Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Ash_Williams

Re: Koji je to film?

Post by Ash_Williams » 29 Dec 2014, 20:30

ma Evil Dead poznajem u dušu, sjetio bi se odmah Brucea :lol: a Hammer filmovi imaju jak gotski štih, i tog bi se sjetio
mislim da je to 1 od onih malih hitića, koji su popularni u svoje kratko vrijeme, brzo ispare i onda ih se sjete samo nostalgičari.
poput The House on Sorority Row, samo što sam sve uspio iskopat na net osim tog jednog filma.

Michel

Post by Michel » 29 Dec 2014, 20:32

Za filmove koje se ja ne mogu sjetit uglavnom ispadnu loši. Ono, iščekujem ih, tražim i kad nađem, sav veseo, pogledam i čorak. Al to je to, ostane ti iz djetinjstva, nostalgija.

Uglavnom, javi ako nađeš. I mene sad zanima koji je to film :)

Jel ovo možda http://www.imdb.com/title/tt0119975/

Dvije priče. Jedna od Kinga, jedna od Barkera. Barkerova je o nekakvoj ruci.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Jan 2015, 12:48

Ash_Williams wrote:ja nikako ne mogu pronaći film iz osamdesetih, mislim da ga od tad nisam nikad više ni gledao. svega čega se sjećam je da je riječ o odsječenoj ruci,
mladiću koji radi u staračkom domu il tako nešto. uglavnom, stalno se riješava te ruke al se vrati. jednom prilikom čuva neke klince i 1 uleti sa tom rukom
na leđima.
određeni elementi ovog što si rekao se pojavljuju u Jacksonovom http://www.horrorhr.com/braindead-1992/

ruka nije ni blizu toliko bitna kao u tvom opisu, ali ima određeneih scena koje bi mogle aludirati na ovo tvoje. mala šansa da je, ali eto ;)

Ash_Williams

Post by Ash_Williams » 02 Jan 2015, 17:18

meni se isto Braindead motao po glavi. ne, nije ni to nažalost. film koji sam gledao nije bio toliko krvav, u biti bio je jako blag. :lol:

Seth Brundle

Post by Seth Brundle » 08 Feb 2015, 06:29

Ash, ako još uvek nisi pronašao naslov, pretpostavljam da misliš na Kuću (House) iz 1986. godine?

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Feb 2015, 11:08

ovo sam vec pitao, ali mozda netko se dosjetio:
Ukratko u filmu se pojavljuju neka dva komičara, ili čak umirovljena komičara. Mislim da ih unaje da snime neku reklamu. Jedan od njih nije baš najbolje prijateljski raspoložem prema drugome. Kad mu kcer dođe u posjetu da ga nagovori da snime tu neku reklamu on je njoj rekao da je s njim nemoguće za raditi; da pljucka kada izgovara slovo P pa da manjerno traži riječi na P. Te da ima potrebu bockati te prstom kad razgovarate.
I may be an idiot, but i am no fool.

filmofil

Post by filmofil » 08 Feb 2015, 21:34

meni zvuči kao sunshine boys
This is the Zodiac speaking.

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Feb 2015, 20:36

mislim da je to to; puno hvala vec godinama tražim taj naslov
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Feb 2015, 13:07

Mislim da je bila tu tema, a ne mogu ga naći. Strani horor, mislim da iz tajvana. Horor o čudovištima s dugim jezicima koji se vole hraniti fetusima i malom djecom. Niti ne znam da li je uopće izašao dvd.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Feb 2015, 20:27

john_constantine wrote:Mislim da je bila tu tema, a ne mogu ga naći. Strani horor, mislim da iz tajvana. Horor o čudovištima s dugim jezicima koji se vole hraniti fetusima i malom djecom. Niti ne znam da li je uopće izašao dvd.
Neznam ali možda ti ovo pomogne u potrazi:

Filipinsko mitsko biće Manananggal
Manananggal is an aswang that can fly after separating itself from the lower half of its body. It eats babies and fetuses from a mothers womb. It eats babies by means of passing their long tongue through a small hole from the roof of a house. The sharp end of the tongue touches the mother's navel to suck the blood of the fetus or unborn child.This creature's name was derived from the Filipino word, tanggal, which means "to separate" because of the manananggal's ability to separate itself from its lower body.
Eventualno: Aswang (2011) http://www.imdb.com/title/tt2100397/

xEdgex

Post by xEdgex » 05 Mar 2015, 20:28

Nije horor, ispricavam se unaprijed.

Naime nedavno sam naletio na taj film ali nikada ga nisam skinuo. Radi se o novijem filmu, vjerovatno je Europski. Radnja je isla otprilike ovako " porodica zivi u nekoj artsy kuci (mozda u sumi?) " :/ Mislim da se radnja desava ljeti. Sav film mi je izgledao nekako kao mix Dogtootha ali jos vise artsy. Vjerujem da nema sanse da iko zna o cemu pricam ali da probam :supz:
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

lemonzoo

Post by lemonzoo » 05 Mar 2015, 21:00

Da nije možda Borgman? Ali može biti 700 naslova, nisi baš precizan :)

Image

xEdgex

Post by xEdgex » 05 Mar 2015, 21:23

lemonzoo wrote:Da nije možda Borgman? Ali može biti 700 naslova, nisi baš precizan :)

Image
A nije Borgman, njega sam gledao ali imam osjecaj da je ovdje neka slicna atmosfera. I da, jebiga opis mi je grozan kada je to sve sto mi je ostalo u sjecanju :(
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Ash_Williams

Post by Ash_Williams » 10 Mar 2015, 19:47

Seth, nije ni to koliko se sjećam. kao da je propao u zemlju :lol:

sjetio sam se još jednog filma, sjećam se samo par sitnica. uglavnom, ne držite me za riječ al mislim da frajer ima ljubavnicu u
nekom ljetovalištu koju ubije jer se boji da će mu žena doznati. također nisam siguran da se frajer vrati u to ljetovalište sljedeće godine i ta njegova
ljubavnica se vrati u nekom demonskom obliku i počne ubijat sve.

bolje se sjećam nekih detalja, kad se ženska vrati u paranormalnom obliku koža joj je sva kao od pepela, ima plavu periku, skroz izobličen glas
i opet nisam siguran rozu haljinicu. :lol:

jedna scena koje se posebno sjećam je da ženska probode par sa šipkom usred seksa.

Post Reply