Što mi je maknulo smješak danas?
- hitman_4
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
katastrofa šta ovi izraelci rade, je*em im mater zločinačku!
http://www.youtube.com/watch?v=jYzte59eF_4
http://www.youtube.com/watch?v=jYzte59eF_4

- hitman_4
- maddjuro
Robin Williams je preminuo
justin.tv je pred par dana se ugasio, šteta jer sam volio tu i tamo otici na tu stranicu i malo gledati neku random seriju prije spavanja; sada pokušavam neku alternativu pronaći
justin.tv je pred par dana se ugasio, šteta jer sam volio tu i tamo otici na tu stranicu i malo gledati neku random seriju prije spavanja; sada pokušavam neku alternativu pronaći
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Michel
- john_constantine
6 - 7 uboda od sitnih mušica u sobi dok sam spavao, gamad. Mislio bi da ih je hladnoća sada sve ubila... Ubodi takvi da ti sve natekne.
Michel puši karu.
- Michel
Ja sam prije koji mjesec imao mačje buhe u kući i nisam previše obraćao pozornost na njih sve do prije mjesec dana. Ono, usisam i to je to, ali se opet pojave. Malo pročito po netu kad ono, njih je najteže maknut. Izlegnu se iz ith malih bijelih čahurica i već kroz dva tjedna ih imaš na stotine i stotine tisuća u tepihu, u parketu, malim rupicama i skaču ko lude. Najviše su mi najebali zglobovi. Onda sam lijepo otišao kod veterinara i kupio frontline za mačke i pošpricao ih (nije otrovno za njih) i kupio Biokil za kuću. Sve lijepo pošpricao, usisao, prozračio i sad ih nema. Baš paraziti koji ti ne daju mira.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
uf, isto smo imali sranje s time, a nije nam baš jasno kako su došli unutra ako je mačka stalno u stanu. Vjerojatno preko odjeće, cipela ili nečega. I danas još imam ranice po nogama radi tih buha. Ma kako je prošle godine bilo mirno, sada su ove godine nadoknadili. Svako malo mjesečno imam različite ubode po tijelu.
Evo, upravo ubijena još jedna mušica na ekranu monitora.
Evo, upravo ubijena još jedna mušica na ekranu monitora.
Michel puši karu.
- Michel
Najviše kroz čarape jer te buhe mogu skočiti i do 50-ak cenitemetara u zrak i najviše vole nožne zglobove. Ja isto imam mali milijun točkica.
Sad mi mačke spavaju vani, ali vidjet ću kad dođe zima. Ne mogu ih ostavit vani
Sad mi mačke spavaju vani, ali vidjet ću kad dođe zima. Ne mogu ih ostavit vani
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
ipak ništa od njezinog posla. Već sljedeći dan, odnosno, danas se predomislila i otkazala za posao. Radije će zadržati onu koja se cijelo vrijeme igrala na igricama. Naravno, problem je nedostatak iskustva i takve pizdarije.
A onakav kurvin sin kao Kerum dobije 500 tisuća kn samo zato jer je saborski zastupnik, a nije bio niti dan na sjednici. Jebem ti ovu prokletu državu i sve. Uvijek je gadovima najbolje u životu.
A onakav kurvin sin kao Kerum dobije 500 tisuća kn samo zato jer je saborski zastupnik, a nije bio niti dan na sjednici. Jebem ti ovu prokletu državu i sve. Uvijek je gadovima najbolje u životu.
Michel puši karu.
- hitman_4
ako je Kerum kurvin sin, šta su onda glasači
jebalo ih iskustvo
jebalo ih iskustvo

- john_constantine
Nema gore nego krivi trenutsk za prehladu. Limun 30 kn kilogram, a med poskupljuje 50 %.
Michel puši karu.
- maddjuro
napravi što i ja kada sam imao virozicu koja je trajala jedno 2 dana prošli vikend. Boca kole i masna hrana. U ponedjeljak sam bio ko nov.john_constantine wrote:Nema gore nego krivi trenutsk za prehladu. Limun 30 kn kilogram, a med poskupljuje 50 %.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Mrzim svoj posao. Još jedanput pukao i izderao se na druge. Ne možeš niti sjesti i piti gemišt, a da stalno ne skaču po meni. jebem im mater pedersku, koliko god se trudiš na poslu, na kraju direktorica za mene i par kolega koji mi jedini pomažu da smo neiskorišteni. Ja to nikad neću razumjeti. Recimo, treba napraviti barkode, razvrstati i tako to. Meni za deset traka i škare treba 15 minuta, a njima petoro treba 4 ili 5 sati, pa onda još ovaj cendra kako bi svi morali raditi sve jer ne stignu. A pola ure su se igrali novim mobitelom od 500 kn od čistačice koja nema za drva za grijanje.
Tako i kutije, cijeli dan, troje ljudi parkiraju jednu istu kutiju i nsprave tek jednu paletu. Ja sam cijeli dan napravim dvije palete i pol. I još pošaljem u pizdu materinu kretena koji stoji da bi mi lijepio kutije, a ja njemu da parkira. On da ne zna, pa ga otjeram da radi nešto drugo.
Radim još i dodatno poslove za koji su drugi zaduženi i za to dobivaju plaću. Već sam rszbio nos 55 godišnjem kolegi jer me ritnuo otraga radi istovara. I još sam dobro prošao. Jebem ti tog frika koji me mrzi još od prvog dana na poslu radi nagluhosti. Ma sve je koma. Visokoplaćeni direktori koji se druže za najgorim šljamom na poslu i hvale ih, a ljudi kao ja najebeju. Loša organizacija, puno iskompleksiranih ljudi, i onda na poslu zadrže nesposobnog radnika s gušom koji je i ovako bio nesposoban, a sada se ssmo skriva u svojoj špilji.
Nema druge, nego poboljšati engleski ili njemački i otići odavde iz hrvatske.
Tako i kutije, cijeli dan, troje ljudi parkiraju jednu istu kutiju i nsprave tek jednu paletu. Ja sam cijeli dan napravim dvije palete i pol. I još pošaljem u pizdu materinu kretena koji stoji da bi mi lijepio kutije, a ja njemu da parkira. On da ne zna, pa ga otjeram da radi nešto drugo.
Radim još i dodatno poslove za koji su drugi zaduženi i za to dobivaju plaću. Već sam rszbio nos 55 godišnjem kolegi jer me ritnuo otraga radi istovara. I još sam dobro prošao. Jebem ti tog frika koji me mrzi još od prvog dana na poslu radi nagluhosti. Ma sve je koma. Visokoplaćeni direktori koji se druže za najgorim šljamom na poslu i hvale ih, a ljudi kao ja najebeju. Loša organizacija, puno iskompleksiranih ljudi, i onda na poslu zadrže nesposobnog radnika s gušom koji je i ovako bio nesposoban, a sada se ssmo skriva u svojoj špilji.
Nema druge, nego poboljšati engleski ili njemački i otići odavde iz hrvatske.
Michel puši karu.