Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
-
Gosp.
gandalf wrote:Gosp. wrote:Ja možda skočim do Boogalo-a iako mrzim te partye.
Ali barem ću se nasmijati svim onim prekrasnim gotičarima.

He he, mi nismo gotičari pa idemo...
Ako bude dosadno, dođemo tamo.
Jason i Smrt

Nisam niti ja, ali se uvijek dobro nasmijem kada ih pogledam.
Prošle godine je u Boogalo-u nastupao Mizar, isto je bilo prekrasnih faca koje nemogu nikako izbaciti iz glave.
Njih bi trebalo objesiti.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
FilmTV
-
Gosp.
-
Wendigo
Gosp. wrote:
6.66kn.
Oni su true.
nisu true. brijali su svoj film miljama daleko od "true" Norveških BM bandova koji su opčinjeni sotonizmom, nasiljem, mržnjom itd.. i to je jedan od razloga zašto ih volim, a između ostalog nemam uho za "pravi" black pa mi ovaj "blackened trash metal" (mislim na novije radove od 99´pa nadalje..) savršeno odgovara..

-
A$H
wendigo jeben avatar...obožavam ih..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Wendigo
A$H wrote:wendigo jeben avatar...obožavam ih..

hvala.
da, dobri su D&W.. makar sam ih se malo zasitio u zadnje vrijeme..
-
metallicat
-
-
Wendigo
poslušaj si od Symphony X Divine Wings of Tragedy obavezno.

inače, na svih 6 albuma sam naletio na možda 2-3 slabije pjesme.. nadareni su, nema šta..

-
metallicat
-
-
Gosp.
Wendigo wrote:Gosp. wrote:
6.66kn.
Oni su true.
nisu true. brijali su svoj film miljama daleko od "true" Norveških BM bandova koji su opčinjeni sotonizmom, nasiljem, mržnjom itd.. i to je jedan od razloga zašto ih volim, a između ostalog nemam uho za "pravi" black pa mi ovaj "blackened trash metal" (mislim na novije radove od 99´pa nadalje..) savršeno odgovara..

To je bio sarkazam.
Uostalom, što to znači "true" black metal?
Riječ je o običnoj Darkthrone sprdačini, nevjerojatna je činjenica da je ušlo u upotrebu.
-
Wendigo
Gosp. wrote:Wendigo wrote:Gosp. wrote:
6.66kn.
Oni su true.

To je bio sarkazam.
Uostalom, što to znači "true" black metal?
Riječ je o običnoj Darkthrone sprdačini, nevjerojatna je činjenica da je ušlo u upotrebu.
vidiš.. mislio sam da su termin "true" izmislili sami metalci u svrhu sprdačine "the most evil, grim.." znaš već..

-
Gosp.
Neznam tko je prvi počeo upotrebljavati pojam "true metala" (iako se nebih čudio da je riječ o Manowaru

), ali kada je riječ o BM-u onda je zasigurno za upotrebu zaslužan Darkthrone sa svojim ispadima tipa Norsk Arisk Black Metal isl. glupostima.
"We would like to state that Transilvanian Hunger stands beyond any criticism. If any man should attempt to criticize this LP, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior."

-
Wendigo
Gosp. wrote:Neznam tko je prvi počeo upotrebljavati pojam "true metala" (iako se nebih čudio da je riječ o Manowaru

), ali kada je riječ o BM-u onda je zasigurno za upotrebu zaslužan Darkthrone sa svojim ispadima tipa Norsk Arisk Black Metal isl. glupostima.
"We would like to state that Transilvanian Hunger stands beyond any criticism. If any man should attempt to criticize this LP, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior."

-
metallicat
-
e da, zamalo zaboravih. znam da tu previše nikog ne zanima ali ipak
poslušala demo tj 1 pjesmu od metallice s sljedećeg albuma. zove se ''vulturous'' i raočarana sam više nego što sam mislila. dobro počinje i bubnjevi su puno bolji nego na st.a. ali jebote koje riječi, oooo yea - to su doslovne
svejedno mjuza ide prema onim prijašnjim i u jednom dijelu i vokal, baš kad kaže vulturous i taj dio mi je super i šteta što nije cijela takva.
-
Wendigo
metallicat wrote:e da, zamalo zaboravih. znam da tu previše nikog ne zanima ali ipak
poslušala demo tj 1 pjesmu od metallice s sljedećeg albuma. zove se ''vulturous'' i raočarana sam više nego što sam mislila. dobro počinje i bubnjevi su puno bolji nego na st.a. ali jebote koje riječi, oooo yea - to su doslovne
svejedno mjuza ide prema onim prijašnjim i u jednom dijelu i vokal, baš kad kaže vulturous i taj dio mi je super i šteta što nije cijela takva.
za mene je Metallica "umrla" nakon Load i Reload albuma.. tamo se moglo naći nekoliko dobrih stvari, za razliku od onog neartikulirnog nabijanja na St. Angeru.. + izjave kako su se sa tim albumom vratili starom stilu... khm.. jedan Ride the Lighting ili Master of Puppets baš i ne zvuče tako..