Koji je to film?
- maddjuro
Re: Koji je to film?
I may be an idiot, but i am no fool.
-
AsiaArgento
Mannequin nije, a ovo iz Zone sumraka bi možda i moglo biti, ali nekako mi je ostalo u sjećanju da se radilo o tipu, a ne o ženi. Ali tko zna što sam ja sve pomiješala, davno je to bilo. Hvala vam!
- Michel
Što nisi odmah rekla da bi moglo biti iz zone sumraka.
Tu epizodu znam iz originala. Prva sezona i to je ovaj nastavak http://en.wikipedia.org/wiki/The_After_Hours
Tu epizodu znam iz originala. Prva sezona i to je ovaj nastavak http://en.wikipedia.org/wiki/The_After_Hours
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Vermillion
Više trebam preporuku ali ova tema mi se cini najzanimljivija za tako nešto.. znači trazim filmove koji imaju tu (neznam dobro opisati) tamnu atmosferu pa cu dat par primjera: Dead End 2003, Frozen 2004, Dagon... Ugl cilj je da ima neku jezivu atmosferu, skrivanje, neobjašnjivost.. pomaze i snijeg, more, pustoši, noć.... eto takve filmove trazim i molim vas za preporuku što više jer sam ih hrpu gledao...
- electric_eye
Storm of the Century
Pontypool
Pontypool
- Decadentor
- lemonzoo
- blessa
jedan meni od drazihVermillion wrote:Više trebam preporuku ali ova tema mi se cini najzanimljivija za tako nešto.. znači trazim filmove koji imaju tu (neznam dobro opisati) tamnu atmosferu pa cu dat par primjera: Dead End 2003, Frozen 2004, Dagon... Ugl cilj je da ima neku jezivu atmosferu, skrivanje, neobjašnjivost.. pomaze i snijeg, more, pustoši, noć.... eto takve filmove trazim i molim vas za preporuku što više jer sam ih hrpu gledao...
http://www.imdb.com/title/tt1124394/
- Djuro
The Thing i Prince of Darkness od Carpentera....bolje nećeš naći
-
Shp86
It's in your nature to destroy yourselves...
- Vermillion
Hvala puno ljudi! Sauna i Black Death se vec skida.. ovo ostalo moram jos malo proucit!

Pontypool, Silent Hill , Prince of Darkness sam gledo i uzivao - pogotov Prince of Darkness!
Pontypool, Silent Hill , Prince of Darkness sam gledo i uzivao - pogotov Prince of Darkness!
- HorrorHR
- Site Admin
Dobio sam ovo pitanje preko maila, pa dali netko zna?
Makar ima nekih sličnosti sa Basket Caseom nije riječ o tome, stvar je o "pravom horroru".
Makar ima nekih sličnosti sa Basket Caseom nije riječ o tome, stvar je o "pravom horroru".
Pokusavam nac horor koji sam gledao pred najmanje 8 godina na tv-u. Sjecam se ponesto od radnje ali neznam naziv filma ni nista o njemu pa se nadam da mi mozete pomoci.
Uglavnom sjecam se da se radilo o nekom covjeku koji je imao velik trbuh i otisao kod doktora da ga operira ili nesto, i kad mu je doktor otvorio trbuh iz njega je izasao nekakav covjeculjak (slican onom smiglu iz Gospodara prstenova) i ubio je doktora. I taj covjeculjak je ubijao ljude i kretao se pomocu nekakvih kolica, tj sjedio je na nekakvoj daski sa kotacicima i odgurivao se rukama i pustao krvav trag svojih ruku za sobom. I sjecam se jedne scene kad je otac pozdravio sina za laku noc i ugasio mu svjetlo i zatvorio vrata da je djecak primjetio da mu je nesto u sobi i zvao je tatu i tata je doso i upalio svijetlo i reko mu da nema niceg, i dok je umirivao sina, taj covjeculjak je izaso kroz vrata u dnevni boravak. I kada se otac vratio u dnevni boravak gledat televiziju covjeculjak mu se prisuljao i ubio ga. I to je vecinom sve cega se sjecam. Nadam se da cete mi uspjet pomoc. Hvala na paznji.
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
to je i meni palo na pamet, ali kaze da je horror ono baš strašan ne zajebancija kao ovo 
-
GreenHornet
Trailer sam gledao krajem 12´, film je najavljen za proljece 13´ bio.
Neka vojska ili ekipa placenika upadne u bolnicu/sanatorij ili sto vec, gdje se dogodio pokolj.Uglavnom, ispadne da su tu bili smjesteni pacijenti koji su opsjednuti. Upecatljiva mi je scena kad svecenik moli, a jedan od opsjednutih zapali resetke iza kojih se nalazi. Nikakoooo se sjetit, kako se zove.
Neka vojska ili ekipa placenika upadne u bolnicu/sanatorij ili sto vec, gdje se dogodio pokolj.Uglavnom, ispadne da su tu bili smjesteni pacijenti koji su opsjednuti. Upecatljiva mi je scena kad svecenik moli, a jedan od opsjednutih zapali resetke iza kojih se nalazi. Nikakoooo se sjetit, kako se zove.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!