Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
suikoden ps1 - igra je iz 95'e tako da je izgledom slična SNES eri RPG-ova. Igra mi je bila odlična. Vizualno mi se dopala, glazba je bila odlična.Priče iako ne revolucionalna je interesantna. Ukratko vi igrom slučaja postanete vođom pokreta otpora da svrgnete kralja. Tokom igre morati cete regrutirat što više ljudi (možete ih čak 108 pronaći, neki vam se priključe automatski a za neke treba netšto obaviti prije nego vam se priključe). Što više raznovrsnih likove imate biti ce vam lakše u taktičkim segmentima igre di se borite protiv bataljuna. Te borbe iako rudementalne, su interesantne. Svode se na biranje vrsta napada tipa "charge, magic, ranged.." ovisno o vašem i protivnikovom odabiru ce se bitka odvijati. Naravno svaki od likova kojega odaberete cete moći koristiti u svojoj skupini tokom igre. U skupini (party-u) imate 6 likova. Tu i tamo ce neki likovi morati biti s vama priče radi. Magije generalno ovise koji "rune" opremite na lika i/ili njegovo oružje; iako magije nisu pretjerano nužne u ovoj igri. Također domet napada varira od lika do lika tako da imate bliski srednji i daleki domet( konkretno to znači da mačevalci nemogu napadati ako su u stražnjemu redu). Tako da i tu ima neke taktike. Igra je "free roam" tako da možete istraživati mapu kako hoćete. Još jedan plus da imate što veći broj likova je taj da cete onda u dvorcu imati svoga kovača, prodavača, sef za skladištenje, kao i opcionalnih misija kao knjižnicu u kojoj možete naći knjige koje stepronašli u raznim instancama. Tokom priče ćete tu i tamo donositi odluke. Neke su beskorisne jer sto god da odaberete dijalog je nepromjenjen, a neke doslovno ovise o pitanju života i smrti pojedinih likova. Vrjedno je i spomenuti da likovi pogibaju u ovoj igri.
Igru preporučam onima koji vole retro JRPGe, i kojima nije važna samo grafika.
Igru preporučam onima koji vole retro JRPGe, i kojima nije važna samo grafika.
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
dragon age origin besplatan na originu; ali samo do 14.10
-
evo uživam u Middle earth Shadow of Mordor,znači assasins creed stil borbe i kretnje ali u lord of the rings svijetu,odlična priča + zanimljivi side questovi,zanimljive moći poput čitanja misli uraka,kapetani su baš badass,pogotovo cut scenovi u borbi sa njima,zasada sve štima,i ono najbitnije..odlično optimizirano
- john_constantine
Baš sada čitam za Dead Rising 3 da se zapravo radi o neoptimiziranoj igri, spustio sam sve na low detalje i nikako nije igrivo. A ovo ću morati riskirati i probati. Ps3 verzija neće tako brzo, pa onda dok padnu cijene ili dok bude netko prodavao rabljeno...
A gameplay izgleda odlično.
A gameplay izgleda odlično.
Michel puši karu.
-
Što si ne skineš? Skini si repack od blackboxa,17 giga umjesto 32
- john_constantine
Baš sam stavio skidati, danas ili sutra će se isprobati, pa da vidim da li će raditi na mom kompu.
Michel puši karu.
-
ja imam konfu staru 4 godine,na rezi 1920x1080 postavke medium ide savršeno,možda nešto i na high dignem
- maddjuro
Serious sam 3 - bila igra 90% off na steamu a kako mi je ostalo par eura na kartici odlucih izeti ovo. Igra je ono sto i prethodnici u ovom serijalu; bezumno pucanje po svemu što se kreće uz konstantno trčanje, bez neke priče i sa ok dobacivanjem od glavnog lika nekih "punova". Iako takve ogre generlno nevolim u malim dozama mi je ovo bilo ok. Igra se sat vremena da se malo odmorim i to je to. Multyplayer mi se nije dalo igrati, a da budem iskren i ovaj DLC mi je pred kraj do te mejre dosadio sa sam stavio šifre samo da ga završim i idem neso dalje igrat. Igra je relativno teška igrao sam na jednoj razini višoj od srednje (imaju još dvije razine teše od ove moje) i igra je bila dosta izazovna. Neprijatelji su bili ok dizajnirani i ima nesto humora i easter egg-ova. Ako volite ovakve tipove igre koji ne kriju da su samo "bezumna " pucačina sa stotinama neprijatelja onda bi vam se ovo moglo dopasti
- john_constantine
Meni na kraju dobro radi, low detalji, ali radi bez trzanja. Igram vec par dana, nisam se jos uvijek zasitio ubijanja orkova.John_Ryder wrote:ja imam konfu staru 4 godine,na rezi 1920x1080 postavke medium ide savršeno,možda nešto i na high dignem
Skinuo i ryse, son of rome, isto sve,low. Fora je, ali ne pretjerano interesatna radnja i jedno te isti stil borbe. Ali egzekucije su dobre. Samo dosta trza kod masovnih scena.
I killer is dead, kupio na akciji za ps3, prebolesno. Uvrnuto kao što sam i očekivao od Suda 51.
Michel puši karu.
- john_constantine
Shadows of Mordor - završio igru nakon 20 sati igranja. Priča je baš obećavala, dosta mračna i brutalna s odličnim animacijama, ali tih nekoliko likova mi ostavljaju dojam površnosti, a i premalo je tih glavnih misija tako da se moglo više proraditi na scenariju. Ali akcija je odlična, kao assassin creed, samo s orcovima i puno zabavnije i krvavije. Puno mogućnosti, načina za ubijanje, i hrpa orkova. Na početku sam stalno umirao, a protivnici su svakim umiranjem postali sve jači. Ali kasnije kroz igranje kada se poboljšavaju sposobnosti, onda već igra postaje lakše, a time i manje izazovna. Na kraju sam zapostavio sve to i krenuo na priču. Bossovi nisu nešto pretjerano specijalno, pri kraj su čak i razočaranje koliko ih je prelako pobijediti. Ostalo mi je samo skupljanje predmeta, spašavanje zarobljenika i slično, ali ne da mi se. Odlična igra.
Killer is dead - eh, teško je objasniti uopće radnju ove igre. Ubojica koji ubija po narudžbi, a kasnije darkness preuzima "mete" i pretvara ih u razna čudovišta. Ima tu svega od diva do yakuze s duhom tigra ili David. Akcija je nabrijana i brza, završio sam igru na normal tako da nije bilo pretjerano izazovna. Neprijatelji nisu ništa specijalno. A i mape kratko traju tako da se igra brzo završi za kojih 7 - 8 sati. Da nema radnje, onda ne bi trajalo niti 3 sata. Ostaje sidequestovi, kao dodatne misije za raznim zadacima što mi se na kraju baš nije više dalo. A glavni lik je i žigolo, pa ima par čudnih igara osvajanja cura. Ali samo dvije cure tako da i to brzo dojadi... I ono što mi je smetalo puno ideja i fora koje su bile već u Suda 51 igrama kao Shadows of the damned ili No more Heroes. Solidna akcijska igra s konfuznom radnjom.
Killer is dead - eh, teško je objasniti uopće radnju ove igre. Ubojica koji ubija po narudžbi, a kasnije darkness preuzima "mete" i pretvara ih u razna čudovišta. Ima tu svega od diva do yakuze s duhom tigra ili David. Akcija je nabrijana i brza, završio sam igru na normal tako da nije bilo pretjerano izazovna. Neprijatelji nisu ništa specijalno. A i mape kratko traju tako da se igra brzo završi za kojih 7 - 8 sati. Da nema radnje, onda ne bi trajalo niti 3 sata. Ostaje sidequestovi, kao dodatne misije za raznim zadacima što mi se na kraju baš nije više dalo. A glavni lik je i žigolo, pa ima par čudnih igara osvajanja cura. Ali samo dvije cure tako da i to brzo dojadi... I ono što mi je smetalo puno ideja i fora koje su bile već u Suda 51 igrama kao Shadows of the damned ili No more Heroes. Solidna akcijska igra s konfuznom radnjom.
Michel puši karu.
- Decadentor
- john_constantine
je, vidio sam taj trailer. Grafika izgleda odlično, ali ne vjerujem da će biti previše igrivo.Decadentor wrote:https://www.youtube.com/watch?v=qV3PhvCf_Jg
Michel puši karu.
-
prešao glavne misije shadow of mordora - 27 sati igre,još par side misija mi ostalo ali mi se nije dalo,razočaran zadnjim boss fightom,space space desni klik gotovo
no dobro,cut scene fantastične + priča,defintivino igrica za odigrat pogotovo ako ste fan lotr + hobbit filmova,9/10
krenuo sa the evil within,jako loša optimizacija te loša kamera,ali veliki plus priča i atmosfera,tako da još nastavljam pa ćemo vidjeti

krenuo sa the evil within,jako loša optimizacija te loša kamera,ali veliki plus priča i atmosfera,tako da još nastavljam pa ćemo vidjeti
- john_constantine
Da, a niti predzadnji boss black kapetan nije bio nešto.
Michel puši karu.
-
Ima li itko playstation plus pretplatu?
Ne igram ps3 i prodao sve igre, ps+ mi se čini super za comeback
igrama.
Isplati li se? (stvarno je jeftino...)
Ne igram ps3 i prodao sve igre, ps+ mi se čini super za comeback

Isplati li se? (stvarno je jeftino...)