sramota koliko je GTAIV neoptimiziran. uglavnom nikad više od njih kupiti originalnu igru

tek si to sada skužio?hitman_4 wrote:onaj rockstar je smeće neviđenoode mi 3h igre u vjetar, a ni sam ne znam zašto. hebo ih windows live da ih hebo(ne prepoznaje moj wl account nakon apdejta tak da se mogu pozdraviti sa sejvom)
sramota koliko je GTAIV neoptimiziran. uglavnom nikad više od njih kupiti originalnu igru
maddjuro wrote:evil within- igra kojoj sam se veselio i koja me, bar zasad, razočarala. Igrao sam je jedno sat i pol; dva sata i igra je bezveze. Igra je loš "console port". Grafika je zaključana na 30fps; imate poveće crne linije na vrhu i dnu ekrana koje nemožete maknuti,lik zauzme trećinu ekrana što zna stvarati probleme kod nišanjenja i sveopće preglednosti . Kontrole su loše; odbijam igrati PC igre joystickom. Miš šteka bez obzira na podešenja što rezultira u poteškoćama pri onesposobljavanju zamki di trebate žicu nanišaniti. Još jedan element koji mi je bezveze je "upgrejdanje", ono se vrši tako da skupljate neki vrag koji ubrizgavanjem u sebe omogućuje da imate više energije,da vam oružja imaju veće magazine isl. Taj mi je element bio morbidan pošto su mogli staviti da djelove zamki koje također skupljate koristite za nadogradnju oružja a ovo ranije navedeno za promjene svojih tjelesnih karakteristika ili jednostavno staviti da se mogu pronaći neki odjevni predmetikoji bi vamomogućili nošenje većeg broja municije Atmosfera mi je nekako forsirana. Prvo poglavlje je kopija odličnoga Outlasta a kasnije pokušavaju napraviti nešto na šemu resident evila 4 u kombinaciji s šuljanjemo. Dizajn čudovišta je isto malo forsiran. Ima neki silent hill štih s bodljikavom žicom omotanom oko , recimo, očiju neprijatelja. Jedna stvar koja mi je bila dobra je sto ako se nekome prišuljate možete ga potiho smaknuti. Kao što rekoh tek sam počeo igru ali zasad sam razočaran.S obzirom tko stoji iza nje očekivao sam puno više. Ni Ho od horrora bar zasad.
John_Ryder wrote:skinuo Tales from the Borderlands od Telltale gamesa, probat će se za vikend