Koji je to film?
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Koji je to film?
Nije horror. Na VHSu je bilo 2-3 dijela, nekakav policajac kiborg ili sta vec. Sjećam se jedne scene gdje se šibaju, ubijaju ili šta već na cestovnom mostu nekom. Jel zna tko? Nisam trazio po IMDB, sad sam se sjetio filma kada sam vidio topic o Van Dammeovom Cyborg
- Djuro
-
Shp86
It's in your nature to destroy yourselves...
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
ako je bila ona scena gdje lik probije glavu čovjeku golom rukom, onda je to taj film.HorrorHR wrote:Nije horror. Na VHSu je bilo 2-3 dijela, nekakav policajac kiborg ili sta vec. Sjećam se jedne scene gdje se šibaju, ubijaju ili šta već na cestovnom mostu nekom. Jel zna tko? Nisam trazio po IMDB, sad sam se sjetio filma kada sam vidio topic o Van Dammeovom Cyborg
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
e sada toga se ne sjećam, ovih dana lupim maratonjohn_constantine wrote:ako je bila ona scena gdje lik probije glavu čovjeku golom rukom, onda je to taj film.
- john_constantine
ne mogu se sjetiti kako se zvao onaj akcijski sf gdje su emocije blokirane. Ono, ljudi ne osjećaju bijes, ljubav, zavist i takvo što sve dok se jedan od njih nije zaljubio u jednu žensku i počinio smrtni grijeh. Bio je nekako eqibrilium ili nešto takvo... Niti se ne sjećam tko je glumio.
Michel puši karu.
-
olio
- john_constantine
-
runawaySB
Lijepi pozdrav svima!
Imam pitanje za jedan film,pa ako je nekome poznat,molim da mi odgovori...radnja ide ovako nekako...mlada djevojka odlazi u neku usamljenu kolibu da bi pisala nešto,a trojica lokalnih bitangi ju pronalaze,muče,siluju..uspjeva pobjeći i onda im se osvećuje na najgori način...
Toliko...unaprijed hvala na odgovoru! Pozz!
Imam pitanje za jedan film,pa ako je nekome poznat,molim da mi odgovori...radnja ide ovako nekako...mlada djevojka odlazi u neku usamljenu kolibu da bi pisala nešto,a trojica lokalnih bitangi ju pronalaze,muče,siluju..uspjeva pobjeći i onda im se osvećuje na najgori način...
Toliko...unaprijed hvala na odgovoru! Pozz!
- john_constantine
- shogo
Lik i neka žena u gradu u nekoj zabiti, stariji je film, uglavnom tamo nekaj curi neka kemija iz tvornice, hrpa mutanata u gradu, ima scene kada iznajmi sobu pa mu je neko stvorenje pod krevetom...gledao kao klinac???Lik je tamo došao po nekoga??
- shogo
- HorrorHR
- Site Admin
shogo wrote:Lik i neka žena u gradu u nekoj zabiti, stariji je film, uglavnom tamo nekaj curi neka kemija iz tvornice, hrpa mutanata u gradu, ima scene kada iznajmi sobu pa mu je neko stvorenje pod krevetom...gledao kao klinac???Lik je tamo došao po nekoga??
Wings Hauser u Mutant?
http://www.imdb.com/title/tt0087796/