Meni je taj film totalno glup i bez cilja, nisu nikad otrkili ko je taj lik snimano je iz perspektive policije i zrtava, bas bezveze... dosadan i vec znas kako se sve odvija ak si informiran o tom liku i to je to...Wendigo wrote:Zodiac
4/5
vrlo dobro. malo dosadnjikavo pred kraj..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Betmen
- metallicat
- A$H
hehe nedavno pogledao oba Zodiac-a i bolji mi je onaj iz 2005 od strane policajca..ovo iz 2007 od strane novinara je nepotpuno i dosadno(pre dugo traje)metallicat wrote:sad umjesto asha uhodiš mene s filmovimaWendigo wrote:Zodiac
4/5
vrlo dobro. malo dosadnjikavo pred kraj..![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- bakero
tu je rečenicu i legenda duke nukem nekada govorio!Unreal wrote:They Live- prezakon film. Odlična priča,dobar humor na nekim mjestima,solidan glavni lik,dobra glazba,šora od pet minuta na parkiralištu:prayer: .Jaka mi je ona scena dok uđe u banku izreče "I came to kick ass and chew bubble gum, and I'm all out of bubble gums" pa propuca Aliene,a tek kraj filma. Jedan od boljih Carpenterovih filmova,ali i dalje najbolji njegvi fimovi su mi Big Trouble in Little China i The Thing.
Ocjena 5/5
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- A$H
- Betmen
Day watcher http://www.imdb.com/title/tt0409904/
Hmmm ovako cudan film nisam gledo dosta dugo, ruski je ali neznam jel sinkroniziran na engleski ili ovi fakat tako sugavo pricaju engleski
Efekti su prebolesni, ali neki ruski nacin filma sve se brzo dogadja puno akcije, prica je nekak cudno ispricana... al film je bas za pogledat ako trazite nekaj drukcije
razmazio nas holiwud
Hmmm ovako cudan film nisam gledo dosta dugo, ruski je ali neznam jel sinkroniziran na engleski ili ovi fakat tako sugavo pricaju engleski
razmazio nas holiwud
- A$H
Betmen wrote:Day watcher http://www.imdb.com/title/tt0409904/
Hmmm ovako cudan film nisam gledo dosta dugo, ruski je ali neznam jel sinkroniziran na engleski ili ovi fakat tako sugavo pricaju engleskiEfekti su prebolesni, ali neki ruski nacin filma sve se brzo dogadja puno akcije, prica je nekak cudno ispricana... al film je bas za pogledat ako trazite nekaj drukcije
razmazio nas holiwud
pa priča je ok, ako si gledao pervi dio "Nochnoy dozor" koji mi je bio super kao odmor od američkih pizdarija..samo naznam kad će treći i završni nastavak..trebao je nekaj ove godina počet snimanje ali očito nije..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
A tek Blood 1 i 2 ....što tek reći za njihHorrorHR wrote:duke nukem je imao svoje utjecaje... recimo "Hail to the king, baby"bakero wrote:tu je rečenicu i legenda duke nukem nekada govorio!
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
GreenHornet
- metallicat
- Betmen
Stardust http://www.imdb.com/title/tt0486655/
Ovakav tip filmova nisam gledo vec neko vrijeme, stvarno je ljepo napravljen, predvidljiv al pogledas ga s gustom
Ovakav tip filmova nisam gledo vec neko vrijeme, stvarno je ljepo napravljen, predvidljiv al pogledas ga s gustom