Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
age of wonders besplatan na "GOOD Old games"-u; bar dok se ne podjeli svih 200 000 kopija
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
- john_constantine
zanima me da li je tko završio prvu epizodu Game of thrones? Zanima me kako se vama završila prva epizoda...
Odlična mogućnost da se može igrati kao više likova, samo mi je tlaka opet iznova igrati jer ne vjerujem da to previše utječe na radnju...
Odlična mogućnost da se može igrati kao više likova, samo mi je tlaka opet iznova igrati jer ne vjerujem da to previše utječe na radnju...
Michel puši karu.
-
ja sam završio,završila je tako dajohn_constantine wrote:zanima me da li je tko završio prvu epizodu Game of thrones? Zanima me kako se vama završila prva epizoda...
SpoilerShow
mi je ramsey uvaljao nož u vrat
- john_constantine
tako je i meni ispao završetak...
Ma mislio sam igrati iznova tako da donesem drugačije odluke da vidim da li ima kakvog utjecaja na završetak, ali izgleda da ipak na kraju dođe isto.
S time i gubim volju za igranjem sljedećih epizoda. Ovako se svodi i dalje na klikanje dijaloga koji kao kroje priču, a razlike su minimalne s obzirom da sve vodi do istog završetka bez obzira na igračev utjecaj. Jedino se isplati odigrati radi radnje...
Ma mislio sam igrati iznova tako da donesem drugačije odluke da vidim da li ima kakvog utjecaja na završetak, ali izgleda da ipak na kraju dođe isto.
SpoilerShow
Ono, da bi za sentinela odabrao vojskovođu, a ne seljaka. Ili ne bi ubio onog vojnika i slično. Pa ako doneseš pravu odluku, da će klinac preživjeti. Ako bi samo stajao za strane i šutio...
Michel puši karu.
- hitman_4
- maddjuro
po meni debelo precjenjena, i prelagana. doduše igrao sam je samo na hard.hitman_4 wrote:BioShock Infinite -uhh, odlična igra
Čuh dosta toga pozitivnoga o "red faction guerrilla", pa pošto je bila 4 eura na steamu ej kupih. Ovih prvih par sati mi je bilo odlično. Super mi je što se doslovno sve zgrade mogu uništiti; kao i sam "engine" za to rušenje mi je super. Igra je malo konzolizirana, ali se nasrecu aimassist da ugasiti. Najbolji opis igre je nesto tipa GTA na marsu. Jedino steta da nema koja "marsovska" radio stanica
-
guerrilla je baš zabavna igra.
Uživa sam u destrukciji.
Moga bi to zaigrat ponovno da se prisjetim
Uživa sam u destrukciji.
Moga bi to zaigrat ponovno da se prisjetim
- john_constantine
- maddjuro
igrao ja jos kad je bio u alfi, koju stotinu sati sam svojevremeno na tu igru spiskao. Doduše toje bilo pred koju godinujohn_constantine wrote:Igra li tko minecraft?
- john_constantine
pa zanima me kako se to može igrati? Mislim, na forumima gledam da reklamiraju nekakve piratske servere i to. Da li se minecraft može igrati samostalno?
Michel puši karu.
-
može samostalno ("singleplayer"),
može piratski.
skineš s torrenta pokreneš i izlista piratske servere ili nađeš negdje ip.
Ja sam kratko igrao 30-tak sati s prijateljima, napravili svoj server i igrali
može piratski.
skineš s torrenta pokreneš i izlista piratske servere ili nađeš negdje ip.
Ja sam kratko igrao 30-tak sati s prijateljima, napravili svoj server i igrali
- maddjuro
može se najnormalnije igrti smostalno, Ja sam samo par puta bio na serverima; ali primarno sam sam igrao. Doduše igru sam kupio u alfi kada je bila 10$. Tako da nemrem pomoci sto se tice piratskih servera (al mogu ti posuditi svoj user ako ti se igra pošto ja rjetko kad igram)john_constantine wrote:pa zanima me kako se to može igrati? Mislim, na forumima gledam da reklamiraju nekakve piratske servere i to. Da li se minecraft može igrati samostalno?
- john_constantine
Duck tales remastered - odlična arkada, baš sam se prisjetio djetinstva kada sam igrao na tim konzolama. Nisam igrao original, pa ne znam da li je ova sada lakša od originalne verzije. Beskrajni životi, pa bez problema igraš iznova. Znao sam izgubiti živote kod jednog bossa i više puta pri kraj nivoa. Dosta kratka igra s podosta nivoa, zabavnih fora kao plivanje u bazenu s novcima i lijepa grafika. A bossovi odlični. Odličan klasik, makar kada se završi, jedino što ostaje je otključavanje slika i slično.
Michel puši karu.
-