Ja nisam rzočaran. I da je pobijedila strana PROTIV, ne bi bio razočaran. Uživam ovakve stvari pratiti iz udobnog naslonjača i smijem se kakvim se stvarima ljudi zamaraju. Dakle, ovu predstavu ocjenjujem sa 9/10 jer je imala sve.
ZA - Crkva i novo otkrivena Željka Markić koja dolazi iz Opusa Dei. 750 000 potpisa skupljeno u rekordnom vremenu. Prvo mi je bilo zanimljivo što su se svi smijali da će uopće skupiti i onda im Željka Markić dala jednu lijepu pljusku u lice. Nastup Željke Markić mi je svaki put bio izrazito humorističan. Žena je naučila kako se treba ponašati prema kamerama tako da oni PROTIV su uvijek bili vidno ljuti, razočarani dok je ona ostajala mirna, ugodnog glasa, baš pravi govornik. Manipulacije joj izvrsno idu. Dakle, ZA je uspio, ali njihova predstava nije bila ni blizu tako zanimljiva kao ova suprotna. Njihova predstava je bila tkz.
under the radar čekali i vrebali su kao pravi krščani. Čekali su na krivi korak, a bome su oni PROTIV imali ih oho-ho. Crkva i Željkica su još jdnom jako dobro manipulirali i zato pobijedili.
PROTIV - ovo je potpuno suprotno od ZA u više smisla. Oni su bili ljuti, od samoga početka razočarani, frustrirani, iskompleksirani. A
bože moj, zašto i ne bi bili kad su stalno takvi. Njihov najveći minus su mediji. Ako pogledate medije zadnjih tjedana, vidjet ćete da su napravili kontraefekt. Hrvatska je postala Sjeverna Koreja. Mediji (yutarnji, index, net.r, rtl, nova, htv...) ma doslovno svi su bili PROTIV i žestoko pljuvali one koji su ZA. Tu su napravili kontraefekt, ali moja teorija je ta da su ti svi mediji ustvari ZA. Jedino logično jer odbijam vjerovati da su toliko glupi i pristrani. Glupi zato što su morali znati da će napraviti suprotan učinak. Dakle, mislim da su i oni bili ZA. Vidim i sada kako trljaju ruke i nazdravljaju sa šampanjcem.
Dugo nisam uživao u ovako dobro režiranoj predstavi i zato je moja ocjena 9/10 i nadam se da će ih biti što više jer nema ničeg boljeg nego sjediti doma i gledati takve stvari

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"