, ako znate kako, možete nabaviti ultimativno oružje glavnom liku jako rano u igri, a ultimativnoga "bossa" možete doslovno ubiti u jednom napadu (iako za to treba imati podosta sreće pošto je taj instant kill napad baziran na RGNu). Sama priča je bila donekle dosadna, iako to je vjerojatno radi glavnoga lika koji je "pre-emo" bio. Glazba je dobra. Animacije za PS1 konzolu je za pohvalu
Final fantasy 9 - ovo mi je bio najdraži FF na PS1 konzoli, vjerojatno jer je to bila prvaigra ovoga serijala koju sam igrao. I nakon ponovnog igranja mi je igra bila super. Iako je mnogi kritiziraju kao djetinjastu zbog dizajna likova, to mi nije smetalo jer je to dobro implementirano u sam dizajn igre. Priča je ok, iako glavni negativac "Kuja" je malo pre-feminizirano dizajniran; čak i za ovaj serijal. Sistem borbe je bio "old school" i podsjećao na SNES doba. Ima puno opcionalnih stvari za raditi, no chocobo misije znaju ići na živce. Glazba je odlična kao i animacije.
- DeadDispatcher90
Eh, Republic Commando... Jedan od mojih najdražih taktičkih shootera svih vremena, ma kvragu... Možda i najdraži. Ipak, nisu još stormtrooperi, tada su još bili clone trooperi ili specifičnije, klonovi komandosi. Meni je grafika i dan danas dobra.
Revenge solves everything