Razgovori ugodni o horor temama
-
John_Tate's_bitch
by John_Tate's_bitch » 07 Nov 2007, 00:42
Djuro21 wrote:John_Tate's_bitch wrote:Unreal wrote:Hostel- film koj samo ima solidne krvave scene ,ali ništa više od toga
Silent Hill- nisam puno upoznat sa igricom ,ali mogu reči da se radi o jako dosadnom filmu u kojem nisam niti skužio dosta toga u priči
E znaš kaj, ti fakat nemaš pojma o filmovima, samo se tu nabrijavaš na Halloween, gledam u te tvoje komentare neko vrijeme i mislim si, ma stat će on, ali neeeeeeee.....samo sereš i sereš. Daj prestani srat, i Hostel? Daj molim te, pa film je baš super. Ponašaš se kao da ti imaš neku ULOGU na ovom forumu i da su tvoju kometari mišljenje nekog stručnjaka??? Mislim wtf???? O čemu mi tu pričamo???? Koliko ti uopće imaš godina?? Netko je hodao u oblacima predugo i sada ga treba spustiti na ZEMLJU

hostel i je jadan film, a silent hill mi je dobar film.
a što se tiče ubreala, on je ovdje ima veću ulogu od tebe, i ima pravo a svoje mišlenje ko i svi ostali
PA JA NISAM OVDJE SVAKI DAN KAO NEKI, IMAM 'ŽIVOT' AK SI ČUO ZA TO. VJEROJATNO ZATO JA NEMAM KAKO TI KAŽEŠ OVDJE NEKU ULOGU
Mogla sam o tebi imati normalnu, prosječnu sliku, ali sada kada mi u 20 do 2 ideš branit nekog klinca...ah kaj da ti kažem, valjda i sam vidiš o čemu pričam......Nemam se ja tu namjeru svađati ni ništa, ali mislim da je lik malo pretjerao, čudim se kako to da nije netko ranije ovako reagirao??? A kad smo kod mišljenja, da ima ga svatko a u ovom slučaju ga imam i JA
PS. Poradi malo na gramatici

[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury
-
Scarface
John_Tate's_bitch wrote:Djuro21 wrote:John_Tate's_bitch wrote:
E znaš kaj, ti fakat nemaš pojma o filmovima, samo se tu nabrijavaš na Halloween, gledam u te tvoje komentare neko vrijeme i mislim si, ma stat će on, ali neeeeeeee.....samo sereš i sereš. Daj prestani srat, i Hostel? Daj molim te, pa film je baš super. Ponašaš se kao da ti imaš neku ULOGU na ovom forumu i da su tvoju kometari mišljenje nekog stručnjaka??? Mislim wtf???? O čemu mi tu pričamo???? Koliko ti uopće imaš godina?? Netko je hodao u oblacima predugo i sada ga treba spustiti na ZEMLJU

a što se tiče ubreala, on je ovdje ima veću ulogu od tebe, i ima pravo a svoje mišlenje ko i svi ostali
PA JA NISAM OVDJE SVAKI DAN KAO NEKI, IMAM 'ŽIVOT' AK SI ČUO ZA TO. VJEROJATNO ZATO JA NEMAM KAKO TI KAŽEŠ OVDJE NEKU ULOGU
Mogla sam o tebi imati normalnu, prosječnu sliku, ali sada kada mi u 20 do 2 ideš branit nekog klinca...ah kaj da ti kažem, valjda i sam vidiš o čemu pričam......Nemam se ja tu namjeru svađati ni ništa, ali mislim da je lik malo pretjerao, čudim se kako to da nije netko ranije ovako reagirao??? A kad smo kod mišljenja, da ima ga svatko a u ovom slučaju ga imam i JA

Ka prvo, dobro ti je Djuro reka, svak ima pravo na mišljenje, i nemaš se ti šta javljat i tu nešto pizdit kad ti to ne odgovara. Ka drugo, zašto misliš da Unreal sebe smatra nekom važnom facom ode pa se "kurči". I treće, ne, jebeno nemaš pravo na mišljenje ako se tako ponašaš, jer postoji granica između mišljenja, savjeta, pa čak i blagih pokuda od običnih seruckanja.
Živo me zaboli kurac šta ti misliš ode o nekome, a i to da imaš život- čisto sumnjan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
metallicat
-
a dobro sad ne mora se nitko klat tu. topic je 'najgori horori' tj najgori horori vama, pa ako je nekome loš hostel može to i napisat. meni su super i hostel i silent hill (manje) i šta sad
-
John_Tate's_bitch
by John_Tate's_bitch » 07 Nov 2007, 01:02
Ghostface wrote:John_Tate's_bitch wrote:Djuro21 wrote:

Ka prvo, dobro ti je Djuro reka, svak ima pravo na mišljenje, i nemaš se ti šta javljat i tu nešto pizdit kad ti to ne odgovara. Ka drugo, zašto misliš da Unreal sebe smatra nekom važnom facom ode pa se "kurči". I treće, ne, jebeno nemaš pravo na mišljenje ako se tako ponašaš, jer postoji granica između mišljenja, savjeta, pa čak i blagih pokuda od običnih seruckanja.
Živo me zaboli kurac šta ti misliš ode o nekome, a i to da imaš život- čisto sumnjan.
Pa broj mojih postova govori ljubavi moja draga o tome tko ima život, a tko ne. Gle neću se sad tu forsat na neku dobrotu, ja sam rekla svoje, ono kaj sam mislila u tom trenutku i za ostalo me boli briga. Zahvalite mi što sam vam barem unjela malo 'života' u ovaj forum. Sad čete se moć na ovu temu quotat tjednima, a ja odoh važnijim stvarima
Kissy, kissy
PS. Ja pizdim? O ne dragi moj! Ja se zabavljam, oh da....ooooohhh...daj mi još, joooooš.....mmmmm...mljac, mljac :9
-
maddjuro
John_Tate's_bitch wrote:Djuro21 wrote:John_Tate's_bitch wrote:

PS. Poradi malo na gramatici

ja po noći nabolje mogu radit za fax što trebam jer imam mir, što se tiče gramatike radim greške jer sam preumoram da bi gledao što točno tipkam, nemam ja blage kolko unreal ima godina. A kad smo već kod tog što ti radiš tu u 20 do 2 ako "imaš život", a to da visim ovdje po cjele dane je jer ,kad sam doma, prek laptopa čitam predavanja pa tu i tamo se u pauzama spojim ovdje vidit što ima novog
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Scarface
Ajde Djuro, šta joj se opravdavaš, ko je jebe. Niko, čini se.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
metallicat
-
John_Tate's_bitch wrote:Pa broj mojih postova govori ljubavi moja draga o tome tko ima život, a tko ne.
ovo si spomenula (valjda je -la) već par puta. što nemaš ništa drugo za reć osim toga? ne želim napadat al ovo lgupo ispada. normalno da imamo živote. jedini razlog to što visim tu je najbolji forum koji znam a pogotovo ekipa na njemu. i baš zato jer nema ovih ''rasprava''.
-
maddjuro
po njoj gotovo svi oni ljudi s
www.forum.hr nemaju živote. A to ljudi koji svako malo pišu ja za razliku od vas imam život, najčešće se s time tješe jer su sami nečim zakinuti.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
John_Tate's_bitch
by John_Tate's_bitch » 07 Nov 2007, 01:37
Oooho ho!! Bome sam unjela život ovdje! Aj joj, koji zaključci...baš sam se nasmijala
Ja nisam rekla da ljudi kaj su na forumima nemaju život, nego smatram da ako ja iznesem neko mišljenje vezano za Unreala i onda netko u jebenih 20 do 2 dođe da bi njega branio...e pa da...sve to govori xD
Ah čujte, vi samo možete nagađati tko tu ima život, a tko ne. Ja znam o čemu ja pričam. A o jebanju bi mogli dosta pričat i tko tu ima paučinu, oooooh....daaa....MNOGO
Navratila bum opet ja možda nakon nekog vremena da unesem malo AKCIJE ovdje! Kissy kissy

-
jigsaw
Svakako bi mogao dodati i Scary Movie serijal među glupim horrorima.
A o jebanju bi mogli dosta pričat i tko tu ima paučinu, oooooh....daaa....MNOGO
Smiri doživljaj

-
Unreal
John_Tate's_bitch wrote:Unreal wrote:Hostel- film koj samo ima solidne krvave scene ,ali ništa više od toga
Silent Hill- nisam puno upoznat sa igricom ,ali mogu reči da se radi o jako dosadnom filmu u kojem nisam niti skužio dosta toga u priči

Nisam neki veliki strućnjak koj recimo piše za magazine nego samo kažem kaj mislim o filmu,a mišljenja se djele.
Da si možda gledale neke komentare bolje vidjela bi da ne serem stalno (samo u većini slučajeva) i na ovom forumu imam pravo srati na bilo koj film.
PS Ima 16 godina ako te baš zanima.
No ajde ne da mi se sada off topic
HMMM jedan od lošijih horrora po sječanju mi je bio The Hidden II
-
metallicat
-
John_Tate's_bitch wrote:Ja nisam rekla da ljudi kaj su na forumima nemaju život, nego smatram da ako ja iznesem neko mišljenje vezano za Unreala i onda netko u jebenih 20 do 2 dođe da bi njega branio...e pa da...sve to govori xD
Ah čujte, vi samo možete nagađati tko tu ima život, a tko ne. Ja znam o čemu ja pričam. A o jebanju bi mogli dosta pričat i tko tu ima paučinu, oooooh....daaa....MNOGO
jebote bog, pa o čemu tu pričaš?! jedan čas kažeš jedno onda ''nisam ja to rekla''
nauči se prvo poštovanju drugih pa se onda javljaj.
-
Wendigo
@ John_Tate´s _Bitch:
sutra mi je godinu dana kako sam član ovog super foruma gdje poštujem i cijenim ljude bez obzira na mišljenja i ljuti me kad netko tko dolazi tu kao turist vrijeđa ljude i ponaša se kao dijete od 5 godina koje se brani lošim argumentima kada više nema što reć.. ako si već nabrijana iz nekog razloga, izađi malo na zrak, duboko udahni, prošetaj itd.. da li možda poznaješ osobno ljude za koje kažeš da "nemaju život" kad si već uzimaš za pravo davati takve izjave?? uostalom, što znači to "nema život"?
p.s. pisanje caps lockanim slovima je krajnje nepristojno i iritantno. to ti dođe kao da se sugovornik dere za vrijeme konverzacije..
-
Vorador
uf. ovakve jebivjetarske članove, koji samo kavge zameću, bi trebalo izgnati s ovog miroljubivog foruma

ili ne? btw svatko je naveo njemu osobno glupe i najgore filmove i ne treba se oko toga svađati kao mala djeca.
-
HorrorHR
- Site Admin