Koji je to film?
- Michel
Re: Koji je to film?
Kako ga je Horror namirisao
Taj si bilježim za part two B horora 80-ih.
Taj si bilježim za part two B horora 80-ih.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- HorrorHR
- Site Admin
nisam ga ni ja gledao jedno desetak godina, imam neki crappy DVD toga, mislim jedna kutija dva dvda (dva filma).
bas bi mogao
bas bi mogao
-
Ninja
Dakle opis Rigor Mortisa(http://www.imdb.com/title/tt2771800) me podsjetio na ovaj film.
Nisam ga gledao, samo znam da sam na forumu vidio najavu.
Film je isto azijski, isto se radi o nekakvoj kuci/zgradi koju pogodi nekakva posast sa zmijama.
Ne znam jesam li zabrijao ili ne, mozda netko zna o cem pricam
Nisam ga gledao, samo znam da sam na forumu vidio najavu.
Film je isto azijski, isto se radi o nekakvoj kuci/zgradi koju pogodi nekakva posast sa zmijama.
Ne znam jesam li zabrijao ili ne, mozda netko zna o cem pricam
- HorrorHR
- Site Admin
-
Ninja
Nije, ovo na kaj ja mislim je bilo u procesu snimanja kad sam naletio na to, dakle novije je, ali ovo kaj si linkao moram pogledat.
- elrania
ne znam koji je žanr u pitanju, možda neka drama... ugl, ima scena (bar mis e čini da ima...) di se žena želi baciti s prozora, ali tip se došulja iza nje i povuče natrag, spasi od suicida, no onda ispadne da ona njega okrivi za pokušaj ubojstva i susjedi su kakti vidjeli da 'on nju ide gurnuti'.
poznato ikome?
poznato ikome?
- elrania
iam još jedan, možda sad bude više sreće
"-glavni bradati lik obučen u dronjke trči na spratu od betonske ,rešetkaste konstrukcije (nemogu se bolje izraziti) u preogromnoj hali i dolazi do nekog čudovišta-čuvara
-nadmeču se u nekoj igri na nekakvoj šahovskoj tabli. Kao kompjuterska igrica sa nekim trokutičima..i gl. lik pobjeđuje i dolazi do ogromnih vrata (gejt)
- na zidu je brava od otiska ljudske ruke. On stavlja svoju ruku na bravu i vrata se otvaraju- u vanjski svjet.
- vani je svijetlo i vanjska priroda i on izlazii van
Eto toliko i tako se sječam pa ako možda, možda netko zna o čemu divanim..htio bih pogledati taj film. Rekao bih da je iz kasnih `70ih godina.
.. a možda sam sve to samo sanjao:)..bilo je davno "
"-glavni bradati lik obučen u dronjke trči na spratu od betonske ,rešetkaste konstrukcije (nemogu se bolje izraziti) u preogromnoj hali i dolazi do nekog čudovišta-čuvara
-nadmeču se u nekoj igri na nekakvoj šahovskoj tabli. Kao kompjuterska igrica sa nekim trokutičima..i gl. lik pobjeđuje i dolazi do ogromnih vrata (gejt)
- na zidu je brava od otiska ljudske ruke. On stavlja svoju ruku na bravu i vrata se otvaraju- u vanjski svjet.
- vani je svijetlo i vanjska priroda i on izlazii van
Eto toliko i tako se sječam pa ako možda, možda netko zna o čemu divanim..htio bih pogledati taj film. Rekao bih da je iz kasnih `70ih godina.
.. a možda sam sve to samo sanjao:)..bilo je davno "
- maddjuro
- elrania
ne bih rekla, ne mogu svrstati tu scenu u film
- HorrorHR
- Site Admin
djeluje mi totalno poznato, ali nemogu se sjetiti nikako...
- Manas
Imam i ja nesto.. ovih scena se sjecam iz djetinjstva:
-Prva je 90% sam siguran iz serije Dosije X,znaci one stare epizode, serija je emitirana na nekoj domacoj TV stanici.. Znaci u toj sceni kao pronadu nekog vanzemaljca, sjecam se voze ga u kolima hitne pomoci i onda on pobjegne u kanalizaciju ispod grada...te scene se jos sjecam i volio bi to opet pogledat...Jel nekom poznata ta scena?
-Druga je cini mi se iz serije Eureka,iako nisam bas siguran da je ta...Cini mi se da citavu epizodu prati neko omanje bice koje ima kapuljacu pa mu se i ne vidi lice, pred kraj epizode to bice i jos neka osoba se nalaze u nekoj kolibi u sumi. Tad se otkriva lice tog bica i sjecam se da je bilo bas bas strasno,pa citavu vece nisam mogao zaspati... Tada se ispred kolibe pojavi policija i jos masa ljudi i sjecam se jos da se ta koliba zapali i to dvoje sto su tu bili izgore vjerovatno.. Ovo sam malo travaljo opisao al eto nadam se da ce te mi moci pomoci
-Prva je 90% sam siguran iz serije Dosije X,znaci one stare epizode, serija je emitirana na nekoj domacoj TV stanici.. Znaci u toj sceni kao pronadu nekog vanzemaljca, sjecam se voze ga u kolima hitne pomoci i onda on pobjegne u kanalizaciju ispod grada...te scene se jos sjecam i volio bi to opet pogledat...Jel nekom poznata ta scena?
-Druga je cini mi se iz serije Eureka,iako nisam bas siguran da je ta...Cini mi se da citavu epizodu prati neko omanje bice koje ima kapuljacu pa mu se i ne vidi lice, pred kraj epizode to bice i jos neka osoba se nalaze u nekoj kolibi u sumi. Tad se otkriva lice tog bica i sjecam se da je bilo bas bas strasno,pa citavu vece nisam mogao zaspati... Tada se ispred kolibe pojavi policija i jos masa ljudi i sjecam se jos da se ta koliba zapali i to dvoje sto su tu bili izgore vjerovatno.. Ovo sam malo travaljo opisao al eto nadam se da ce te mi moci pomoci
- HorrorHR
- Site Admin
Misliš na tzv. Flukemana - http://x-files.wikia.com/wiki/Flukeman ?-Prva je 90% sam siguran iz serije Dosije X,znaci one stare epizode, serija je emitirana na nekoj domacoj TV stanici.. Znaci u toj sceni kao pronadu nekog vanzemaljca, sjecam se voze ga u kolima hitne pomoci i onda on pobjegne u kanalizaciju ispod grada...te scene se jos sjecam i volio bi to opet pogledat...Jel nekom poznata ta scena?
- Manas
Vjerovatno je taj..Epizoda je The Host ja mislim..a za ovaj drugi znas li slucajno ? 
- john_constantine
joj, to onaj čovjek kojega su zvali po onom parazitu čijeg se imena ne mogu sjetiti... da napada stoku i slično. Metij?
Michel puši karu.