Što mi je izmamilo smješak danas?
- lemonzoo
- lemonzoo
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
"Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril je tokom posete jednoj fabrici civilnih i vojnih aviona na krajnjem istoku zemlje dobio na poklon - borbeni avion Suhoj SU-35"

- john_constantine
djevojka mi je nakon dužeg vremena dobila priliku za posao u svojoj struci (cvjećarstvo). Sada trenutačno da se uhoda, a početkom sljedećeg mjeseca bi počela raditi. I nakon 3 mjeseca, ako zadovolji, onda ostati na poslu. 
Michel puši karu.
- lemonzoo
Je li to neki odsjek na agronomiji ili baš ima škola za cvjećarstvo? Nikad čuo
- john_constantine
da, ima srednja škola gdje se obučavaš za cvjećare, vrtlare i slično. Ali danas su ga zakomplicirali i izmislili neke blesave poslove kao pomoćni vrtlar... Stvar je da je to za cvjećarstvom inače bilo zamišljeno da počnu kao pomoćnici u radnjama i onda bi trebali steći iskustvo. Poslije nakupljenog iskustva položiti majstorski ispit i onda mogu sami otvoriti cvjećarnu. A s obzirom na pad kupovne moći i malo cvjećarnica koje uspijevaju opstati osim kod groblja, na kraju je ta ideja otišla u vjetar.lemonzoo wrote:Je li to neki odsjek na agronomiji ili baš ima škola za cvjećarstvo? Nikad čuo
I onda imaš ljude koji su se školovali za cvjećara/ćarku koji se nemaju nigdje zaposliti u tim rijetkim cvjećarnama koje su opstale radi nedostatka iskustva.
Michel puši karu.
- john_constantine
Prehladen sam, cijeli vikend cu ležati i gledati filmove.
Michel puši karu.
-
olio
- hitman_4
- maddjuro
što sam otišao u jednu zalagaonicu kupit par alan fordova extra koji su mi falili. Na netu je pisala cijena 10kn, pa sam odlučio popunit par rupa. A kad ono svih 7 za 10kn; a ne po komadu.
GM2: stigla pošiljka s bookdepository-a
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ono kada na torrentu nađeš Halloween Movies IMDB Pack 2014, a već sam 99 % sve pogledao. 
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
maddjuro wrote:što sam otišao u jednu zalagaonicu kupit par alan fordova extra koji su mi falili. Na netu je pisala cijena 10kn, pa sam odlučio popunit par rupa. A kad ono svih 7 za 10kn; a ne po komadu.
- hitman_4
- Michel
Nevjerojatno je koliko taj lik ima podršku. Čisti šok. Mislim, znam da je stalno biran, ali tek ovdje vidiš ko mu sve daje podršku. Danas popodne prebacujem programe i naletim na bujicu od onog bojanca ili kako već. Gostova branitelj i dotakao se Bandića i naravno, dao mu punu podršku.
Kaže da je to bio politički potez komunjara (spomenuo Milanovića, Jospivoća) koji su meni isti vrag ko ovi desničari, pogotovi takvi kao što su Bojanec i ostali.
I sad si mislim, pa što i da je bio politički potez ako je Bandič kriv i ako je krao. Glup narod. Sve uvijek mora biti lijevo i desno. I onda kad kažeš da nisi za niti jednu tu opciju, onda ti kažu al nemaš izbora, politika je dio života i moraš se odlučit jer ako nisi za ljevicu, onda si za desnicu. Isto obrnuto.
Ne, imaš izbor i sam odlučuješ. Kako ne volim te etikete.
Kaže da je to bio politički potez komunjara (spomenuo Milanovića, Jospivoća) koji su meni isti vrag ko ovi desničari, pogotovi takvi kao što su Bojanec i ostali.
I sad si mislim, pa što i da je bio politički potez ako je Bandič kriv i ako je krao. Glup narod. Sve uvijek mora biti lijevo i desno. I onda kad kažeš da nisi za niti jednu tu opciju, onda ti kažu al nemaš izbora, politika je dio života i moraš se odlučit jer ako nisi za ljevicu, onda si za desnicu. Isto obrnuto.
Ne, imaš izbor i sam odlučuješ. Kako ne volim te etikete.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
- john_constantine
ma Bandić najviše duguje svojoj karizmi. Odnosno, pravi je seljak u javnosti po svojoj kulturi, držanji i ponašanju. A računaj da je valjda 70 % Hrvata takvo, pa ne čudi takva popularnost. Ma računajmo još i da je dosta toga kao "napravio" za Zagreb, pa onda mogu zažmiriti na krađe, lopovluk i takve stvari. S obzirom da je grad još i u plusu...
Michel puši karu.