Opravdao je iscekivanja-vrlo dobar! Kao i prvi dio, gotovo da mi nema razlike, osim sto je ovdje vise ubacena povijesna pozadina WW2!
Opet imamo hektolitre i hektolitre krvi, iznimno mastovita, brutalna, bolesna ali i smijesna ubojstva! Smijesnih scena je vise nego u skupim americkim komedijama, nasmijao sam se puno puno vise puta, nego na isfurane "Hollywood" fore. Perfektan bolesno- crni humor! Izgled nacista odlican kao u prvom dijelu, također veliki plus i za izgled ruskih vojnika, cak nekako i opasnije djeluju! Vise nego pozitivno je i pojava lovaca na zombije iz Sad-a.Dobri likovi, dobra gluma, samo mi je iskreno njihova pojava i razlog kako su dosli u Norvesku malo "na brzinu sklepano" i nemastovito. Glavni junak opet na razini kao u prvom dijelu, volio bi ga vidjeti u jos jednom nastavku, sto bi ga po meni svrstalo u svojevrsne ikone, sto se horror likova tice. Onaj gay presmijesan takoder, koja ideja- u ovakav film staviti gaya iz ruralne Norveske.LOL! Krajolik i pejzaz-ocekivano dobro. Ipak, stvarno su ga oduzili, tako da su neke scene pred kraj dosadnjikave, te sam jedva rasplet i kraj cekao.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!