najgori horrori
- A$H
-
Unreal
Evo filmova koji mi padnu na pamet
Leprechaun - debilan horror sa glupim i iritantnim likovima koji do kraja filma prežive,loša gluma,loše šale,loša režija. Jedino što je dobro u filmu je Warwick Davis. No film mi se nekak dopao i uvukao u kožu pa več skidam nastavke koji su vjerojatno još gori od orginala ako je to moguće.
Halloween 5- koj dosadan i debilan nastavak. Pojavljuju se novi iritantni likovi ,a stari likovi su ubijeni ili su završili sa lošim dijalozima. Još hrpu zbunjujučih i nelogičnih događanja i koj je vrag trebala ona scena gdje Michael plače. Ma Kiss My Knife Bitch!!!!
Shark Attack 3: Megalodon- koje jebeno sranje,nisam niti imao snage pogled film do kraja. No moram priznat da sam u par scena sam umro od smjeha.
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan - možda sam malo pretjerao ,ali ovo je zbilja loš nastavak. Iritantni likovi,slaba režija, slaba iskorištena ideja,scenarij koj je preglup i Jason koj se teleportira svugdje (da ne govorim još o njegovoj faci kada nema masku). Jedino kaj čini film gledaljivim su par ubojstva i izvedba Kane Hoddera.
Halloween: Resurrection- nakon pristojne sedmice koja je uspjela malo spasiti serijala one budale od producenata su opet morale misliti kako da napune đepove pa su izdale ovaj glup nastavak sa Michaelom u Bigh Brother kući. Još gore je da su stavili Busta Rhymesa u film. Barem film ima par smješnih scena poput one kada odreže ženi glavu potezom noža i kraj gdje se šora sa crnim Jackie Chanom. Eventualno film može poslužiti da se sprdaš sa društvom, ali loš nastavak koj je ubijo stari serijal pa je zato i došao remejk.
Wishmaster 3- prvi put dok sam ga pogledao sam još gdje koliko uživao pa sam i dao filmu čak 3(mora da sam bio pijan),ali dok sam prije par dana stavljao subtitlove za film vidio sam da se radi o dosta lošem nastavku. Zamjenili su Andrew Divoff za onog ljigavog Jason Connerya i u monster obliku ga glumi John Novak koj ima odjelo koje izgleda kao da je izrađeno od uporabljenih kondoma,da ne govorim još o njegovoj izvedbi(kao da glumi u Shakespearovoj pretstavi). A tek želja sa anđelom Michaelom
i preloš kraj filma. Moram ipak priznat da je film imao nekih barem zabavnih scena,ali sveukupno je loš film.
Leprechaun - debilan horror sa glupim i iritantnim likovima koji do kraja filma prežive,loša gluma,loše šale,loša režija. Jedino što je dobro u filmu je Warwick Davis. No film mi se nekak dopao i uvukao u kožu pa več skidam nastavke koji su vjerojatno još gori od orginala ako je to moguće.
Halloween 5- koj dosadan i debilan nastavak. Pojavljuju se novi iritantni likovi ,a stari likovi su ubijeni ili su završili sa lošim dijalozima. Još hrpu zbunjujučih i nelogičnih događanja i koj je vrag trebala ona scena gdje Michael plače. Ma Kiss My Knife Bitch!!!!
Shark Attack 3: Megalodon- koje jebeno sranje,nisam niti imao snage pogled film do kraja. No moram priznat da sam u par scena sam umro od smjeha.
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan - možda sam malo pretjerao ,ali ovo je zbilja loš nastavak. Iritantni likovi,slaba režija, slaba iskorištena ideja,scenarij koj je preglup i Jason koj se teleportira svugdje (da ne govorim još o njegovoj faci kada nema masku). Jedino kaj čini film gledaljivim su par ubojstva i izvedba Kane Hoddera.
Halloween: Resurrection- nakon pristojne sedmice koja je uspjela malo spasiti serijala one budale od producenata su opet morale misliti kako da napune đepove pa su izdale ovaj glup nastavak sa Michaelom u Bigh Brother kući. Još gore je da su stavili Busta Rhymesa u film. Barem film ima par smješnih scena poput one kada odreže ženi glavu potezom noža i kraj gdje se šora sa crnim Jackie Chanom. Eventualno film može poslužiti da se sprdaš sa društvom, ali loš nastavak koj je ubijo stari serijal pa je zato i došao remejk.
Wishmaster 3- prvi put dok sam ga pogledao sam još gdje koliko uživao pa sam i dao filmu čak 3(mora da sam bio pijan),ali dok sam prije par dana stavljao subtitlove za film vidio sam da se radi o dosta lošem nastavku. Zamjenili su Andrew Divoff za onog ljigavog Jason Connerya i u monster obliku ga glumi John Novak koj ima odjelo koje izgleda kao da je izrađeno od uporabljenih kondoma,da ne govorim još o njegovoj izvedbi(kao da glumi u Shakespearovoj pretstavi). A tek želja sa anđelom Michaelom
-
GreenHornet
- dr_gonzo
A bogme evo i moje liste najvećih horor sranja što sam u životu pogledao...a imao sam tu čast da sam ih mnogo pogledao:
1) Squirm (1976)
2) Exorcist II: The Heretic (1977)
3) Troll 2 (1990)
4) Svi nastavci Howlinga (osim naravno prvjenaca)
5) Shark Attack 3: Megalodon (2002)
6) Children of the Living dead (2001)
7) The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
Black Sheep (2006)
9) Watchers III (1994)
10) Killing birds - uccelli assassini (1987)
1) Squirm (1976)
2) Exorcist II: The Heretic (1977)
3) Troll 2 (1990)
4) Svi nastavci Howlinga (osim naravno prvjenaca)
5) Shark Attack 3: Megalodon (2002)
6) Children of the Living dead (2001)
7) The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
9) Watchers III (1994)
10) Killing birds - uccelli assassini (1987)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Truba
Children of the Living dead (2001)
aaaaaa kako sam ovo mogao zaboraviti
ovo je jedini film što sam izbrisao sa diska u svom životu... a prešlo je barem 2500 filmova preko diska...
jedini film što sam odmah izbrsao nakon što sam pogledao
a inače to nikad ne radim...
uh koja glupost
čak se i savini izvinio što je učestvovao u ovome smeću
aaaaaa kako sam ovo mogao zaboraviti
ovo je jedini film što sam izbrisao sa diska u svom životu... a prešlo je barem 2500 filmova preko diska...
jedini film što sam odmah izbrsao nakon što sam pogledao
a inače to nikad ne radim...
uh koja glupost
čak se i savini izvinio što je učestvovao u ovome smeću
www.lasetta.net :axe:
- dr_gonzo
- jigsaw
Moja lista najgorih horrora:
1. Private Property (2002) - definitivno zavrjeđuje prvo mjesto jer ovakvu glupost nikada nisam vidio.Na Imdb-u ima ocjenu 3,9, a ''glumi'' u njemu i Mirjana Joković.
2. Dracula 3000 (2004) - glupost od filma, ali zbog svoje nekvalitete je tako i poznat.Dracula je debilana u ovom filmu, a Coolio vampir koji oponaša mačku.
3. House of the Dead (2003) - doslovno mi se bljuvalo na igru, a sada i na film.Također je i radnja glupa.
4. House of the Dead II: Dead Aim (2005) - ...
ITD ne mogu se sad sjetiti...
1. Private Property (2002) - definitivno zavrjeđuje prvo mjesto jer ovakvu glupost nikada nisam vidio.Na Imdb-u ima ocjenu 3,9, a ''glumi'' u njemu i Mirjana Joković.
2. Dracula 3000 (2004) - glupost od filma, ali zbog svoje nekvalitete je tako i poznat.Dracula je debilana u ovom filmu, a Coolio vampir koji oponaša mačku.
3. House of the Dead (2003) - doslovno mi se bljuvalo na igru, a sada i na film.Također je i radnja glupa.
4. House of the Dead II: Dead Aim (2005) - ...
ITD ne mogu se sad sjetiti...
- john_constantine
- metallicat
vjerovatno biš skužio malo više da si igrao, meni je dobar film, moglo i bolje al ok.Unreal wrote:Silent Hill- nisam puno upoznat sa igricom ,ali mogu reči da se radi o jako dosadnom filmu u kojem nisam niti skužio dosta toga u priči
hm nemogu se sad baš sjetit al Queen of the Damned- očajan, preloša gluma i glumci i sve u kompletu

-
GreenHornet
- John_Tate's_bitch
E znaš kaj, ti fakat nemaš pojma o filmovima, samo se tu nabrijavaš na Halloween, gledam u te tvoje komentare neko vrijeme i mislim si, ma stat će on, ali neeeeeeee.....samo sereš i sereš. Daj prestani srat, i Hostel? Daj molim te, pa film je baš super. Ponašaš se kao da ti imaš neku ULOGU na ovom forumu i da su tvoju kometari mišljenje nekog stručnjaka??? Mislim wtf???? O čemu mi tu pričamo???? Koliko ti uopće imaš godina?? Netko je hodao u oblacima predugo i sada ga treba spustiti na ZEMLJUUnreal wrote:Hostel- film koj samo ima solidne krvave scene ,ali ništa više od toga
Silent Hill- nisam puno upoznat sa igricom ,ali mogu reči da se radi o jako dosadnom filmu u kojem nisam niti skužio dosta toga u priči
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury
- maddjuro
hostel i je jadan film, a silent hill mi je dobar film.John_Tate's_bitch wrote:E znaš kaj, ti fakat nemaš pojma o filmovima, samo se tu nabrijavaš na Halloween, gledam u te tvoje komentare neko vrijeme i mislim si, ma stat će on, ali neeeeeeee.....samo sereš i sereš. Daj prestani srat, i Hostel? Daj molim te, pa film je baš super. Ponašaš se kao da ti imaš neku ULOGU na ovom forumu i da su tvoju kometari mišljenje nekog stručnjaka??? Mislim wtf???? O čemu mi tu pričamo???? Koliko ti uopće imaš godina?? Netko je hodao u oblacima predugo i sada ga treba spustiti na ZEMLJUUnreal wrote:Hostel- film koj samo ima solidne krvave scene ,ali ništa više od toga
Silent Hill- nisam puno upoznat sa igricom ,ali mogu reči da se radi o jako dosadnom filmu u kojem nisam niti skužio dosta toga u priči
a što se tiče ubreala, on je ovdje ima veću ulogu od tebe, i ima pravo a svoje mišlenje ko i svi ostali
I may be an idiot, but i am no fool.